“Egy bácsikám, ki csősz volt s egész évben a Varjúdomi kunyhóban lakott olyan mesét mesélt, amilyen éppen abban a percben eszébe jutott. Az volt a jó, hogy élni kellett, élni a sok szeszélyes mesét. Így csinált nékem hosszú orrot, kedvet ahhoz, hogy éljek úgy, ahogyan ő élt. Mert ő volt, ő meséje minden hőse, a hónapok és magok ismerője, kinek a nap volt kalendáriuma, szél a nagyapja, parázs meg a húga”
cicuka, itt nem én vagyok az, aki szembeköpi magát, de ezt most nem fejteném ki részletesebben, mert alapvetően kár beléd, úgyse fognád fel, mint ez már párszor kiderült
Kóddal is rendesen basztattunk egymást éveken át, oszt most mégis szót értünk
meg van még pár ilyen figura
mondom, qrvára nem értitek ti ezt, ti még ott vagytok leragadvam hogy az ellenségem ellensége a barátom, holott ez nem feltétlenül van így
én meg hatalmasakat röhögök a négyeseteken, ahogy te, Forint, Üveg meg a kanadai álmosasszony összeborultatok, utóbbi kettőnél azért rendesen fogyhat az orrhoz szorított levendulaillatos keszkenő, de ez spec. legyen az ő bajuk
Nagyobb. Csak sok úrhatnám xarházi munka nélkül akart meggazdagodni. Büdös vplt nekik a meló. Azok, mind elárulták szarosswarc pénzéért a hazát. Azok alibsik nem szerettek dolgozni, nem szerették a hazát. Mászkáltak mint gólyatöcs a levegőben a Batthányi mécseshez. Nyugati cifra nyomorúságról ábrándoztak, munka nélkül. A szocializmusban vidáman kimondhattál mindent. zsidózhattál is. Nem volt olyan mint gyúlólétbeszéd fogalom. Szidhattad kedvedre a párttitkárt is. Sőt Kádárt, a képviselőket is vissza lehetett hívni. A szocializmusban készülhettek szabadon valódi magyar történelmet bemutató filmek. Sőt, jó filmek.
szerintem nem felejtette el, ezzel szemben mindketten túlléptünk rajta, mert már geciunalmas volt ugyanazokat a köröket újra és újra lefutni, nekem legalábbis
ettől még nem lettünk puszipajtások, csak lett egy modus vivendi, hogy amíg ő nem basztat, én sem őt, és vice versa - ez az, amit te nem értesz és soha a büdös életben nem is fogsz megérteni
Hol van szabadság a kapitalizmusban? Te ostoba! A mai "liberálisok" nem az ember, hanem a tőke szabadságát akarják.
Ti olyan messze vagytok a liberalizmustól, mint Makó Jeruzsálemtől. Ti, a saját szabadosságotokat összetévesztitek a szabadság fogalmával. Nektek az a szabadság itt a fórumon is, hogy bárkit gyalázhattok, rágalmazhattok szabadon. De ha visszaszól őt tiltják ki. Nektek az a szabadság, ha szabadon megtiltjátok nevén nevezni a gyereket. Vagyis neked az a szabadság, ha mindenki kussol, csak ti nem.