Keresés

Részletes keresés

uhuhu Creative Commons License 2001.10.30 0 0 359
Szia Profi!
A honlapodrol nem tudom letölteni a 89-es koncertet. Letörölték??
Előzmény: A PROFI (354)
Masek Creative Commons License 2001.10.30 0 0 358
ezt. - az előbb elfucktam, remélem most jó lesz.
Előzmény: Masek (357)
Masek Creative Commons License 2001.10.30 0 0 357
inkább ezt nézzétek, mert pl. most feltettem 1 a napokban készült interjút Axl-val 1 NBA-meccsen, meg a Celebrity DeathMatch Axl vs. Slash-t is fel akarom.
Masek Creative Commons License 2001.10.30 0 0 356
itt a link : It's so easy. az .aaa kiterjesztést nevezd vissza mpeg-re (vagy mpg), de asszem tök mind1. Nemtom meddig lesz fenn, de kérésre ujra felrakhatom.
Masek Creative Commons License 2001.10.30 0 0 355
hali.
az it's so easy video-t leszedtem a kazaa-val, és felrakom a tar.hu-ra, ha érdekel valakit. a klip amugy télleg klip. tisztára ugrál, gyors vágások fotókról, koncertekről. ja, a végét sajnos (kb. 2-3 mp.) a digiző levágta, vagy elbaszta, de igy nincs meg fullosan, és csak ez a verzió volt elérhető. 30 mega körül van. mindjárt jön a link.
Masek
A PROFI Creative Commons License 2001.10.28 0 0 354
Az It's so easy-ről semmi új hírem nincs. Viszont felraktam jó néhány új videót, pl. a "The Blues" videóját, ami a Rock in Rio koncerten készült!!!
A fórum a szolgáltató miatt volt rossz. Engem már későn értesítettek a leállásról, bocsi. De most már az is működik!
Szóval ha valakit érdekelnek Gn'r klippek és koncertfelvételek, most felraktam jó néhányat!

www.gunsandroses.ini.hu
Előzmény: janagnr (353)
janagnr Creative Commons License 2001.10.27 0 0 353
Hali Tegnap volt szerencsém ellátogatni az oldaladra. Sajna ma hiába néztem mert a forum cucc ma nem mükszik. Visszatérve a témára ha sikerülne megszerezned ezt a bizonyos It's so easy klippet, engem érdekelne. Csákány
Előzmény: A PROFI (345)
janagnr Creative Commons License 2001.10.27 0 0 352
Hali. Szerintem inkább az estranged mint a you could be mine. azt mondja meg valaki hogy most jelente+ maxi cd vagy sem. :()
Köves Creative Commons License 2001.10.26 0 0 351
A bánat se szidja az Estrangedet. Nem tetszik és kész. Lejjebb van valami lista az "összes" kliprôl, de a You could be mine-t nem találtam rajta, hogy lehet ez? (Pl.:vak vagyok, de tényleg nem találom) Na azt nem szólom le, sôt az egyik kedvencem.
Csá
Köves
Előzmény: _Ben_ (349)
goldfinger Creative Commons License 2001.10.25 0 0 350
:-)
Előzmény: _Ben_ (349)
_Ben_ Creative Commons License 2001.10.25 0 0 349
Hello

Igen, sejtettem, hogy valami ilyesmi ügyeskedés van a háttérben. Ha lehetne egy kérésem, akkor az az volna, hogy ne most rakd fel, mert szombattól szerdáig, csütörtökig nem leszek net közelében, és nem tudom elsajátítani a cuccokat. Ha egy 7 múlva tudnád ezt megtenni, akkor az lenne a legjobb.
köszi

B.

ui.: aki az Estranged- et szidja, az nem igazán egész...

Előzmény: A PROFI (347)
goldfinger Creative Commons License 2001.10.25 0 0 348

"Ha jól sejtem a nézôk szavazták be az Estrangedet. Valami hét klipje vagy ilyesmi mutatunk-öt-klipet-hívj-fel-oszt-jó-lesz jellegű megmozdulás lehetett. Nem értem, hogy kerülhetett be az öt közé (ha jó a teóriám) valaki biztos elaludt...
Anno decibel én (vagy én is?) szóltam le az Estrangedet, a véleményemet fenntartom, bár kétségtelen, hogy a klip sokat dob rajta.
Csá
Köves"

Szerintem valamit félreértettél, mert én a klip leszólására reagáltam, az Estrangeden pedig nem a klip dob sokat (hogy finoman fogalmazzak)...
Úgy vettem észre, hogy a topicban is inkább a klipet nem szeretik, a számot azt igen.
Egyébként, ha lehet azt mondani, hogy valami sokat dob rajta, akkor az Axl egykori lelkiállapota, másképpen meg sem lehetett volna írni.

Előzmény: Köves (312)
A PROFI Creative Commons License 2001.10.25 0 0 347
Hi Ben!
A Linkek nem működnek, mert a Tár.hu állandóan letörli az mp3-akat. Kérlek látogatsd meg az oldalt a hétvégén. Pénteken este feltöltöm a számokat és ha minden igaz, az hétfő reggelig működni fog.
Egyébként ma (csüt.) reggel még működött, úgyhogy valaki napközben ügyeskedett a Tar-nál.

Üdv.

Előzmény: _Ben_ (346)
_Ben_ Creative Commons License 2001.10.25 0 0 346
Hello

Sajnos a gunsandroses.ini.hu oldalon az mp3 linkek nem műxenek, úgy tapasztaltam. Meg lehetne esetleg javítani, mert nagyon érdekelnek a számok innen, és gondolom, nem csak engem... :))
köcc

B.

Előzmény: A PROFI (345)
A PROFI Creative Commons License 2001.10.23 0 0 345
97-ben megjelent a Live Era album, aminek tiszteletére készült 2 videoklipp. Az egyik a "Welcome to the Jungle" egy újabb változata, ebben politikai jellegű jelenetek villognak egymás után (Monica Lewinsky, stb.) és a másik (amennyire én emlékszem) az "It's so easy".
Ez az oka, hogy nincs rajta a Makin' Fucking Videos videokazettán. Az a UYI I-II. albumok után közvetlenül készült, a Live Era csak azután évekkel jelent meg.
A "Welcome to the Jungle"-t láttam néhányszor a VIVA+ csatornán, de nem túlozták el. Az "It's so easy"-t összesen egyszer...
www.gunsandroses.ini.hu
Előzmény: Matyika_ (344)
Matyika_ Creative Commons License 2001.10.23 0 0 344
Mick Wall: Guns 'N Roses: A világ legveszélyesebb zenekara.

Ebben van valahol a Rocket Queen (ill. most hogy mondjátok, lehet hogy az It's So Easy) klipjéről említés. Valahol. Én megkeresném, csak kölcsönadtam valakinek hülye fejjel a könyvet, az meg lenyelte. Akinek megvan, nézzen utána pls!

Előzmény: sotmaci (343)
sotmaci Creative Commons License 2001.10.22 0 0 343
hello,
van egy videokazettám,amit ugy adtak,hogy az "összes leforgatott klipp" rajta van. Ha ennek lehet hinni,akkor a köv számokbol készült klipp:
Welcome To The Jungle, Sweet Chlid, Paradise city, Patience, Dont cry,Live and let die, November rain, Yesterdays, The Garden, Dead Horse, Garden of Eden, Estranged, Since I dont have You.
Elvileg ennyi készült,az Its so easy nincs rajta,pedig itt mindegy lenne,mit csinál Axl a lánnyal. (nem tudom hol van az a klipp,ha létezik)
A PROFI Creative Commons License 2001.10.22 0 0 342
Magyarosítottam. Ha gondoljátok nézzétek meg az oldalt. Az mp3-okkal még gond van, mert nem találok olyan host-ot, amelyik rövid időn belül ne törölné le, de a többi rendben van.

Itt a link:

www.gunsandroses.ini.hu
IVÓ Creative Commons License 2001.10.09 0 0 341
A The Blues valóban zseniális!!!! A riói koncerten
legalább is nagyon jól szólt!!!
Előzmény: LyriCs (331)
LyriCs Creative Commons License 2001.10.08 0 0 340
igen, az It's So Easy az koncertklip. még a Viva+ (akkor még Z+) is játszotta.

igen a cím, amit írtam ftp. és, ha nem tudsz letölteni, akkor olvass.txt és igényelj accountot :)

Előzmény: Mike McCready (338)
redsquadkerékpárszervízRt Creative Commons License 2001.10.08 0 0 339
Rocket Queen tényleg baromi nagy, de szerintem sincs klipje, maximum egy koncert képeit keverhették alá, klip gyanánt
Mike McCready Creative Commons License 2001.10.08 0 0 338
Hello!

Az It's so easy klipjet bemutattak, mert en lattam. Ha jol emlekszem, akkor koncertklip. Szerintem a dupla koncertlemez miatt dobtak ki.

Előzmény: Finck (337)
Finck Creative Commons License 2001.10.07 0 0 337
Üdv!

A Rocket Queen-nek szerintem nincs klipje. Én az It's So Easy-ről tudok, hogy forgattak valamit, de végülis nem mutatták be. Hogy miért, azt nem tudom.
De, ha valaki tud ezekről valami konkrétumot, az irjon mán ide!

zAcsKO Creative Commons License 2001.10.06 0 0 336
Kösz, de igy se megy, az ftp megvan de a WinCommander hibaüzenetet ír amikor megpróbálok egy mp3-a letölteni.
Előzmény: break2 (335)
break2 Creative Commons License 2001.10.06 0 0 335
ftp-vel probald es ne http-vel.
Azaz ftp://mp3@157.181.71.10:1984/
Előzmény: zAcsKO (334)
zAcsKO Creative Commons License 2001.10.06 0 0 334
LyriCs

Nekem nem nagyon jön be az oldal, tuti jó a cím?

Akinek a Rocket Queen klippje megvan vagy tudja hol van fenn, az nyomjon már egy linket vagy mailt, én se tudtam hogy létezik és marháta érdekel! Az egyik kedvencem a szám.

Előzmény: LyriCs (331)
Matyika_ Creative Commons License 2001.10.05 0 0 333
Asszem azért mert Axl valami nővel csinál benne mindenféle illetlenséget, és azt 1987-ben még nem szerette az MTV (mostanra persze mindent szabad:)
Előzmény: murray (332)
murray Creative Commons License 2001.10.05 0 0 332
asszem tuti hogy a rocket queen-nak van klippje csak nagyon nem jáccották!
kár
LyriCs Creative Commons License 2001.10.04 0 0 331
üdv,

itt egészen sok Gn'R ínyencséget találhattok.
kiadatlan számok tucatja:

mp3:mp3@157.181.71.10:1984

az új album meg egész érdekes. pl. a Silkworm eleinte disszonánsnak tűnt, de a The Blues-ba rögtön beleszerettem.

nem is tudtam, hogy a Rocket Queen-nek van klipje :-O és miről szól?

vajon ez a Sweet Child intro innen szól a topicból? tök jó :)

murray Creative Commons License 2001.10.04 0 0 330
a Rocket Quenn klipjét nézném már meg az őskorból...

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!