inkább ezt nézzétek, mert pl. most feltettem 1 a napokban készült interjút Axl-val 1 NBA-meccsen, meg a Celebrity DeathMatch Axl vs. Slash-t is fel akarom.
itt a link : It's so easy. az .aaa kiterjesztést nevezd vissza mpeg-re (vagy mpg), de asszem tök mind1. Nemtom meddig lesz fenn, de kérésre ujra felrakhatom.
hali.
az it's so easy video-t leszedtem a kazaa-val, és felrakom a tar.hu-ra, ha érdekel valakit. a klip amugy télleg klip. tisztára ugrál, gyors vágások fotókról, koncertekről. ja, a végét sajnos (kb. 2-3 mp.) a digiző levágta, vagy elbaszta, de igy nincs meg fullosan, és csak ez a verzió volt elérhető. 30 mega körül van. mindjárt jön a link.
Masek
Az It's so easy-ről semmi új hírem nincs. Viszont felraktam jó néhány új videót, pl. a "The Blues" videóját, ami a Rock in Rio koncerten készült!!!
A fórum a szolgáltató miatt volt rossz. Engem már későn értesítettek a leállásról, bocsi. De most már az is működik!
Szóval ha valakit érdekelnek Gn'r klippek és koncertfelvételek, most felraktam jó néhányat!
Hali Tegnap volt szerencsém ellátogatni az oldaladra. Sajna ma hiába néztem mert a forum cucc ma nem mükszik. Visszatérve a témára ha sikerülne megszerezned ezt a bizonyos It's so easy klippet, engem érdekelne. Csákány
A bánat se szidja az Estrangedet. Nem tetszik és kész. Lejjebb van valami lista az "összes" kliprôl, de a You could be mine-t nem találtam rajta, hogy lehet ez? (Pl.:vak vagyok, de tényleg nem találom) Na azt nem szólom le, sôt az egyik kedvencem.
Csá
Köves
Igen, sejtettem, hogy valami ilyesmi ügyeskedés van a háttérben. Ha lehetne egy kérésem, akkor az az volna, hogy ne most rakd fel, mert szombattól szerdáig, csütörtökig nem leszek net közelében, és nem tudom elsajátítani a cuccokat. Ha egy 7 múlva tudnád ezt megtenni, akkor az lenne a legjobb.
köszi
B.
ui.: aki az Estranged- et szidja, az nem igazán egész...
"Ha jól sejtem a nézôk szavazták be az Estrangedet. Valami hét klipje vagy ilyesmi mutatunk-öt-klipet-hívj-fel-oszt-jó-lesz jellegű megmozdulás lehetett. Nem értem, hogy kerülhetett be az öt közé (ha jó a teóriám) valaki biztos elaludt...
Anno decibel én (vagy én is?) szóltam le az Estrangedet, a véleményemet fenntartom, bár kétségtelen, hogy a klip sokat dob rajta.
Csá
Köves"
Szerintem valamit félreértettél, mert én a klip leszólására reagáltam, az Estrangeden pedig nem a klip dob sokat (hogy finoman fogalmazzak)...
Úgy vettem észre, hogy a topicban is inkább a klipet nem szeretik, a számot azt igen.
Egyébként, ha lehet azt mondani, hogy valami sokat dob rajta, akkor az Axl egykori lelkiállapota, másképpen meg sem lehetett volna írni.
Hi Ben!
A Linkek nem működnek, mert a Tár.hu állandóan letörli az mp3-akat. Kérlek látogatsd meg az oldalt a hétvégén. Pénteken este feltöltöm a számokat és ha minden igaz, az hétfő reggelig működni fog.
Egyébként ma (csüt.) reggel még működött, úgyhogy valaki napközben ügyeskedett a Tar-nál.
Sajnos a gunsandroses.ini.hu oldalon az mp3 linkek nem műxenek, úgy tapasztaltam. Meg lehetne esetleg javítani, mert nagyon érdekelnek a számok innen, és gondolom, nem csak engem... :))
köcc
97-ben megjelent a Live Era album, aminek tiszteletére készült 2 videoklipp. Az egyik a "Welcome to the Jungle" egy újabb változata, ebben politikai jellegű jelenetek villognak egymás után (Monica Lewinsky, stb.) és a másik (amennyire én emlékszem) az "It's so easy".
Ez az oka, hogy nincs rajta a Makin' Fucking Videos videokazettán. Az a UYI I-II. albumok után közvetlenül készült, a Live Era csak azután évekkel jelent meg.
A "Welcome to the Jungle"-t láttam néhányszor a VIVA+ csatornán, de nem túlozták el. Az "It's so easy"-t összesen egyszer... www.gunsandroses.ini.hu
Mick Wall: Guns 'N Roses: A világ legveszélyesebb zenekara.
Ebben van valahol a Rocket Queen (ill. most hogy mondjátok, lehet hogy az It's So Easy) klipjéről említés. Valahol. Én megkeresném, csak kölcsönadtam valakinek hülye fejjel a könyvet, az meg lenyelte. Akinek megvan, nézzen utána pls!
hello,
van egy videokazettám,amit ugy adtak,hogy az "összes leforgatott klipp" rajta van. Ha ennek lehet hinni,akkor a köv számokbol készült klipp:
Welcome To The Jungle, Sweet Chlid, Paradise city, Patience, Dont cry,Live and let die, November rain, Yesterdays, The Garden, Dead Horse, Garden of Eden, Estranged, Since I dont have You.
Elvileg ennyi készült,az Its so easy nincs rajta,pedig itt mindegy lenne,mit csinál Axl a lánnyal. (nem tudom hol van az a klipp,ha létezik)
Magyarosítottam. Ha gondoljátok nézzétek meg az oldalt. Az mp3-okkal még gond van, mert nem találok olyan host-ot, amelyik rövid időn belül ne törölné le, de a többi rendben van.
A Rocket Queen-nek szerintem nincs klipje. Én az It's So Easy-ről tudok, hogy forgattak valamit, de végülis nem mutatták be. Hogy miért, azt nem tudom.
De, ha valaki tud ezekről valami konkrétumot, az irjon mán ide!
Akinek a Rocket Queen klippje megvan vagy tudja hol van fenn, az nyomjon már egy linket vagy mailt, én se tudtam hogy létezik és marháta érdekel! Az egyik kedvencem a szám.