Hideg fúzió, vagy atomerőmű....., tudod vannak olyan táska méretű atombombák, abból helytakarékos nyomottvízes reaktort lehet építeni.... ha kell rajz szóljál :)
Én csak ezzel a kettővel találkoztam, de ha nagyon barkácsolni akarsz akkor valami állófűtést beleeszkábálhatsz...., bár az nagyon barkács......, pl.: zaporozsec benzin kályha...., veszel egy olyat amiben van gázfűtés és kész :)
Szia megnéztem ma reggel sőt én megkérdeztem az árfelhajtást kiváncsi leszek mit válaszol. Elég durva licitlépcső szerintem 30 a minimálár. Ha annyiért megéri neked akkor csak szerintem csak az ucso félpercben, bár mintha 5 perces hosszabítást láttam volna és nem tudom olyankor mivan. Ha nem éri el a minimálárat,én egyenlőre kihagynám és ha visszateszi akkor újra licitálni rá.
Sikerült nagyjából visszaolvasgatnom. A gázfűtéshez annyit had tegyek én is hozzá, hogy aki vadkamperol csak azt vegyen,azt mindenhol tudja használni. Aki sokat jár kempingbe esetleg találkozókra szerintem szintén azt vegyen ugyanis sajna a magyar kempingekben igen gyenge a biztosíték és pl. a Pápai 5 csillagos hipi szupi kempingben sem tudtak összel fűteni, mert kiverte állandóan a biztit. Akik csak villanyosok voltak dederegtek is a hidegben. Mi bizony nyári hideg hajnalon is bekapcsoljuk, mert a komfortérzetet növeli és a kölkök sem fáznak meg olyan hamar.
A vatrerán lévő fűtőtest lehet öreg,de fillérekért lehet hozzá alkatrészt venni a szervizben. A beépitéséhez azt is tudni kell, hogy a padlót ki kell vágni úgyhogy nagyon meg kell nézni milyen kamperba teszi az ember és melyik részére. Az árusról nem tudok véleményt mondani,de ha árfelhajtás kell neki irni egyet hátha észbe kap.
A ventillátoros körfűtés igazi komfort mivel körbe a fal mentén fújja a meleg levegőt ezáltal nincs hideg sarok stb. A ventillátor mégha 220 voltos is kb 70 w-os az nem tudom mennyit eszik átalakitón keresztül, de egy 70 AH akksi két éjszakát elvisz simán.
Szerintem illetve saját tapasztalat ezt villannyal soha nem tudod megcsinálni.
Tudom!Veled akkor szívesen találkoztam volna!Volt egy időszak amikor inkább megálltam beszélgetni amíg a többiek eltűntek.De annak már vége!Már nekem is a zsebemben van a rendszám és én sem állok meg,mert azóta összefutottam néhány agyament okostojással és belefáradtam a sok magyarázkodásba.De az is lehet,hogy kiöregedtem és azért van helyette a bódézás.Majd szombaton,ha jó idő lesz kerülök egyet aztán megmondom melyik a jobb...
Nem , nem , én a másik oldalt álltam :) Úgy kell állni hogy el ne üssenek :) ez a lényeg....,de ha kérdezik azt kell mondani ,hogy mindent megtettél azért, hogy megállítsd :)
Csak nem motorozol(tál) te is?Mert ez ott divatos!Nem kell megálni!Sőt amikor int a szerv akkor bele kell csapni a tenyerébe hogy addíg pörögjön egyhelyben amíg el nem ássa magát...
Az biztos jóó lehet!!Csak,ha nagyon hideg van és kénytelen vagyok folyamatosan melegíteni ,,belülről" akkor meg majd nem emlékezek rá,hogy merre jártunk..))
Azt nem is állítom,hogy kevesebbet ér,mint a kályha főleg,ha ittasan elkap a rendőr amelyik nem fekvő!Lesz az még 60 is meg 6 hónap jogsipihenő!!Aztán eladhatod a qvekket is meg a t4-et is.
Na most ebben a formában ez nem igaz!Bár én nam adtam a kályháér egy fillért sem,de én ennyiér megvenném!Mert:Nem 1 alkalommal akarok vele elmenni amikor még hideg van.
2.Márpedig most hideg van,ha nem süt a nap,ráadásul ettől a széltől már sokkot kaptam!
3.Fázós a párom...
4.Tavasztól nyár elejéig hajnalban nincs meleg és ősszel is ez a helyzet.Tehát amikor reggel kikászálódok az ágyból jól esik,hogy nem kell vacogni miközben gyártom a reggeli kávét.-vagy tik ilyentályt nem bódéztok?Akkor meg jó lett volna a sátor is!Ezért kár volt 100ezreket kidobni!
5.Akkor nekem már bőven megérte volna akkor is,ha fizettem volna érte,mert ősszel a Mecsekben voltunk egy hosszú hétvégét most meg a velencei-tónál 2 éjszakát.A mínusz 3-ban is +20 fok volt reggel a bódéban VADKAMPESZBAN gázzal!!
6.Amúgy meg hosszútávon gondoltam,hogy nekem ez kell bele,mert nem azért vettem a bódét,hogy itt kerülgessem az udvaron!
7.Tegnap töltettem az 5 kilós palackot ami echte holland 96-os bejegyzéssel gondolom nyomáspróbailag és nem kérdeztek semmit csak megtöltötték.Na azt nem néztem meg,hogy mennyi liter ment bele meg mennyi pééz volt literje,de 1900 Ft-ot fizettem érte.Ha valakit nagyon érdekel akkor holnap megkérdezem,hogy mi mennyi volt.
8.Tehát a GPS. okfejtése sem állta meg a helyét ezzel a hőlégfuvallat gáz/kg/ft stb.-vel,mert 2500-ért nem adnak olyan elektromosfulyókát ami befűtene -3 ban egy bódét +20 fokra!!!MÉG a BÓÓHAPIJACON SEM!!!
9.A vadkampeszban meg nemnagyon találtam eddíg olyan áramforrást amivel eme szerkezetet táplálni lehetne!A legális kampeszban meg természetesen ez is jutalékrendszeres,tehát a villany nem ingyen van...
Ha jól értem, B kategóriás jogsival 3500kg össztömeget lehet vezetni ehhez, lehet egy 750kg -os könnyű pótot csatolni, kettő együttes össztömege 4250kg.:))
az éppen jóó.... mert könnyű pót átmehet a 3,5tonna felett. Lényegtelen....., volt már rossz idő és nagy sátor és nagy takaró is :) Csak ezt olyan könnyű húzni :) Bár ezzel még nem nagyon voltam sokfelé :) .... de a 420as defihez képest könnyű :)
Teljesen igazad van, sok is érte 30 ezer. Vaterán nem mindig érdemes vásárolni. Majd csak jön a meleg idő. MAX nem mégy rossz időben vadkempingezni. amíg nem sikerül egy kályhát elfogadható áron szerezned. Kályhának helye lenne a bódédban? Nem mindegyik Basteiban van kályha. Amelyikben van azok össztömege 750kg az Neked nem lenne jó, a súly problémád miatt.
Köszönöm, a többiek már mutatták...... éppen 30-on állna......... De én nem kívánok rá ennyit szánni, nekem lényegében 1 alkalomra kellene. 1. A másik dolog, hogy pont olyan veri fel az árat, aki eddig csak ettől az eladótól vásárolt.... 2. Az eladó kitörölte az eddigi válaszait..... 3. 30 éves cucc..... tudom ez nem öregszik.... de ha mégis....... 4. akkor inkább nagyobbra cserélem ősszel a lakót.... a basteiben alapban benne van... 5. Hát ne legyek már hüle :) nekünk csak sátor helyett kellett valami :)