“Egy bácsikám, ki csősz volt s egész évben a Varjúdomi kunyhóban lakott olyan mesét mesélt, amilyen éppen abban a percben eszébe jutott. Az volt a jó, hogy élni kellett, élni a sok szeszélyes mesét. Így csinált nékem hosszú orrot, kedvet ahhoz, hogy éljek úgy, ahogyan ő élt. Mert ő volt, ő meséje minden hőse, a hónapok és magok ismerője, kinek a nap volt kalendáriuma, szél a nagyapja, parázs meg a húga”
Fasírt! Kérem vissza az ártatlan bárányka kanadaimat minden nickén. Az ártatlanul modiüldözött női nickeket is. És kérem vissza a topikba a kalapax nickeit is. Ezek ártatlankák itt. Az, hogy másutt ki orrol rájuk, az nem érdekes. Azoknak nem kell ide mászni.
Mért játszod az agyad,hogy ez neked új? Én már írtam régen is erről. amikor kigúnyoltál. Nem ártana a dátumoknak utána nézned. Vagy az is lehet, hogy libsi módra itt is hazudsz. Megértem. hiszen az egész maffiamegszállást a szarosswarc libsi csicskásai erre az oltári hazugságra alapozták. Hogy a magyar nép a SZU ellen felkelt.
szóval csak az utolsó 2-3 évét ismered. én viszont sokkal régebbről. amit más nem nagyon. ezt úgy érted meg, hogy az előző 10 évedet a recskafotóval azonosítják.
Már több Európán kívüli egyetem magyarországi működéséről írt alá megállapodást a felsőoktatási törvénynek megfelelően a kormány, egyedül a CEU körül folyik a hisztériakeltés, mert a „Soros-egyetem” abban érdekelt – közölte a Külgazdasági és Külügyminisztérium szombaton. A közlemény szerint az egyetem melletti, szombati tüntetés is azt igazolja, hogy egyszerű hisztéria, amit az intézmény körül művelnek.
A kormány álláspontja változatlan: Magyarország jogállam, a törvény mindenkire és minden egyetemre, a „Soros-egyetemre” is egyformán vonatkozik – tették hozzá.
A kormány tudatában van annak, hogy a „Soros-egyetem” korábban nem folytatott oktatási tevékenységet az Egyesült Államokban; az intézmény amerikai „kampusza” egy faház, a szintén Soros Györgyhöz kötődő Bard College területén, de kurzusait nem ott oktatják. „Ami most zajlik, egy Soros-féle politikai blöff, a politikai hisztériakeltés legújabb állomása” – hangsúlyozták.