Példátlan intézkedések, feketeruhás kommandósok detektoros ellenőrzés és megfélemlítés, a múzeumkertbe csak előre szelektált csoportok! A háztetőkön, ablakokban távcsövezők, mesterkövészek!
MIEZ???
Ezt Marosán csicskása is mondhatta volna...esetleg Biszku cselédjétől idéztél? Tán Grósz gondolatait eleveníted fel, vagy Vastagh Pál, a zsiragyú ősmaszopos jogtudorét?
A tegnap kitüntetett KFT Bornai dalban előadta, hogy most már a tatárok, törökök és oroszok helyett azok ellen a magyarok ellen kell küzdeni, akik nincsenek a Gyurcsányfélék nézetén.
Ezt a Gyurcsányelsősor megtapsolta.
Most itt tartunk.
Március 15-én a magyarok ellen uszítanak ezek a görény balliberálisok a Múzeumkertben.
Gyurcsány a magyarok ellenében köztársaságozik, mert rühelli a nemzet fogalmát is, nemcsak a magyar nemzetet.
sztem a Nemzet és a HírtV semmiben sem rosszabb az ATV-nél és a Népszabadságnál. Mindegyiknek vannak hiányosságai, de e hiányosságok az egész magyar médiapiacra jellemzőek. Ha külföldi sajtót is fogyasztasz, beláthatod, egyik sem áll minőségben a másik felett
tudj isten, sztem attól, aminek beharangozták, h ez lesz a magyar bbc, lég messze van. Nézd meg, hány topic foglalkozik a TV2, rtl klub műsoraival, és mennyi a hírtv-vel. vmit nem igazán jól csinálhatnak, ha ennyi beírás van ott. és nem hiszem, h a balosok grafomániásabb lennének de ezt mondhatom a magyarnemzet, és a többi napilappal összehasonlítva. Ha a jobboldalnak csak ez az egy-egy van akkor vonzzana nagyobb közönséget, ha szakmailag kimagasló lenne, de nem az
,,Nem veszed észre, hogy csak szórakozunk"Hát ha nektek ez a szórakozás, hogy a fideszcsőcselékeztek,hordáztok, százezreket primitíveztek azért, mert másra akar szavazni,mint ti, és ez nektek szórakozás, akkor sajnálatra méltóak vagytok inkább.De ha valaki titeket kezd el minősítgetni, hát akkor aztán ugráltok, mert a gonosz náci fideszcsürhe bánt benneteket.A legszebb példa erre soltika, aki már betegesen orbán és fideszellenes.És még ő mondja, hogy higgadjak le.
és mégvalami: az általatok várt szoci győzelem szempontjából is igen veszélyes játszmába kezdtetek. ez a fajta önelégültség sokakat fog a szavazóurnákhoz hajtani. és ezek az emberek nem az mszp mellé teszik majd az ikszet
A Hírtévé csak úgy kap reklámokat, ha nyomatja a Gyurcsányt.
Kinek kell a népszerűtlen Gyurcsány? Reklámtemető.
Itt is van egy párember, aki brigádmunkában nyomja. Hát, ha népszerűbb lesz….
az RTL és a TV2 esete más. Ők ugyanis korlátozott erőforrásokat birtokolnak, ti. a földi sugárzású frekvenciákat, Mindaddig, amíg így van, monopolhelyzetet élveznek. Emiatt nyilvánvalóan más az elvárás velük szemben: a médiatörvény ezért is hangsúlyozza, hogy közszolgálati műsorokkal kell rendelkezniük. Ami viszont - ezekben a műsorokban - épp olyan tényszerűséget jelent, mint amit az MTV-nél várnánk.
Egyébiránt, most nem a kommentár műsorokra célzok, én már régóta a HírTV 9-es Híradóját nézem. Szerkesztésében sokkal profibb és kiegyensúlyozopttabb, mint az MTV-és. Szégyen, hogy egy ilyen kis adó mutat ebben példát, amelyet ráadásul ennyire szokás itt fikázni
Nem hiszem, hogy bárkitől félnének - nyilván tőletek sem.
De veletek szemben nem árt óvatosnak lenni. A világ minden demokráciájában hasonlóképpen védenék a miniszterelnököt, ha folyamatosan zaklatja-fenyegeti őt egy csürhe.
Mansfeldről írod: Az ítéleteknek semmi köze nincs 1956-hoz.
az a baj, hogy főnökeid is azon dolgoznak, hogy ez kerüljön a történelemkönyvekbe. a multátírás megkezdődött. Fekete János kitüntetést kap március 15-én, Mansfeld a szemétdombra kerül. Elvtrásak, megcsináltuk!
"Degenerált csürhe, horda,stb..Folyik a sz@r a szátokbó, több százezer embert nyilvánítatok primitív fidesz bunkónak, süt belőletek a gyűlölet és az utálat a máshogy gondolkozókkal szemben .Igazi jó tanítványai vagytok a bolsi ideológián nevelkedett fajtátoknak.Büszkék lehettek magatokra.Hol megy most a füttyögés ti szerencsétlenek ?Én csak csendes tömeget látok, tapsoló embereket,amióta elkezdődött a műsor.Ja, hogy a genetikai hibás gyurcsit meg kifütyülik? Ha pofándobnák egy tehénylepénnyel, az még csak baráti gesztus lenne a pojácátokkal szemben."
ez annyira teccet, hogy ide kellett másolnom.
nekünk (azt hiszem nem fejedelmi többes!) nincs bajunk a másképpen gondolkodókkal.
csak azokkal vagyon bajunk aki helyett mások gondolkodnak.
de leginkább azokkal van bajunk, akik helyett mások sem gondolkodnak.