Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2018.11.25 -3 4 7934

Dehogynem, te is foglalkoztál mások külsejével, de a durva testszégyenítést meghagytad a többieknek, te csak megteremtettet a feltételt, feltüzelted őket és hagytad, hogy a többiek köpködjenek az áldozatodra. 

Miért is akartad tegnap megint behozatni a topikodba üveg fotóit? 

Miért nem a nyomorék vevegyő barátnőd kinézetén szórakozol? Róla nem akarsz behozatni fotókat, hogy mi is jól szórakozzunk? 

Előzmény: pamacska a migráncsmacska (7931)
streaming Creative Commons License 2018.11.25 -1 3 7933

"Nők százezrei élnek így Magyarországon.

Szükség van mindannyiunk felháborodására, akik úgy gondoljuk, hogy az áldozatok, a gyerekek, a nők megérdemlik, hogy embernek és teljes jogú állampolgárnak tekintsék őket. Mindannyiunk követelése kell: ennek meg kell változnia!"

https://merce.hu/2018/11/25/ki-olte-meg-monit/?fbclid=IwAR1XByCeMwYCZabY29twGUZk26tREJ5Gh7sjFSnVRA3fLRcX56cbTpnmm9I

"Ma, november 25-én van a nők elleni erőszak felszámolásának világnapja, a 16 Akciónap A Nők Elleni Erőszak Ellen elnevezésű kampány kezdőnapja.

Az idei kampány központi témája az intézményi árulás jelensége: az, ahogyan az áldozatokat támogatni és védeni hivatott intézmények cserbenhagyják a nők és gyerekek elleni erőszak áldozatait, amikor ők hozzájuk fordulnak.

A NANE ügyei közül Móni története és halála az egyik legérzékletesebb és legfájdalmasabb példája az intézményi árulásnak. Az olvasóban joggal felmerülhet, hogy hogy jön ide egy 3 éves sztori, de mindez még ma is megtörténhetne.

Magyarország 2014-ben írta alá az Isztambuli Egyezményt, de a mai napig nem iktatta a hazai jogrendbe. Az Egyezmény segíthetne kialakítani a képzések és előírások olyan rendszerét, amelyben a szakemberek nem állnak tudatlanul vagy tehetetlenül a párkapcsolati erőszak előtt, nem válnak az elkövetők segítőivé, cinkosaivá.

Móni története intő példa és emlékeztető az állam, az intézmények és a szakemberek felelősségéről, felkészültségük és megfelelő hozzáállásuk jelentőségéről. És arról is, hogy egy-két civil szervezet nem tudja ellensúlyozni a bántalmazottak cserbenhagyását intézményesítő rendszert. Az állami szerepvállalásnak alapvetően kell megváltoznia.

2015. január 30-án délután meghalt egy nő.

Egy hospice ágyon, végső stádiumú rákban, ami leuralta és tönkretette a testét, és elvette tőle a lehetőséget, hogy olyan életet élhessen, amilyet szeretett és megérdemelt volna. Úgy, ahogy bántalmazó férje is tette vele 21 éven keresztül, minden intézmény tudtával és akadály nélkül.

....................."

Ez a kormany se nem csaladbarat, se nem gyerekbarat, se nem nöbarat, csak a nemzet gazsteröjenek a barajta :(

pamacska a migráncsmacska Creative Commons License 2018.11.25 -4 4 7931

köszönöm a megerősítést, hogy se nem ribancoztam, se nem foglalkoztam mások külsejével

Előzmény: Törölt nick (7930)
Törölt nick Creative Commons License 2018.11.25 -4 4 7930

Én úgy látom, hogy a macska csak provokál és megteremti a helyzetet, hogy a többiek mocskoljanak téged és forintot. Ő közben hátradől és röhög, utána meg pofátlanul megkérdezi, hogy hol és mikor ribancozott ő? 

Ezt nevezik sunyiságnak és szarkeverésnek. 

Előzmény: streaming (7878)
#80080lila Creative Commons License 2018.11.25 -1 3 7929

Nálunk a macska egerészik, házból nem csinálunk istállót.

Legyen annyi elég, egy Osztrák bérlakás.

Előzmény: Törölt nick (7928)
Törölt nick Creative Commons License 2018.11.25 0 2 7928

ez ugye nem százados elvtárs lakása ?!

Előzmény: #80080lila (7925)
pamacska a migráncsmacska Creative Commons License 2018.11.25 -4 3 7926

te vagy itt a moderátor?

mert ha nem, akkor közöd nincs ahhoz, hogy ki hova ír...

Előzmény: streaming (7922)
#80080lila Creative Commons License 2018.11.25 -1 3 7925

Előzmény: #80080lila (7924)
#80080lila Creative Commons License 2018.11.25 0 4 7924

Bolhás meg bevackolt ide forintocskához a kályha elé.

streaming Creative Commons License 2018.11.25 -5 2 7922

neked hat is keves, hogy valamit is felfogj abbol, hogy mennire kinos amit itt müvelsz ..

igy ez a hat sem erti, mi a banatos lofaszt keresel itt, mikor a femiben szabad a palya a tobzodasodhoz

Előzmény: pamacska a migráncsmacska (7918)
dos48 Creative Commons License 2018.11.25 0 2 7921

Az egy régi kép.  Ma már minden másképp néz ki...       :))))

Előzmény: streaming (7915)
streaming Creative Commons License 2018.11.25 0 2 7919

ezt kepet nezegesd, küldjük a drukkot, hogy megertsd  :)

7915

Előzmény: pamacska a migráncsmacska (7917)
pamacska a migráncsmacska Creative Commons License 2018.11.25 -4 3 7918

ti, mind a hatan?

Előzmény: streaming (7915)
pamacska a migráncsmacska Creative Commons License 2018.11.25 -3 3 7917

ja, és olyanokat sem én, sem Pixy nem írtunk rólad, hogy ránéz az ember a képedre és okádna tőled, ami rólad ugyebár nem mondható el, hogy te milyen jelzőkkel dobálóztál

Előzmény: streaming (7909)
dos48 Creative Commons License 2018.11.25 -1 3 7916

Nézegessetek mind a ketten engem a Facebookon, én legalább szép vagyok.    :))))

Előzmény: pamacska a migráncsmacska (7913)
streaming Creative Commons License 2018.11.25 -2 3 7915

talan, egyszer csak megunod.., mert mi mar nagyon.

Előzmény: pamacska a migráncsmacska (7913)
pamacska a migráncsmacska Creative Commons License 2018.11.25 -3 2 7914

inkább ezt nézd majd meg, drága Forintocska, csináltak egy filmet Rotschild Kláráról, tudod, aki pl. Kádár Jánosnét is öltöztette

https://www.szeretlekmagyarorszag.hu/rotschild-klari-legendai-olah-kata-filmet-forgatott-a-magyar-divat-nagyasszonyarol/

Előzmény: forintocska...... (7912)
pamacska a migráncsmacska Creative Commons License 2018.11.25 -4 2 7913

nézd, kicsiszívem, nem rémlik, hogy akár Pixy, akár én azzal foglalkoztunk volna, hogy te hogyan nézel ki, milyen a hajad, milyen az alakod, milyen a fogad, mit egyél vagy ne egyél, stb., pedig volt nekem is szerencsém pár képedhez

szóval továbbra is adós vagy a válasszal, hogy neked miért nem tökmindegy, hogy én hogyan nézek ki

Előzmény: streaming (7909)
forintocska...... Creative Commons License 2018.11.25 0 1 7912

Ők lesznek az értelmiségi elit. A büfés diploma nélküli hölgy, gondolkodás nélkül tudja a választ. Na ennyit ér az, amikor a pénz diktál, nem a tudás.

https://www.youtube.com/watch?v=PyMhBoqjAvk&fbclid=IwAR36J1umBhb6jfxuttCFzP5ZGt3xDJBoO2QzFgpScQmTj9z12An0ELdiOS0

Egyetemistateszt II.: PSZF vs. Corvinus

Első egyetemistatesztünk után újabb két felsőoktatási intézményt vettünk górcső alá. Vajon a Budapesti Pénzügyi és Számviteli Főiskolán vagy a Corvinus Közgazdasági Egyetemen találhatunk több droidot?

dos48 Creative Commons License 2018.11.25 -1 1 7911

"Vajon mit fog tenni az ELTE?"

A nyüves ELTE tegye a nyakát az alatta levő guillotin alá, én meg majd kioldom a nyisszt.    :))))

Előzmény: forintocska...... (7906)
streaming Creative Commons License 2018.11.25 -5 1 7909

de.

kerdezd mar meg pixi baratnöd, miert foglalkoztatja annyira, hogy en vagy mas hogyan nez ki,

miert, nem tökmindegy neki ?

privat sem kedvelem a bizalmaskodo megszolitasokat, nemhogy egy ismeretlentöl.

kimelj meg a tovabbiakban ezektöl.., szerintem te sem szeretned, ha en szolitanak meg...

Előzmény: pamacska a migráncsmacska (7902)
alaptalan Creative Commons License 2018.11.25 -2 1 7907

Előzmény: streaming (7881)
forintocska...... Creative Commons License 2018.11.25 -2 1 7906

Vajon mit fog tenni az ELTE?

Egy oktató visszaélt a hatalmával.

Adott egy elsőéves egyetemista, aki nagy reményekkel és telve illúziókkal vágott neki az egyetemnek, hogy ott aztán értékes tudást és mély gondolatokat tegyen magáévá. E helyett mit kap? Az oktató, a szaktekintély nettó politizálását, véleményfröcsögést a katedráról. Majd, amikor elmondja ő is a véleményét, a tanár bosszút áll.

Visszaél helyzetével és meg akarja alázni a hallgatót.

A helyzet tehát világos: ha más a véleményed, mint a tanárodé, jobb, ha csendben maradsz. Ez az egyetem ma.

Egy egyetemi tanár-diák viszony aszimmetrikus, a tanár kinyilatkoztat, a diák hallgat. A végén pedig mégiscsak a diáknak kell teljesítenie. Ráadásul mindenki tud legalább egy olyan esetet, amikor ment a pofára osztályozás, a kedvencek átcsúsztak könnyen, a kevésbé szimpatikusak meg szenvedhettek a kettesért. Sokkal kisebb „bűn” is elég ahhoz, hogy mínuszról induljon egy hallgató, a politikai nézetkülönbség viszont egyértelműen hátrány. Hát még, ha egy hallgató munkája politikai újságírás.

Az egyetem a tudomány helye. A politizálás pedig nem kaphat helyet a tudományban. A vélemény szabad, a termékeny viták – természetesen politikai kérdésekben is – előre visznek. De az asszimetriában, a katedráról kapott szűrt politikai vélemény, csak kiszolgáltatott helyzetet teremt.

Ami az említett elsőéves hallgatóval történt, egyértelmű abúzus.

Az abúzus visszaélés, a tanár pedig visszaélt a helyzetével és abból eredő hatalmával. Kihasználta pozícióját, hogy megalázzon egy diákot. Bár az ellenzéki függetlenobjektív sajtó segítségével próbálja politikai síkra terelni az esetet, teljesen egyértelmű, hogy etikai vétség történt. Vajon mire képes még, ha a hallgató folytatja a munkáját, újabb cikkeket ír, amikben véleménye újra szembe megy a tanáréval? Valószínűleg újabb abúzus történne, ezt pedig jobb nem meg várni.

Aki a hatalmával visszaél, abúzust követ el, azt felelősségre kell vonni.

Egy egyetemi autonómiára hivatkozó intézmény ilyenkor általában etikai eljárást szokott kezdeményezni. A szerepéből kilépő, a hatalmával visszaélő, az egyetemi normákat semmibe vevő oktatóval szemben. Vajon mit fog tenni az ELTE?

forintocska...... Creative Commons License 2018.11.25 -1 1 7905

Mindenre gondolnak a hagyományőrző francia patrióták!

Előzmény: pamacska a migráncsmacska (7903)
robopassmeet Creative Commons License 2018.11.25 -1 4 7904

Hátcsakúgy spontán. A természetes ész útjai kifürkészhetetlenek:-)

Előzmény: pamacska a migráncsmacska (7903)
pamacska a migráncsmacska Creative Commons License 2018.11.25 -2 3 7903

ez most konkrétan miről jutott eszedbe, drága Forintocska?

Előzmény: forintocska...... (7901)
pamacska a migráncsmacska Creative Commons License 2018.11.25 -2 3 7902

áruld már el, kicsiszívem, hogy téged miért foglalkoztat annyira, hogy én vagy más hogyan néz ki?

nem tökmindegy neked?

Előzmény: streaming (7900)
forintocska...... Creative Commons License 2018.11.25 -2 1 7901

Előzmény: forintocska...... (7897)
streaming Creative Commons License 2018.11.25 -2 1 7900

en meg kerhetem, te mar ne tedd

Előzmény: pamacska a migráncsmacska (7898)
forintocska...... Creative Commons License 2018.11.25 -3 1 7899

Te nem vagy a barátom. Te itt a topikot szétverni akaró trágár troll vagy! A rühes a barátod. Őt szólítsd fasznyaknak. Világos?

Előzmény: Franz Ny. medvetáncoltató (7885)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!