Minden az iPodról, egy kivétellel, légyszi ne kérdezd meg, hogy:"az iPodra Intézővel másolt zenét le tudom játszani?"
Mert a válasz: NEM. Az iPodra csak megfelelő szoftverrel, leginkább a hozzá tartozó iTunes használatával tudsz zenét másolni úgy, hogy le is tudd vele játszani.
kaptam egy shuffle-t de nem igazán jutok vele dűlőre! iTunes nem hajlandó vele szinkronizálni, Winamp igen és le is játsz a zenét az iPod-ról... viszont maga a ketyere egy kanyi hangot nem hajlandó lejátszani! már bújtam a netet, volt restore de semmit!
Érdekes, hogy a legújabb generációs iPodokba se került bele az ID3v2 tag Comment mezőjének megjelenítése. Én oda szoktam írni egyes mixek tracklistáját, vagy egy szám szövegét. Érdekes, hogy ezt nem teszik láthatóvá lejátszás közben, mint mondjuk egy txt fájlt valamilyen megoldással.
Ha berakod a számokhoz tartozo Lyrics-be az iTunesban vagy valami normális tag-gelő progiba, akkor ott tudod nézni, vagy berakod a Notes folderba valami filekezelőn keresztül, akkor a notes menü alatt tudod olvasgatni.
Csak jövő héten lesz rá időm. De gondolkodóban estem, mert bementem az XMS-be és megnéztem a Klipsch iGROOVE-t. Hát meglepődtem. a Srác pont az egyik kedvenc muzsikámat tette be és nagyon jól szólt! Telt volt rendesen! Volt mély is! Szal előbb letesztelem a Creature-t is akkor. Mivel árban kb ugyanannyiért usznám meg. Klipsch 53.000 Creature 23 + uni dokk 12 + töltő 8 + távirányító 8 = 51. Szal kell egy hely ahol ezt a Creaturet ki tudom prószálni:P
ebayről semmit. Töltőt valamelyik reptéren vettem 20 euróért, fülest (AltecLansing IM716, kanfasztikus!) meg akril tokot az apple online boltban, dokkot + ipodokat meg Akihabarában (Tokió elektronikai városrésze)
Elektronikai/számítástechnikai cuccot elég sok klf helyről rendeltem, de Mo-ra szvsz csak a pixmania szállít ezek közül, azzal semmi gondom nem volt (printszervert meg ilyesmit vettem ott)
hmm. ok:P kösz a linket. Akkor a Klipsch iGrooveot el is felejtem. Mondjuk a képe alapján nagynak tűnt, de utána gondoltam hogy magasságra másfél ipod....széltére meg kb 4:D szóval az enm szólhat szépen. Akkor marad ez, meg szerzek hozzá egy univerzál dokkot és töltőt:P Mit rendeltél ebayről? nem lelelem a linket:P hálozati töltőt?
Az apple kocsog. A dokkhoz semmit nem kapsz. Egy kis feher teglatest, cserelheto csatlakozo-resszel. Az elso negy szeriahoz csatlakozo cucc van benne elvileg, az otodikhez azt hasznald, amit a Podhoz adtak! Kabel, stb. nincs termeszetesen. Tolto nem igazan illeszkedik hozza, dock kabel kell, amit kaptal a Podhoz. Ha kene egy kulon, akkor vegyel eBayrol, lentebb linkeltem, en mit vettem (meg nem jott meg). Mindenkepp eredetit ajanlanam, utangyartottban nem biznek egy szazezres kutyunel.
Sok jazzt meg fusiont. Persze jó a mélynyomója is, de szvsz, remek. Nézd meg mit ír róla pl. az ipodlounge itt
As of the date of this review, the best 2.1 speaker system that we’ve heard for the price... Two small white and chrome iPod-matching satellite speakers provide crisp treble and mid-range response, while a large white plastic subwoofer creates a rich bass sound...the Creatures sound better than any of the other iPod speakers we’ve tested
Roger: A magasakat a JBL- CR hogy adja le?, Mert a MAcmagazinon azt írták, hogy inkább dübörög a cucc és disco zenére jó főleg! Te miket bömbötetsz rajta? MErt ebbeől a stílusból én kveset:P
Klipsch iGROOVE-ot hallota már valaki? Mert e között és a JBL Crature között vacillálok.
Ja és még egy. Univerzális dokkot akarok venni. Gondolom az apple köcsög és nem ad hozzá hálozati töltőt. Az utángyártott occsó töltőt megvhetem vagy vegyek inkább drágább applet?
Én sem ajánlom az iTripet, azért az nem egy vonal színtű bemenet, de te azt irtad, hogy a rádiód nem tud fogadni aux bementet.
Igy viszont csak az itrip marad.
A dension icelink az előbb leírtak szerint működik (vagy éppen nem működik) elméletileg/gyakorlatilag cd tárként kezeli a rádió az ipodot.
Van egy icelink lite nevű cucc is, az nem vezérelhető a rádiódról (mint egy cd tár), hanem sima vonal bementen megy a rádióba erősítőbe, viszont tölti az ipodot. Az ára is sokkal barátságosabb.
vagy van saját megoldás, vonal bementere megy (ha van) és tölti is az ipodot:) ipod az autómba:)
Köszönöm.Igazából Sir Dan meg az iTrip-et nem ajánlja, úgyhogy nem tudom.Lehet hogy majd kereslek...bár lehet hogy a hónom alá csapom az ipodot, aztán elmegyek egy beépítőműhelybe, mert az én navim még buta, se számcímkiírás se semmi, úgyhogy lehet hogy azzal megbízhatóbban működne...
Ja és a Mini nem 4G, a Mini az Mini. :) Persze volt belőle két generáció, de ez független az iPod 1-5 generációktól ilyen szempontból. Nem mintha persze ez az egész nem lenne nagyon akadémikus. :D