Melyik media player (hányas verzió) ?
nekem gond nélkül lenyomta a 7.1-es magyar.
Amugy miota hozzáferek szélessávú nethez, lejött egy csomo eredeti gnr-klip, meg egy rakat RIR3-as felvétel. Asszem hamarosan készül egy kis cd, tele gnr-videokkal :)
Masek
Janagnr! Nálam mpg a kiterjesztése és fut. Én nem akarom rádtukmálni, de szerintem próbáld meg letölteni a RealPlayert. Ha az nem ismert egy formátumot, akkor megkérdezi, hogy letöltsön-e hozzá olyan kiegészítést, amivel a film lejátszható. Az igenre kattintassz és már látod is a filmet! Ismeri az mpg-t, az mpeg-et, a ram-ot, az rm-et, mp3-at stb. Itt egy link,innen letöltheted! 9,38 Mb, de szerintem megéri!
Remélem még nem alszik mindenki. De ha már ma nem is sikerül megnéznem,várom a tippeket. A media player ezt nyavajogja nekem: No combination of filters could be found to render the stream.
Hali mindenki. Kéne egy két tipp hogyan tudom megnézni Masek álltal felrakott It's so Easy-t Letöltenem sikerült csak vmiért nem tudom megnézni Már átneveztem mpeg-re meg minden.
Profi. Király a Mr. Brownstone. Jó lenne ha lassacskán szert tennénk az egész koncertre. Persze mindent csak szép sorjában. Jelenleg a real playeres cuccokat nem tudom megnézni :(( Állítolag nyár közepéig volt egy honlap ahol az egész koncert fent volt :( Ki mit tud a Rocket Queen klippről???????????
És akkor, amit ígértem, a riói koncerten készült felvétel a Mr.Brownstone című számról (elejétől a végéig!). A vége el van cseszve, de csak az utolsó 10 mp. A teljes hossz 40 Mb.
Oldal frissítve!
Bocs a kellemetlenségekért, de Én is csak egy ugyanolyan gunner vagyok, mint Ti, hobby-ból csinálom és szeretnék mindenkihez eljuttatni ritkán fellelhető anyagokat, ha néha ez nehézségekbe ütközik is!
Janagnr! A video szekcióban ott van a Blues teljes hosszúságú videováltozata. Nézz be oda is!
Még ma este ide is nézzetek vissza, van egy kis meglepim!
Most töltöm felfelé a kért dalokat, de csak hétfő reggelig fognak élni!
_Ben_! Igazad van, 2 hete feltöltöttem az anyagomat az x3-ra ftp-vel. És tényleg nem törlik le. A gondom az, hogy milyen http:// címen érem el a linkeket! Szóval fenn van a hálón, de nem tudok hozzá linket kapcsolni. De szerintem az lesz a megoldás, hogy mivel az x3 nem törli az cuccot, megadok itt egy jelszót, amivel bárki letöltheti az anyagot ftp-vel.
Hali . Engem érdekelne ez a kllip már nagyon kiváncsi vagyok de valamiért nem mükszik a link.
Ha nem gáz felnyomathatnád ujra az mégjobb lenne ha nem a tar-ra tennéd de végülis eznekem mindegy csak müködjön. Ha most hétvégére megtudnád csinálni az kiri lenne. Mi a helyzet a RQ kllippel? :-))
Nagyon nagyra tartom az oldaladat, és nagyon sok minden van rajta. illetve lenne, de egyet ideje lenne fontolóra venni:
szerintem át kéne költözni valami másik szolgáltatóhoz, amelyik nem rakja seggbe állandóan az egész anyagodat.
Olyan okos sajnos már nem vagyok, hogy javasolni is tudjak párat, de szerintem legrosszabb esetben a freeweb is szóba jöhet. Esetleg x3? :))
szóval ez szerintem neked is jobb lenne, mert elég lenne eccer tölteni a bazárt. Ez a tár a legköcsögebb szolgáltató...
inkább ezt nézzétek, mert pl. most feltettem 1 a napokban készült interjút Axl-val 1 NBA-meccsen, meg a Celebrity DeathMatch Axl vs. Slash-t is fel akarom.
itt a link : It's so easy. az .aaa kiterjesztést nevezd vissza mpeg-re (vagy mpg), de asszem tök mind1. Nemtom meddig lesz fenn, de kérésre ujra felrakhatom.
hali.
az it's so easy video-t leszedtem a kazaa-val, és felrakom a tar.hu-ra, ha érdekel valakit. a klip amugy télleg klip. tisztára ugrál, gyors vágások fotókról, koncertekről. ja, a végét sajnos (kb. 2-3 mp.) a digiző levágta, vagy elbaszta, de igy nincs meg fullosan, és csak ez a verzió volt elérhető. 30 mega körül van. mindjárt jön a link.
Masek
Az It's so easy-ről semmi új hírem nincs. Viszont felraktam jó néhány új videót, pl. a "The Blues" videóját, ami a Rock in Rio koncerten készült!!!
A fórum a szolgáltató miatt volt rossz. Engem már későn értesítettek a leállásról, bocsi. De most már az is működik!
Szóval ha valakit érdekelnek Gn'r klippek és koncertfelvételek, most felraktam jó néhányat!
Hali Tegnap volt szerencsém ellátogatni az oldaladra. Sajna ma hiába néztem mert a forum cucc ma nem mükszik. Visszatérve a témára ha sikerülne megszerezned ezt a bizonyos It's so easy klippet, engem érdekelne. Csákány
A bánat se szidja az Estrangedet. Nem tetszik és kész. Lejjebb van valami lista az "összes" kliprôl, de a You could be mine-t nem találtam rajta, hogy lehet ez? (Pl.:vak vagyok, de tényleg nem találom) Na azt nem szólom le, sôt az egyik kedvencem.
Csá
Köves
Igen, sejtettem, hogy valami ilyesmi ügyeskedés van a háttérben. Ha lehetne egy kérésem, akkor az az volna, hogy ne most rakd fel, mert szombattól szerdáig, csütörtökig nem leszek net közelében, és nem tudom elsajátítani a cuccokat. Ha egy 7 múlva tudnád ezt megtenni, akkor az lenne a legjobb.
köszi
B.
ui.: aki az Estranged- et szidja, az nem igazán egész...