Sziasztok, Segítséget szeretnék kérni egy Renault Thalia 2002 1.4 16V kocsival kapcsolatban. Nem indul be. Amikor a gyújtást ráadom nem hallom az AC pumpát sem illetve az indítózás után nem forog az önindító így a motor sem. Nem kattan semmi, kontrol lámpák égnek a műszerfalon kivéve a töltés lámpa aminek az indítózás után el kellene aludnia. Akku cserélve volt újra de ugyan az a helyzet. Tolásra sem indul , aSzakszervíz elhajtott hogy ők csak aksit tudnak cserélni. Ha valakinek van valmi ötlete azt szívesen venném.
Nyitrai és a szigetvári unix kilőve. Beszéltem velük nem vállalják. Esetleg ha más is van akkor jó lenne. Hobolban meg már csak a meglévő emberekkel foglalkozik.
Üdv. Baranya megye Szigetvár, Barcs környékén keresnék egy autószerelőt. Lenne némi időszaki és egyéb munkálatok a kocsin és nem találok elérhetőt sehol. Van valakinek tippje?
Pár nap, és kiderül. De mivel nem én szerelem, jövő héten néznek rá, gondolhatjátok, h eszem a kefét...csak gondoltam addig itt megkérdezem, h jartatok-e már így, és mennyire fájt...
Üdv. Dci nagyon kevés lóerő, nagyon fekete füst. Indul, alapjárat is van. Mikor befordultam itthon az utcába, akkor kezdte, előtte tünetmentes. Mik jöhetnek szóba? Gondolom defekt az nem....köszi.
Üdv! Tulaja lettem egy Thalia 1.5 dci-nek. Az auto jo,kényelmes, csak a klima nem működik. A kompresszor sem kattan amikor benyomom a gombot. Hol lehet a hiba? Biztosíték jó, a motortérben esetleg nincs neki külön biztosíték? Köszönöm a segitséget előre is, minden jó tanácsot megfogadok
Szerintem a motorvezérlőt az immo miatt vagy fel kell tanítani, vagy a motorvezérlőhöz való kulcs kell. Gondolom én, de majd valaki úgyis megmondja, mert szerintem nem ennyire egyszerű...
Sziasztok! Egy kis segítséget kérnék van egy Thaliám ami 1.4 8v motorvezérlőt cserélnék benne mert nem akar bekapcsolni a hütöventilátor, de nem indul, esetleg kell tanitani valahogyan vagy gépre kell tenni? Már kicseréltem a relét meg a jeladot is.
Vettem gyújtó trafot és azal sem indul be, ha vissza rakom a régit indul valaki járt már így? Válaszokat előre is köszönöm.
Sziasztok.. lenne egy fékprobléma jelenségem.. egyik féklámpám se világit.. másfél két honapja cserélték a fékpedáljeladot mert akkor is gond volt vele.. ötletek h mit nézzek meg? Mennék nyaralni de igy nem tudok
A 2. szenzoron 0,5V körüli nagyon lassan változó értéknek kéne lenni, egy egyenesnek. Ez szinte 0V. Ez méri a katalizátor állapotát. Vagy valamilyen zárlat van vagy rossz a szonda. Ez nem befolyásolja tudtommal a motor működését, csak hibajelzést ad. Az 1. jelét jónak mondanám.
Már elektromos fojtószelepe van a verdának? Ha igen, akkor a megoldás a nem kicsit kretén módon megtervezett kábelköteg, amit valami anomália folytán úgy gondolta a francia, hogy jó ha együtt mozog a kuplungpedállal, vagyis a gázpedál jeladótól menő kábel, ami belefut egy csatlakozóba. Na ezek szépen kitágulnak, plusz a kábelköteg is folyamatos gyűrődésben van. Sokan nekiállnak fojtószelepet, meg jeladót cserélni. Feleslegesen....
Korán pánikoltam, du. mentem postára, addigra jó lett... A kapcsoló is a vezérlőnek ad jelzést, a relét is meg a jelzőlámpát is a vezérlő kapcsolja... Szóval figyelnem kell, de most rendben működik...
Gratula! Nekem( vagyis már a gyerekemnél) ez megvolt kb. 2.éve viszont most abba sem nagyon szalad a méter, mert vett egy A4 3.0 tdi-t mellé... Eladni viszont nem akarja a thaliát... ;-)
A klímádnál, nem lehet, hogy a relé be van égve és nem kapcsol ki? Próbáld meg kiszedni, és úgy mi van...