Szerintem azon az alapon van közünk,h egyszerűen a hobbink,tehát a vasút,mozdony stb. megtestesítői. Nagyjából ennyi a közünk,tényleg nem több.
Kárt nem okozunk,rombolni nem rombolunk, csak igyekszünk szebbé ,"jobbá" tenni a dolgokat.
Neked a munkaeszközöd a gép, mi viszont "más" érzelmi alapon vagyunk ezekkel a gépekkel. Teljesen érthető ha furcsállod, én is furcsállnám, ha mondjuk az én munkámmal,munka eszközömmel kapcsolatban valaki hasonlóan cselekedne, mert másként viszonyulok az adott dologhoz.
Miért kéne alacsonnyabra állítani a hobbink határait ? Akinek nem teccik, szíve joga, akik pedig engedélyezik még örülnek is ,h foglalkozunk ezekkel a gépekkel.
Aztán az már csak egy apróság(ami engem annyira nem izgat), h akik használják a mozdonyt egy tisztább munkaeszközben húzza le a szolgálatot. (úgy is mindig az a panasz,h mocskosak a gépek)
Voltak,vannak mv-k akikben benne van a gép iránti szeretet, x, vagy xx év után. Őket irigylem,mert biztos boldogok ,h ez a munkájuk !!!!!!
Igazából bocs, hogy szóváteszem, de nekem furcsának tűnik, hogy bejártok takarítgatni, festegetni. Igazából miért? Mármint úgy kérdezem, hogy mi közötök hozzá? Lehet, hogy kissé alacsonyabbra kéne állítani a hobbitok határait!
Nem biztos hogy alkatrészprobléma.Valszeg idő nincs rá megcsinálni(meg hát ugye nem is sajátgép)Amit írtak a nagyfogaskerék,az valszeg a lendítőkerék és a fogaskoszorúja,amit meglehet fordítani és már szupi is.De ez nem egy könnyű mutatvány,én nem csodálkozom rajta hogy inkább haza küldik:-)
Sajnos a topiknyitó úr nem válaszolt, engedd meg nekem! Bocs, hogy csak most, de most fedeztem fel eme topikot...
Szóval a felállás: V43-1003+V63-045 Az volt a lényege, hogy a 63-as szaggatói (EI) táplálták a szili SW-it. A kísérlet azért volt, hogy a majdani 200-es szilik szaggatósak lehetnek-e, átalakíthatóak-e úgy, hogy kivágják belőlük azt az ócska fokozatkapcsolót?! A kísérletet több hetesre tervezték, de már az első hét végén valami szakember az igazgatóságról rendelkezett róla (remélem mivel ismersz hallod milyen hangsúllyal mondom), hogy azonnal szedjék szét a gépeket, nincs tovább próbálgatás, és különben is mindenkinek kuss!!! Akik voltak vele azt mesélték, hogy nagyon szépen dolgozott a szili. Csak valaki másnak nem tetszett... És a 2360-asban azóta is flikk-flakk-flikk van...