Amerikai kutatóknak sikerült egy élő szervezet, a Mycoplasma genitalium nevű baktérium teljes
örökítőanyagát (genomját) mesterségesen megalkotni. A kutatás eredményei a Science című
tudományos folyóiratban láttak napvilágot.
Elesett az utólsó védőbástya is!
"Már nagyon sok hasonló próbálkozás volt. Ez egy jelentős új technológiát jelent, ezek szerint meg lehet
valósítani, hogy nem élő anyagból, hanem szerveskémiai eljárásokkal lehessen működő örökítőanyagot
gyártani" - emelte ki Falus András.
Aki mellesleg tüntetően hívő !
Senki nem mondta, hogy a világ tökéletes. Nincs is rá szükség, hogy az legyen. Sajnos vannak olyan dolgok, amelyen még Isten sem képes változtatni. Vannak dolgok, amelyen csak mi magunk tudunk változtatni.
De szerintem a hit maz nem olyan dolog, amit védeni kéne a tudománytól, vagy rátukmálni bárkire és a tudomány sem arra való, hogy mások hitét próbálják megsemmisíteni.
Az istenhit nem áltudományos valami. Az Isten az a hatalom, amelyet csak szolgálhatsz alázattal, és nem a lábát, hanem a lába nyomát is meg kell csókolnod, hogy nem Kenyába születtél gyermekprostinak, ahol egy szelet kenyérért megaláznak. Térj észre Barátom. De nevezheted Univerzumnak is, a lényegen nem változtat.
Nem állítottam az ellenkezőjét. A teremtés hívés nem ott kezdődik, hogy egysejtűt teremt valaki, hanem minden kezdetével. Nem kell túl sokat olvasni, te is megteheted, a biblia első mondatát olvasd el!
Tehát a topik címe arra enged következtetni, (tudom ez egy cikknek is a címe) hogy megcáfolták ezt az állítást, miszerint nem Isten teremtette a világot, vagyis rájöttek, hogy a minden kezdete hogyan történt.
Jachik rabbi a halála után Isten és az angyalok színe elé járul elszámoltatásért. Az angyal buzgón segíteni akar Istennek és mondja: -Vétettél rabbi, mert elhanyagoltad a szertartásokat. Mulasztottál!!!!!!!!!
Mondja a rabbi:
-Elnézést angyalom, Istenem, de a feleségem elcsábított és emiatt mulasztottam...
Az angyal:
Ha-ha-ha!! Milyen ember Vagy Te, akit egy nő el tud csábítani?? Gyenge Vagy és mulasztottál!!! Meg kell bűnhődnöd!!!!!!
Megszületik az ítélet: Isten a rabbit megbünteti, az angyalt pedig beküldi a földi létbe nősülni...
Na, ez az igazi tudás "szégyenlőske". És ez alapján könnyen megeshet Veled, hogy a következő életedben pap leszel, vagy egy elesett éhező, aki könyörög Istennek egy szelet kenyérért. Ott kell megtanulnod, a hálát, az alázatot, és a létezést, a hitet és a nyomorult reményt, amit pillanatnyilag nem ismersz. És rájössz, hogy a tudomány nem mindíg ,és nem mindenkit szolgál, és elgondolkozol, hogy miért is kerülhettél ilyen szituációba. Légy hívő. Ez az igaz tudás.
hát már hogyne lenne ha tudjuk hogy min alapul magának mint a tudomány apotolának kéne tudnia nálam jobban ahogy azt is ahogy az mint már írtam vala a XIX sz végétől bedőlt ...