Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
Eladó egy IOR 7×40 katonai kereső távcső, anno többek közt a magyar határőrségnél is rendszeresítve volt. Rendkívül masszív, robusztus kialakítású, teljesen gumírozott, szemenként állítható dioptria.
Eladó MOM, MI-8 tip. 8×30-as katonai kereső távcső. Diopter állítási lehetőség szemenként, külön-külön, jobboldali lencsén szálkereszt. Használt, de nem leharcolt állapotú, kettős képe nincs, baloldali frontlencse üvegén belülről ujjlenyomatok, ezek a használhatóságát nemigazán befolyásolják. A lencsék nem karcosak, kopottak.
Én nyár óta nyúzok belőle három darabot (2 db 8x32, 1 db 8x42), eddig nagyon jól viselték a mindennapokat. Kérésre fotókat, további infókat szívesen küldök, személyes átadást preferálom, irányára 33ezer forint.
Már nem gyártják, kifutott széria (újabb verzióit lásd Vixen New Foresta, Kenko Ultraview stb.), garancia nincs rá, külföldi beszerzés.
Elég sok a nyelvtani hiba és ennyit még én sem tudok figyelmetlenségemben, és ezért gondolom, hogy az a 17J légfegyver gyermeké lehet, akinek meg a 17J-os légfegyver kimondottan jár. !? ( még engedély nélkül is)
Sziasztok, mint ahogy a másik topicban is már említettem, elloptak tőlünk egy betörés során egy Steiner Commander V típusú távcsövet. Akinek valahol ilyet ajánéanak kétes forrásból, az kérem szóljon.
nekem van acél egyrészes, igen hosszú és magas. 15 cm hosszú, 5 acél csavar fogja össze a sín részeket, 2 stopper hernyó csavar van benne, 32 mm magas asztallapra téve. 15e forintot kérek érte. 0620-4248559
Ja és a listához csak még, hogy sok névnél nem is írtam hozzá, hogy csak névhasználat, avagy lopikálás van mögötte, mert gyár a név alapján feltételezve nincs is !
Tessék csak az ismert fegyver, lőszergyártó neveket megnézni, soha nem is gyártottak optikai eszközt.
Akkor ez mi ?
Asszocizáció, reklámfogás, avagy Magyarra lefordítva, hülyítés. :)
Azóta, hogy ez a lista született, sok víz lefolyt már a dunán, tehát ne tessék naprakésznek venni és nem is szabad.
Naponta kötnek új szerződéseket cégek egymással, távol-kelettel, és nagyon sokról nem is tudunk, pedig sokan meglepődnek mikor egy prémiumgyártó is már vagy egészben, vagy csak alkatrészeket, de gyártat pld. Kínával.
Nincs is ezzel semmi gond, csak sokak szeretnek eredeti terméket venni, eredeti anaygaminőségben, összeállításban, és ez lehet, hogy sznobizmus.
Gyártmány, származás megfogalmazás, kétségtelen, hogy nem a legjobb részemről, de éreztetni szerettem volna, hogy ha valamire az van ráírva, hogy Germany ( gyártmányilag) az nem biztos, hogy német gyártmány. (ugye erre van sok pld. pld. Bauer)
Származásilag szóhasználat alatt pedig megint csak lehet azt érteni, hogy a kereskedő cég telephelye pld. németország, de ez nem biztos, hogy azonos a gyártási országgal is a terméket tekintve.
És van a harmadig megoldás, mikor pld is lett említve neves, ismert optikagyártó cég, pld. a Zeiss, de modhatnám a S-bendert is, mikor legyen pld Németország eredetileg, de már gyártat pld. ugye Mo-on is.
És érdekes és etikus a S-B részéről, hogy a Mo-on gyártott termékekre rá van írva, hogy Made in Hungary, de ue. már nem mondható el a Mátészalkai Zeiss gyártmányokról.