Hűtlen kezelés gyanújával, ismeretlen tettes ellen rendelt el nyomozást a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda az Ökotárs Alapítvány által koordinált Norvég Civil Támogatási Alap gyakorlatával kapcsolatban – írta a Magyar Hírlap az Országos Rendőr-főkapitányság tájékoztatása alapján.
Nekem semmi, de erre nagyon tudnak ugrani, a zsigeri illiberálisok.
(Ha bele gondolok, hogy a Fidesz első főpolgármester jelöltje az Ungár Klára volt és én neki is drukkoltam, ma már csak megmosolygató emlék. Kár, hogy nem ő lett a Demszky helyett)
Közben átnéztem még egy párat, elég jól beletrafáltál egy olyanba, ami pongyolán van megfogalmazva, a többi szerintem érthetőbb, átláthatóbb. Lehet, hogy ez sem kakukkfióka, csak mi nem értjük.
Hát... végigolvastam az oldalt erről a projektről, nem csak annyit, amit beidéztél, sok konkrétumot én sem találtam. Mármint arról, hogy miről is szól az egész.
Akkor mire lehet tőlük támogatást kérni?
Segítem a nehéz sorsú emberek helyzetére felhívni a figyelmet és akkor ezt támogatják konkrét összeggel?
Mennyivel világosabb célkitűzés lenne, hogy "bunkókat képzünk, akik hétvégén a FradiGroupama Stadionban beb@sznak 5 sört és lehetőleg a többi napon sem gondolkodnak"...