önfeljelentés! Töredelem! Én is tömegével erőszakoskodtam naiv (vagy nem annyira) fiatal nőkkel! Brutálisan megfenyegettem őket, hogy ha nincs dugás. akkor mehet Isten hírével!
Nagyon jó tempóban van ez az egész ügy pártunk és qrmányunk szempontjából.
Erről beszél az egész média, és nem arról, hogy pénzügyi trükközéssel tüntették el az államadósság növekményt (amit az EU-s ellenőrzés is figyelmen kívül hagyott), és hogy a GDP-növekményünk is egyelőre fedezetlen EU pénzen alapult, ... - Egyszerűbben: A gazdaságunk egy fidex építette Patyomkin-falu.
Nem csodálkoznék, ha az ügy jutalmaként a Schilling Árpád kapná meg a Víg- legeslegfelsőbb (vagy -elsőbb) rendezői posztját, ahol aztán a továbbiakban ő csipkedhetné az ifjú művésznők popsiját. ;-)))
A helyi polgármester szintén. És nem én keverem bele a politikát, hanem a teljesen hülye Origo, ahol már ott tartanak, hogy Marton László de genere balliberális.
Holott csak egy ócska, tapizó, nyáladzó nyomoronc.
Fontos ítélet született a múlt héten a Kiss László-üggyel kapcsolatban, ami jelentősen túlmutat az úszóedző körül kialakult botrányon. A Fővárosi Közigazgatási és Munkaügyi Bíróság június 8-án jogerős ítéletben mondta ki, hogy Budapest Főváros Levéltára (BFL) nem sértett törvényt, amikor anonimizált módon kiadta Kiss büntetőügyének iratait egy újságírónak.
A levéltárból Menyhért Mészáros László, az ügyet később megszellőztető Privátkopó újságírója kérte ki azt a bírósági ítéletet, amelyet 55 évvel ezelőtt Kiss László és társai ellen hoztak csoportos nemi erőszak miatt. A levéltár a hatályos jogszabályok szerint a nevek és más személyes adatok kitakarásával, anonimizálva kiadta az iratokat. Miután az újságírónak más információi is voltak az ügy szereplőiről, az anonimizálás ellenére tudta használni az anyagot.
A Kiss László-ügy
A Privátkopó.hu 2016. április 5-én hozta nyilvánosságra, hogy Kiss László úszókapitányt 1962. február 17-én a bíróság öt év szabadságvesztésre ítélte, miután két társával együtt csoportosan elkövetett nemi erőszak bűntettében találták bűnösnek. Kiss László akkor azt mondta: koholt vádak alapján ítélték el, büntetését letöltötte, és azóta mindent elkövetett, hogy a társadalom hasznos tagja legyen. A botrányt azonban nem lehetett feltartóztatni. Kiss László lemondott szövetségi kapitányi tisztségéről, százhalombattai alpolgármesterségéről, megfosztották díszpolgári címétől, sőt a város leverette a nevét a róla elnevezett uszodáról. Kiss később szemtől szemben találkozott az egykori sértettel és bocsánatot kért. Az annak idején nemi erőszak áldozatául esett nő azt mondta: soha nem tudta lezárni ezt az ügyet magában, ezért volt fontos Kiss 55 évvel későbbi bocsánatkérése.
A Kiss László-ügy kirobbanása után Péterfalvi Attila, a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság (NAIH) elnöke azzal érvelt: a levéltár hiába anonimizálta az ítéletet, az úszóedző személye egyértelműen azonosítható volt, hiszen az újságíró eleve a Kiss Lászlóra vonatkozó iratot kérte ki. Péterfalvi azt is kimondta, hogy a teljes ítélet bűnügyi személyes adat, amelyet még anonimizálva sem szabad kiadnia a levéltárnak."
A riport szerint azonban itt még nem ért véget a történet. Májusban a polgármester egy alkalommal kivárta, hogy az anyakönyvvezető egyedül maradjon és fogdosni kezdte. A nő beszámolója szerint csak egy belépő kolléga miatt tudott kiszabadulni a helyzetből, az eset után pedig feljelentést tett, de az ügy még mindig a rendőrségi szakaszban van.
Szép szőke királykisasszony, emlékszel Tiborczék falopási ügyére? Ott aztán minden volt, tanúk, fényképek, feljelentés, és a rendőrség folyamatosan hasra esett a saját lábában, hogy ne kelljen csinálnia semmit.
A ma divatos molesztálási esti mesék túlságosan átlátszóan ki vannak színezve, ( fele sem igaz ). Húsz év távlatából inkább rágalmazások, mint valósak. Színészek, és színésznők között mindig is több volt a kúrva és a strici, mint az átlagemberek között. Nagy igazság, hogy a "sikeres" színésznők többsége kúraként kezdte pályáját.
Némileg ellentmond, hogy most, amikor előállt a történettel, a fél világ kapásból elítélte Martont. Szóval nekem nem úgy tűnik, hogy akkor elsikkadt volna.
Másrészt kötelesek felvenni a vallomását és eljárást indítani, ha megalapozottnak találják. Ha nem, akkor is perelhet. Sőt akkor is fordulhatott volna a sajtóhoz.
Kicsit unom már sokadjára berakni a tyukodi anyakönyvvezető esetét. Júniusban jelentette föl a polgármestert a rendőrségen szexuális zaklatásért, az ügyben azóta is egyfolytában nem történik semmi.
Nem dolgoztam a rendőrségnél se most, se 20 éve, de te mit gondolsz, komolyan vennének egy 18-20 éves lányt egy befutott hírességgel szemben? Még a komoly feljelentéseket is sokszor kukázzák, nyoma se lenne egy ilyennek, ha mégiscsak erőt venne egy lány, és elmenne a rendőrségre.
"A beszámoló szerint Wiesel a lány és annak a barátja közé állt egy fotózás alkalmával, majd keze a lány válláról lefelé indult, végigsiklott a hátán, majd a fenekénél állt meg, amibe alaposan belemarkolt. A lány szinte sokkot kapott, mindössze 19 évesen, mély vallásos zsidólányként nem beszélt senkinek sem a történtekről, amik alaposan megtörték. Pánikrohamai lettek, teljesen kikészült. Évekig küdzött a pszichés tünetekkel."
"Elie Wiesel 2016-ban, 87 éves korában halt meg. Az 1986-os Nobel-békedíjat az alábbi indoklással vehette át: "Az egyik legfontosabb vezéralak és szellemi vezető azokban az időkben, amikor az erőszak, az elnyomás és a fajgyűlölet rányomta bélyegét a világ arculatára"."