Sziasztok azt szeretném kérdezni hogy hol van a lacetti kombi-ban a benzinszűrő,mert ha a jobb hátsó keréknél lévő dobozban akkor azt hiszem átvertek a szervízben,segítséget köszönöm.
Ezen a problémán úgy léptem túl, amikor cserélnem kellett, hogy kiakasztottam, bevittem az autóalkatrész boltba és összahasonlító módszerrel kiválasztottam egy megfizethetőt. Hidd el, roppant kényelmes ez a módszer. Nagy előnye, hogy fölösleges adatokkal nem kell terhelnie az embernek a fejét. :)
Komolyra fordítva a szót, a fogyasztás minimum 1,5 l/100 km-rel kevesebb. A Lacettim néhány hónap híján négy éves volt. Most még számomra elfogadható árat sikerült kialkudnom érte. Beszámították az új autó árába...
A garanciája lejárt. A festék elkezdett mindenhonnan kopni róla. A hátsó ajtókilincsekről is, pedig hátul szinte nem is használtuk. Erre ugye a 10 év átrozsdásodási garancia nem vonatkozik, mivel nem lyukadt ki. A kipuffogó rendszer is elkezdett kegyetlenül rozsdásodni...
Szóval, sokat kellett volna rákölteni a műszaki vizsga alkalmával és ahhoz, hogy az enegem zavaró valamennyi hibát kijavítsák.
A cee'd-re 7 év teljeskörű garanciát adnak. Folytassam? :))
Nekem is van egy kombi 2005-ös Chevim. Sok rálátásom van ezekre az autókra és az a véleményem hogy az árához képpest jó kocsi. Amikor megvettem azért vettem, hogy amíg nem találok megfelelő minőségű és tartós autót legyen mivel járnom. És használat közben megszerettem. Apróságokon kívül nem volt vele semmi gond. Előtte Opelom volt és az nagy csalódás volt. 16x kellet azt visszavinni garanciában a 8000 km alatt.
A Lacettinél összesen 2x volt gond eddig a 62000 km alatt. Ez már jónak számít.
Nekem például ablaktörlőlapátból a Champion vált be.
Ablaktörlő lapátot keresek 5 ajtósra. Lehetőleg bosh-t, vagy valami hasonló márkát, ami tovább bírja az olcsó szaroknál. Így túl a második éven úgy látom eljött az ideje a cserének, de eddigi beszerzési helyeimen összecsomagolva csak egyforma hosszúságuakat találtam. Pedig létezik direkt lacettire is, ki tud valami boltot ajánlani? Hátsó nem is olyan problémás, mint az első kettő (55-48 cm) Bárdit néztem már, de csak valeo van, azt nem ismerem.
sikerült végül. csak sajnos az igen akcios igen gazdaságos tescos izzökészletben lévö izzo nem akar világitani. kénytelen leszek venni egy drágábbat ami legalább müködik is.
további segitség kéne: nem tudom kiszerelni az elsö lámpaburákat. a könyv szerint csak két csavart kell letekerni a tetejéröl aztán kivenni, de nekem vhogy nem akar kijönni a bura a kasznibol. tudtok segiteni?
Sziasztok! Segítség kéne. Új használt-Lacetti (kombi) tulaj lettem és egyből kiégett az egyik tompított fényszóróm :) viszont a leírásban nem írják hogy H1/4/7 kell-e bele. Persze szét is szedhetném és megnézhetném (ha ás nem ez lesz), de ha meg tudnátok írni akkor előtte megvenném és nem kéne kétszer szerelnem.
Ha valakinek kell esetleg 4 db HANKOOK OPTIMO 85V nyári gumi 4 mm-es profillal az keressen. (gyári Lacetti gumik, kb 50e km van bennük, 3 évesek és még 20e km-t szerintem elmennek) Aki nem megy sokat, annak 1-2 nyarat még kihúzhatnak a gumik. 2000/db vagy 7000/4db Veszprém megyében. (Veszprémbe, Fehérvárra, Várpalotára, Pápára akár el is tudom vinni.)