Minden az iPodról, egy kivétellel, légyszi ne kérdezd meg, hogy:"az iPodra Intézővel másolt zenét le tudom játszani?"
Mert a válasz: NEM. Az iPodra csak megfelelő szoftverrel, leginkább a hozzá tartozó iTunes használatával tudsz zenét másolni úgy, hogy le is tudd vele játszani.
feltettem tölteni, és közben ahogy mozgattam a kezemben, a vinyó mintha leszakadt volna
szóval így zörgött vagy mi, mintha vmi kavics zötyögne az iPod házában
aztán egyszercsak az egész felsikoltott, felsírt. tényleg, ilyen sipító, csikorgó hangot adott (gondolom a vinyó pörgött fel brutálmód) 2-3 másodpercig...
most mondjuk tölt normálisan, majd mingyá ránézek, egyben van-e még, de egy pillanatra meghült a vérem...
öööö mi??? szervíz menü? Scan? Hogyan? mert lehet hogy ez kell az én aksimhoz is. Vagy az lehet a baj, hogy csak 1.1.1-es software van fenn? Anno unokabratyóm telefonjánál is ez votl a baj. Érdekes nem?
Ha hdd-s iPodod van lépj be a service menübe és kérd le a hdd smart állapotát és futtas le egy surface scant! Fura az az iPod, ennyire rossz csak akkor szokott lenni, ha baja is van.
Ez a beszéd. Akksira kérdezz rá, mikor lett vásárolva, mondd, hogy azér hadd próbáld ki, és használd egészséggel. Aztán lassan elkezdhetsz gyűjteni mekre is. :)
hát nem aggódom de eddig 8óránál többet nem nagoyn ment buzerálás nélkül. TEgnap kb 4 albumot hallgattam meg, meg ma 3-t. És a piros alján volt a csík. Egy album kb 50 perc. EZ barátok közt is 6 óra. Mondjuk jó indulattal, hogy netán megy még 2-t. Az azért kevés nem? Most ne menjen 14 órát, ahogy ígérik a dobozon, de 10et menjen. Nektek megy annyit? Filmnézésnél mennyit szív le? Haver aszonta neki 5órát ment! Emiatt viszon taz én aksim télleg igen sovány.
Mondjuk igaz, hogy 1.1.1-es software van fenn, mert nemtom most felrakni a frisset. Ez befolyásol valamit szerintetek?
Sziasztok Apple ipod mini 4 gb-osból milyen generációk vannak? És mi az egyes különbség a generációk között? Igen tudom már kérdeztem de az a 6 gigás volt de elkaptám elüőlem(-:::::::: Előre is köszi
Szóval az van, hogy nyilván hallottál már az iTunes Music Store-ról. Ez egy olyan bolt, amin keresztül az interneten lehet legálisan zenét vásárolni jobb helyekről - tehát Magyarországról nem. A vásárlás olyannyira legális, hogy egy rakat lemezkiadó árusítja ott a lemezeit, mindezt azért, mert az Apple másolásvédelmet garantált nekik.
Ezt úgy vitelezte ki, hogy az iTunesba való mp3 importáláskor az iPodra a zenék feldarabolva és átnevezve mennek fel, és csak az iPod (meg a krekkerprogi:) ) tudja, hogy melyik átnevezett (pl. 06zytkrmg.mp3) file után melyik szintén bekódolt és átnevezett file-t kell lejátszania. Ezeket a lekódolt mp3 fileokat bármilyen filemanaggerrel megnézheted az iPododon, ha bemész az iPod_Control/Music könyvtárban található alkönyvtárak bármelyikébe.
Na, asszem ennyi e lényeg, ha elqrtam vmit, akkor az okosok kijavítanak.
Hát emberek aggódom az ipodom miatt. Ma hallgatttam kb 3 órát. ÉS felénmél van az aksi. Közben hozzá sem nyúltam. Ez azért kevés nem? főleg hogy 13 órát írgérnek. nekem annyi nem kell. De egy napot azért bírjon már ki.
Hmm, lehet, hogy hulyeseget kerdezek, de ugye nem siman Explorerrel/Total Commanderrel masoltal fel mp3-akat? Mert azt persze latja a Winamp, de a Pod nem fogja. Vagy Winamp plugint hasznaltal?
Sziasztok Bocsi hogy ilyen "ősrégi" kérdéssel jövök. Most akarok beszerezni egy ipod mini 6 gb-osat És az lenne a kérdésem hogy ebben a mini 6 gb-osban milyen generációk léteznek? És az egyes generációk között mi a különbség Ja és hogy miről lehet felismerni hogy hanyadik generációs Előre is ksözönöm a segítséget További kellemes hétvégét Sziasztok
iTunes nem lát semmit.... , (viszont winamp látja amit ő rápakolt) és igen iTunes látja a shufflet de szinkronnál kiír valami olyasmit hogy nem tud írni rá