Keresés

Részletes keresés

bomo Creative Commons License 2006.08.16 0 0 2362
Egy napra volt.
Előzmény: helloo (2361)
helloo Creative Commons License 2006.08.16 0 0 2361

Kedves Sarti-rajongók, köszönöm a válaszokat, István, ha tudod, rakd fel lécci a képeket, hadd lásuk minél többen.

Kérdés Bomohoz: 15 Euró a kismotor, de egy napra vagy többre?

bomo Creative Commons License 2006.08.15 0 0 2360

Szia!

A keresztfiam múlt héten bérelt kismotort az 15 euró volt. A nagyobbat nem tudom.

A Blue Lagoon-i kirándulást dicsérték szintén akeresztfiam és a szülei.Hármojuknak 89 euró volt. A Narancspart tényleg szemetes fölül, de a vízparton nem. Nagyon sok a sátras vadkempingező és múlt hét végén sok olasz jött lakóautóval, csütörtökön alig tudtam parkolni, hogy lemenjünk a vízhez.

Előzmény: helloo (2357)
scarabaeus Creative Commons License 2006.08.14 0 0 2359

Mi az Athos hajóúton voltunk, a félsziget mellett végighajózva szépen végig lehet fényképezgetni a kolostorokat, és hangulatos volt a kis határváros, Ouranoupoli.

Panteleimonas kolostor

Panteleimonas kolostor

gretzki Creative Commons License 2006.08.14 0 0 2358
Szia!

Mi június közepén voltunk Sartiban.

1. Passz, nem béreltünk motort, nem tudom az árakat.

2. Két hajókiránduláson voltunk, a Toroneosin, és a Blue Lagoon-on 8 fős társasággal (4 felnőtt 4 gyerek). Nekünk tetszett. Főleg a gyerekek élvezték a delfineket a Toroneosi kiránduláson. Mind a két kiránduláson elég normális kaja volt.
De ez nézőpont kérdése, ugyanezek a kirándulások másoknak nem tetszettek.

3. Narancspart - hát na! Lehangoló a sátortábor a sziklák között. Látszik, hogy némelyiket jó pár éve nem használják. Szemét is jócskán van. Közvetlenül a vizparton viszont nem volt szemét.

De ez két hónappal ezelőtt, előszezonban volt. Azóta változhatott sok minden.
Hátha lesz valaki, aki frissebb infóval rendelkezik.

István

(A hajókirándulásokról tudok képeket küldeni, ha érdekel)
helloo Creative Commons License 2006.08.14 0 0 2357

Sziasztok, kedves Sarti rajongók, pár kérdésem volna, ha tudnátok válaszolni, örülnék:

1. Mennyibe kerül a motorbérlés (50 köbcenti és afölött)?

2. Érdemes befizetni valamelyik hajókirándulásra? (Meteoráknál már voltam, görög est meg ott nem érdekel annyira.)

3. Milyen állapotban van a Narancspart? Nem árasztotta el a szemét?

gombiba Creative Commons License 2006.08.12 0 0 2356
Sziasztok,

szeptember 15-en indulunk autoval Sartira.

Ha valaki szinten ebben az idoben tervezi az indulast, az jelezze, mehetnenk egyutt.
A_T_T_I_L_A Creative Commons License 2006.08.12 0 0 2355

Nem hinném, hogy a nyaralás alatt az alatt az 1-2 hét alatt elsajátítanád a nyelvüket. Max a köszönés, és az alapvető szavakat. De azt úgy is megtanulhatod, hogy magyarok vannak melletted. Vagy tudom ajánlani az egzotikus utakat ahol max angol szavakat hallhatsz. hawai pl.

Sokan így vagytok ezzel bár nem értem kifizettek éjszakánként 3- vagy esetleg 4 ezer forintot és amit vártok ezért a pénzért.....

Úgy csinálsz mintha 1000 eur lenne 1 éjszaka vicces

Előzmény: corinthya (2304)
Jacques de Molay Creative Commons License 2006.08.08 0 0 2354
Skopjétől már csak 1,5 óra a határ ...
Előzmény: Xycm (2353)
Xycm Creative Commons License 2006.08.08 0 0 2353

Sziasztok!

Görögországba utazunk Macedónián át, ezért szállás (kemping, olcsó motel stb.) érdekelne Skopéban vagy környékén (pl. Matka).

KÖSZÖNÖM!

anchababa Creative Commons License 2006.08.08 0 0 2352
Köszi szépen, aranyos vagy, de ezt a képet speciel láttam.Engem valami saját fotó érdekelne amit egy kintlakó készített.De tényleg thanx a kedvességért! :)
Előzmény: scarabaeus (2351)
scarabaeus Creative Commons License 2006.08.08 0 0 2351

"jó lenne egy két képet is látni róla"

Amíg egy régi lakó be nem rak képet, itt egy weblapos, eléggé (hm) minőségű kép:

http://www.personaltours.hu/images/Lakis2_sarti.JPG

Előzmény: anchababa (2350)
anchababa Creative Commons License 2006.08.08 0 0 2350
Sziasztok! Idén megyek előszőr Sartira.Sok szépet hallottam már róla, remélem nem fog csalódás érni és fantasztikus nyaralásban lesz részem....Lenne egy kérdésem, vagyis több is:) Szal,a Lakis apartmanban fogunk lakni és szeretnék róla infót szerezni mert nem találtam még senkit aki ott lakott volna.Annyit tudok, hogy közvetlen a tengerparti sétány túlsó oldalán van és egy kávézó vagy pizzéria van alatta.Ha valaki járt ott akkor írjon, és jó lenne egy két képet is látni róla /kívűlről-belülről/ Előre is köszönöm.Ja, és a Németh travel-os buszokkal tapasztalt élményekre is kíváncsi lennék. Thanx;)
_core Creative Commons License 2006.08.07 0 0 2349

OFF:

Lefkada-n voltunk a nyaralas elso feleben utana jottunk at Sarti-ba.Teljesen mas a ket videk.Partok,falvak felepitesere a strandok megkozelitesere gondolok elsosorban.

Előzmény: B.Andi (2347)
Oldboly Creative Commons License 2006.08.07 0 0 2348

".....Főszezonon kívül sokkal jobb lesz Oldboyéknak."

Remélem is:))))

A nagy nyüzsit azért mi sem szeretjük.

Előzmény: B.Andi (2347)
B.Andi Creative Commons License 2006.08.07 0 0 2347
Igen, könnyen ment.De jövőre inkább lejjebb mennék, Athén környékére valamelyik nem annyira felkapott szigetre.Ti valahol arra voltatok,nem?Nekem kicsit túl sok volt a túrista Sartin. Főszezonon kívül sokkal jobb lesz Oldboyéknak. De Istenőrizz, nem panaszkodom !!!
Előzmény: _core (2345)
Oldboly Creative Commons License 2006.08.06 0 0 2346

Szia:))

Köszönöm a választ, nagyon jó képek:)))

Remélem jó idő , és egy felejthetetlen élmények várnak ránk:) 

Előzmény: B.Andi (2344)
_core Creative Commons License 2006.08.05 0 0 2345

Orulok ,hogy sikeresen megjartatok Sartit es latom talaltatok "konnyen" szallast foszezonba;)

Előzmény: B.Andi (2334)
B.Andi Creative Commons License 2006.08.05 0 0 2344
Oldboy! Elküldtük a képeket az e-mail-edre. Remélem tetszenek.
B.Andi Creative Commons License 2006.08.05 0 0 2343

Szia! Az árakról: gyros pitában 1,8-2,5 €, legfincsibb a buszparkoló mellett a sarkon. Gyrostál 5 € körül, Komplett vacsora jobb étteremben 4 főnek itallal, mindennel 30-40 €, ha halakat és herkentyűket esztek 40, ha mondjuk grillezett húst, muszakát, salátákat, ilyesmit kértek akkor 30 €. Nekünk minden vacsihoz lecsúszott legalább fél liter bor, a gyerekeknek fejenként 2-2 üdítő. A Cola a sörrel egy árban van. Az üveges Mytos sör kedvenc Atlantida közértünkben 0,7 €. A jogsi biztos kell, bár mi nem motoroztunk, mivel kocsival voltunk. Szeptember elején biztos nem lesz tömeg sem. Irigykedünk :)

Előzmény: Oldboly (2342)
Oldboly Creative Commons License 2006.08.02 0 0 2342

Szia!:))

Mint olvasom szuper nyaralásotok volt:)))

Mi is szept. elején készülünk Sarti-ra, ezért szeretnék egy-két infót, pl. az árakról (gyros, sör, a kétszemélyes kismotorokra kell-e jogsi, ...... stb., szóval minden érdekelne, persze ha van türelmed - időd mindezeket leírni.

Nagyon szépen köszönöm előre is a fáradságodat, és ha tennél fel kéoeket, azt is szívesen megnézném.

Üdv: Oldboly

Előzmény: B.Andi (2334)
kiscsibe1967 Creative Commons License 2006.08.01 0 0 2341
Egyenlőre csak mi vagyunk Ford Focus kombi,grafit szürke,i há té öt négy kilenc.
DirtyBob Creative Commons License 2006.08.01 0 0 2340
Nem hinném hogy behoznánk fél napot útközben :)
Milyen autóval lesztek? (típus/szín)
Hányan mentek?
Előzmény: kiscsibe1967 (2339)
kiscsibe1967 Creative Commons License 2006.07.31 0 0 2339
Esetleg írhatok SMSt...és ha kevesen vannak,ha sokan vannak megírom.
Ginogazdik Creative Commons License 2006.07.31 0 0 2338
sziasztok!Most nézem hogy azt írtam Paraliáról jöttünk haza, de nem!Sartiról jöttünk haza!
tammmy4 Creative Commons License 2006.07.31 0 0 2337
Igazad van, csak tavaly mikor mentünk akkor nemistudom mennyi vízumot kellett volna fizetni a macedon határon. Időközben nyáron valamikor ezt felfüggesztették. Idén nem tudom mi a helyzet.
Előzmény: Jacques de Molay (2309)
DirtyBob Creative Commons License 2006.07.31 0 0 2336
Ok de honnan tudjam hogy a sorban álltok ? :) Azért imdulunk 2-kor mert du lehet átvenni a szállást és en úgy számoltam, 4 körül határon vagyunk akkor már világosodik is egy kicsit, aztán este 6 körül sartin vagyunk érünk. Meg az a pár óra alvás sokat jelent indulás előtt.
Előzmény: kiscsibe1967 (2333)
Ginogazdik Creative Commons License 2006.07.30 0 0 2335

Sziasztok!Ma reggel jöttünk haza Paraliáról, nagyon szép volt, tiszta a tenger vize. Igaz érdemes elsétálni a távolabbi partra, ahol a vizi sport is van, mert arra homokos, elől apró kavicsos. Szerbiában 82,40-ért váltják át az eurót dinnárra (mi csak visszafele váltottunk a határnál), a benzin minden kúton 86,50 dinnar/liter, mi úgy vettük észre utólag, hogy a 95-ös és a 98-as is ugyanannyiba kerül.Mindneképpen érdemes váltani, pláne Macedoniában ajánlom váltsatok!!! Amikor mentünk a kapuknál euróval fizettünk, 50re 2eurót, 60ra 3eurót, 80ra szintén 3 eurót kértek el. Macedóniában 1euroért 60 dinárt kaptunk. Odafele csupán csak 5 euróval húztak le minket a kapuknál. Párom szülei utánfutóval jöttek, 2 kapunál természetesen többet fizette,k a harmadik kapunál kevesebbet fizettek,mint mi. Érdekes! Görögből visszafele váltottunk a határnál! Görögországban ha kell esetleg valahol fizetni, akkor az 2euró.

Szerbiában odafele Beograd-Nis szakaszon 1238 din-ra 15 eurot kértek el, az korrekt. Visszafele ugyanez a szakasz 1090 dinarba került. Röviden ennyi. Mindenkinek jó pihenést kívánok!

B.Andi Creative Commons License 2006.07.29 0 0 2334
Sziasztok,11 tuti napot töltöttünk Sartin, sajna tegnapelőtt hazajöttünk. Péntek hajnali négykor indultunk Pestről,du. 6-kor már Sartin voltunk.Ne aggódjon senki az út miatt, ha betartjátok a sebességkorlátozást a szerbeknél, még plusz pénz sem ugrik ki a zsebből. Dínárt lehet a határon váltani, össz 2300 dínár a pályadíj. A makedon pályán elfogadják az eurót, 1-1,5 euro kapunként,nem vészes. Török vendégmunkás sok van, de sor csak Röszkén volt, kb. fél órát álltunk.Foglalás nélkül mentünk, de a harmadik házban, ahová beszóltunk a tengerparton, már kaptunk is szállást. Kétszobás, nagynappalis, duplaerkélyes, részben tengerrenéző apartman négyünknek 65 eu./ nap.Kisebb lett volna 45-ért is, de két viszonylag nagy gyerekkel kényelmesebb volt ez. A tulaj nagyon kedves, Dimitriosz a neve, megtaláljátok az Atlantida közért mellett jobbra. Sarokház, pálmafák előtte.Tisztaság és szúnyogháló !!!! Összességében jól éreztük magunkat, nekem egy kicsit furi volt a sok hazánkfia, nem gondoltam, hogy ennyire megszálltuk Sartit. Igyekeztünk kerülni a túristagyáros helyeket, étteremnek a Vrahakiát és az Emanuelt ajánlom jó szívvel, ezek nem gyrosgyárak.Az előbb említett Atlantida közért olcsó és nagyon aranyos a tulaj,mindenkit Szia, barát! felkiáltással köszönt. Nagyon jó kis hely még Sikia beachen a Zorba. Olyan isteni sült kishalat és grillezett szardíniát mág életemben nem ettem, pedig sok helyen voltam már. Ha bárkinek segíthetek infóval, írjatok! Majd megpróbálok képeket is feltenni. Puszi: Andi
kiscsibe1967 Creative Commons License 2006.07.28 0 0 2333
Ha a határon beáll a sor,és útól értek,be engedleg elém.miért akkor indultok?
Előzmény: DirtyBob (2331)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!