Keresés

Részletes keresés

stonedrop Creative Commons License 2001.12.10 0 0 408
A Tankcsapdát utálom, nem tudok róla nyilatkozni. Dizzyről ne nyissunk vitát, föleg arról ne, hogy ki mennyire Gunner. De ha Paul McCartney fellép valahol az Beatles koncert?
Előzmény: Matyika_ (407)
Matyika_ Creative Commons License 2001.12.10 0 0 407
Dizzy nem kisérőzenész volt, kérdezd meg akármelyik Gunnert. Teddy Andreadis(?), a göndör, Jim Martinnak látszó szintis pl az volt. (Akkor a mostani Tankcsapda se Tankcsapda, csak Lukács Laci kísérőzenekara?)
Előzmény: stonedrop (406)
stonedrop Creative Commons License 2001.12.10 0 0 406
Ez nem G'N'R, ez Axl Rose és kisérő zenekara. Ebből a társaságból (Axlt leszámítva) egyedűl Dizzy-nek van némi köze a G'N'R-hez, de ő is csak kisérő zenész volt.
Előzmény: A PROFI (405)
A PROFI Creative Commons License 2001.12.09 0 0 405
Axl Rose a következő üzenetet küldta a Gn'R amerikai hivatalos weboldalára:
"Olyan hosszú ideje vagyunk bezárkózva a studióba, hogy ki kell eresztenünk egy kis energiát. Mivel olyan nagy élmény volt számunkra tavaly Las Vegasban játszani, elhatároztuk, hogy megtesszük újra..."
A zenekar december 29.-én és 31.-én fog fellépni a Las Vegas Hard Rock Cafe-ban. A zenekar jelenlegi tagjai:
Axl Rose
Dizzy Reed
Chris Pitman
Tomy Stinson
Brian "Brain" Mantia
Paul Tobias
Robin Finck
Buckethead.
Jimi Creative Commons License 2001.11.24 0 0 404
CD-n van, ez tudomásom szerint nincs fenn sehol letölthető formában, küldtem egy mailt.
Előzmény: supervisor1 (402)
_ Liar _ Creative Commons License 2001.11.24 0 0 403
hmmm
Előzmény: A PROFI (398)
supervisor1 Creative Commons License 2001.11.23 0 0 402
Hi!
Ha megadnád a koordinátákat, hálás lennék.
supervisor1.@freemail.hu
Előzmény: Jimi (401)
Jimi Creative Commons License 2001.11.22 0 0 401
Ha már se koncert, se album, van egy király bootlegem '92-ből, a párizsi koncert, tudjátok, amin együtt nyomják a Mama Kin-t meg a Train Kept a Rollin'-t a Tylerrel és a Perryvel (ezt le is adták annakidején a Muzsik Tévében), meg az Always On The Run-t a Kravitz-el. Érdekel vkit netán? :-)
uhuhu Creative Commons License 2001.11.16 0 0 400
400 !
supervisor1 Creative Commons License 2001.11.16 0 0 399
Hát adná má' a Jóisten, hogy hallgathassuk!
Egyre kevesebb GNR ritkasághoz, "kvázi" új dalhoz lehet jutni a neten.
Az C.D. ízelítői után jöhetne a főfogás...
Előzmény: A PROFI (398)
A PROFI Creative Commons License 2001.11.15 0 0 398
Az MTV hírek szekciójából:

Guns n’ Roses koncert lemondva – Újból

Guns n’ Roses lemondta az európai turnéját, de ellentétben más előadókkal, akik újragondolják tengerentúli fellépéseiket, Axl Rose nem az utazástól fél, inkább attól, hogy nem tud elég időt fordítani a zenekar -végetelennek tűnő – új albumára.

Korábban ebben az évben a Gn’R lemondta a 14 állomásosra tervezett európai turnéját Buckethead gyomorpanaszai miatt és aztán módosították a dátumokat ezév Decemberére.

De november 8-án - szerdán - a zenekar európai ügynöksége kiadott egy közleményt, amely Doug Goldstein, a zenekar menedszerének felelősségét firtatta.

„A Rock in Rio eufóriáját követően amegragadtam az alkalmat és bejelentettem az európai koncertsorozatot, mivel az volt a tervünk, hogy kiadjuk az albumot még ebben az évben.” Goldstein azonban hozzátette, hogy sajnos Buckethead betegsége nemcsak, hogy ellehetetlenítette a turnét, de lelassította a Chinese Democracy-n folyó munkát is.

„Nagyon sajnálom, hogy ki kell ábrándítsam a rajongóinkat, de meg kell, hogy mondjam, hogy nem ez az, amit Axl akart, ez nem csak egy újabb oldal a Nagy Rock and Roll lexikonban, ahogyan azt bizonyos hírforrások állítják. Elterveztem valamit, ami sajnos nem volt kivitelezhető.”

A bejelentés azt is tartalmazta, hogy Goldstein és a zenekar találkozni fog a kiadóval, hogy meghatározzák az album megjelenésének időpontját és a koncertidőpontok ekkor lesznek újra meghatározva. Emellett a menedzser hozzátette : „Rose az utóbbi 5 év minden napjának minden ébren töltött percét szövegírással, zeneszerzéssel és az új album munkálataival töltötte.”

A Chinese Democracy lesz a Guns n’ Roses első –eredeti anyagból készített- albuma 1991 óta.

Saját fordítás

A PROFI Creative Commons License 2001.11.15 0 0 397
Moby nemet mondott!
Együtt voltak néhány napig Axl-lel, hogy megbeszéljék a dolgot, de aztán Moby rájött, hogy nem neki való ez a műfaj.
Ezt az MTV-n úgy adják elő, hogy:

-Axl megkérte Moby-t, hogy legyen az új Gn'R album producere
-Moby nemet mondott.

A sztori azonban nem ilyen egyszerű...
Előzmény: Matyika_ (396)
Matyika_ Creative Commons License 2001.11.15 0 0 396
Ki lesz a producer? (pár éve volt szó Mobyról, egynek elmenne.)
Előzmény: 3X (395)
3X Creative Commons License 2001.11.14 0 0 395
No, megint úgy néz ki, hogy elmarad a GNR turné. Legalább nem bánkódom azon, hogy nem tudtam elmenni. Már kezdek félni, hogy az új album "túl tökéletes" lesz, hogy ennyit dolgoznak rajta.
GNR16 Creative Commons License 2001.11.11 0 0 394
Császtok!
Nem tuggya valaki hogy a Magyar koncertröl létezik e videofelvétel mer az nagyon király lehet!!
AProfi néztem at oldaladat és nagyon jol megcreáltad!!!
Amugy volt a metal hammerben hogy a guns lehet hogy ujra összeáll (de szerintem elkurják).....
Finck Creative Commons License 2001.11.11 0 0 393
Bullshit!
Előzmény: redsquadkerékpárszervízRt (392)
redsquadkerékpárszervízRt Creative Commons License 2001.11.11 0 0 392
Guns'N'Roses - újabb halasztás
november 9. 15:14
[NME] Immár második alkalommal halasztja el európai turnéját az újáéledt, ám meglehetősen körülményesen ébredező Guns'N'Roses. A zenekar menedzsmentje szerint az újabb halasztás összefüggésben áll az újjászervezett zenekar gitárosának, Bucketheadnek a betegségével. A kibocsátott kommüniké szerint a turné az album tervezett idei megjelenésével pörgött volna párhuzamosan, ám mivel a gitáros betegsége miatt az album megjelenése is csúszik, ezért a már megszervezett turné is későbbi időpontra tolódik.
A PROFI Creative Commons License 2001.11.08 0 0 391
OK!
Előzmény: _Ben_ (390)
_Ben_ Creative Commons License 2001.11.07 0 0 390
Kösz, most nincs semmi baj, tegnap csak ki akartam próbálni azt a bravenetes izét, nem tudtam, hogy akkor is látod, hogy birizgáltam, ha nem ok-zom le...
Majd szólok :))
köcc

by B

Előzmény: A PROFI (389)
A PROFI Creative Commons License 2001.11.06 0 0 389
Ben! Bocsi, de nem műxik az az online-os dolog az oldalon. Egyelőre írj a fórumba vagy ide és megpróbálok segíteni!
Finck Creative Commons License 2001.11.04 0 0 388
Ja, nem főszereplő a Jim Carry, de amúgy stimmel... asszem.
Finck Creative Commons License 2001.11.04 0 0 387
Üdv!

Igen az a Dead Pool c. Clint Eastwood film. Szerepelnek benne többször is, de szövegük nincs. A főszereplő egy rocksztár (Jim Carry), aki tuladagolja a cuccot és meghal. Gunsék a csávó haverjai és ott vannak a temetésen a háttérben. A filmben a rocksztár száma a Welcome to The Jungle, és arra forgatnak klipet. Szerintem elég gagyi a film, de eccer meg lehet nézni.

Előzmény: janagnr (386)
janagnr Creative Commons License 2001.11.04 0 0 386
Bocsi Valoszinü rosszul emlékeztem. Vagy valami Kacsába olvashattam. Ha már a filmekről van szó volt anno egy film amiben látható volt a banda egy pillanatra nem 100% :-)
A PROFI Creative Commons License 2001.11.04 0 0 385
emlékszem, anno, mikor kijött vérciki volt, hogy pl. az Mtv toplistáján nem a klipet mutatták, hanem a maxicd borítóját...

Erre még én is pontosan emlékszem. Néztem a Hitlist U.K.-t Paul Kinggel és láttam, hogy ez valami Gn'R nóta, de nincs klippje, csak a borító. Egy hét múlva csak emiatt a dal miatt megvettem az "Interjú a vámpírral" filmzene albumát. Végig komolyzene és a végén a "Sympathy for the Devil".
Előzmény: LyriCs (384)
LyriCs Creative Commons License 2001.11.03 0 0 384
nincsen klipje. max az Interjú a vámpírral végén hallhattad, mikor Tom Cruise beletapos a gázba :)
meg különben is Rolling Stones feldolgozás, és már van egy eredeti klipje.
emlékszem, anno, mikor kijött vérciki volt, hogy pl. az Mtv toplistáján nem a klipet mutatták, hanem a maxicd borítóját...

szerettek amúgy Stones-t feldolgozni, pl:
Dead flowers
Wild horses(?)
van még?

Előzmény: A PROFI (381)
_Ben_ Creative Commons License 2001.11.03 0 0 383
Hi.

Profi: látom most már a mellesleg.hu- ról szívja a letöltő a klipeket :))
jó választás, szerintem is hosszabb életűek lesznek így a fájlok.
MP3: köszi az új felrakást, 2 szám kivételével sikerült megkaparintani a stuffot, de úgy látom, a robot sosem alszik: mostmár nincs fent. :))rakd ezentúl ezeket is a melleslegre.

üdv,

B.

Előzmény: A PROFI (379)
A PROFI Creative Commons License 2001.11.03 0 0 382
Ilyenkor szombat este haldoklik a tar.hu. Na mindegy, azért, hogy ma estére se maradjatok meglepi nélkül itt egy dal, a Free Fallin', amit Axl Rose Tom Petty-vel énekelt duettben az MTV Video Music Awards-on.
Itt a link
A PROFI Creative Commons License 2001.11.03 0 0 381
Javíts ki, de szerintem a "Sympathy for the Devil"-nek nincs videoklippje. A másik utá utánanézek!
Előzmény: janagnr (380)
janagnr Creative Commons License 2001.11.03 0 0 380
Kössz srácok a tippeket. Közben othon sikerült mindent megnéznem. Itt meloba nem telepíthetem fel a real playert mert az IM jól segbekurna. A media player verzioja 6.4.07.1112 valószinű ez lehet vele a gond.
A PROFI Nincs véletlenül meg a Since I don't have you, és a simphaty for the devil videoklipje, jól jönne mert ezeket még nem sikerült archiválni.
A PROFI Creative Commons License 2001.11.02 0 0 379
Ma sem tétlenkedtem! A videok rovatba, azon belül a videoklippek alrovatba felraktam a következő teljes hosszúságú videoklippeket:
Welcome to the Jungle
Paradise City
Sweet Child of Mine
Estranged
Don't Cry
Patience
November Rain

Nem tudom, hogy meddig lesznek fenn, de szerintem ne szalasszátok el, főleg ha gyűjtitek a teljes hosszúságú Gn'r klippeket!
www.gunsandroses.ini.hu

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!