A Tankcsapdát utálom, nem tudok róla nyilatkozni. Dizzyről ne nyissunk vitát, föleg arról ne, hogy ki mennyire Gunner. De ha Paul McCartney fellép valahol az Beatles koncert?
Dizzy nem kisérőzenész volt, kérdezd meg akármelyik Gunnert. Teddy Andreadis(?), a göndör, Jim Martinnak látszó szintis pl az volt. (Akkor a mostani Tankcsapda se Tankcsapda, csak Lukács Laci kísérőzenekara?)
Ez nem G'N'R, ez Axl Rose és kisérő zenekara. Ebből a társaságból (Axlt leszámítva) egyedűl Dizzy-nek van némi köze a G'N'R-hez, de ő is csak kisérő zenész volt.
Axl Rose a következő üzenetet küldta a Gn'R amerikai hivatalos weboldalára: "Olyan hosszú ideje vagyunk bezárkózva a studióba, hogy ki kell eresztenünk egy kis energiát. Mivel olyan nagy élmény volt számunkra tavaly Las Vegasban játszani, elhatároztuk, hogy megtesszük újra..." A zenekar december 29.-én és 31.-én fog fellépni a Las Vegas Hard Rock Cafe-ban. A zenekar jelenlegi tagjai:
Axl Rose
Dizzy Reed
Chris Pitman
Tomy Stinson
Brian "Brain" Mantia
Paul Tobias
Robin Finck
Buckethead.
Ha már se koncert, se album, van egy király bootlegem '92-ből, a párizsi koncert, tudjátok, amin együtt nyomják a Mama Kin-t meg a Train Kept a Rollin'-t a Tylerrel és a Perryvel (ezt le is adták annakidején a Muzsik Tévében), meg az Always On The Run-t a Kravitz-el. Érdekel vkit netán? :-)
Hát adná má' a Jóisten, hogy hallgathassuk!
Egyre kevesebb GNR ritkasághoz, "kvázi" új dalhoz lehet jutni a neten.
Az C.D. ízelítői után jöhetne a főfogás...
Guns n’ Roses koncert lemondva – Újból
Guns n’ Roses lemondta az európai turnéját, de ellentétben más előadókkal, akik újragondolják tengerentúli fellépéseiket, Axl Rose nem az utazástól fél, inkább attól, hogy nem tud elég időt fordítani a zenekar -végetelennek tűnő – új albumára.
Korábban ebben az évben a Gn’R lemondta a 14 állomásosra tervezett európai turnéját Buckethead gyomorpanaszai miatt és aztán módosították a dátumokat ezév Decemberére.
De november 8-án - szerdán - a zenekar európai ügynöksége kiadott egy közleményt, amely Doug Goldstein, a zenekar menedszerének felelősségét firtatta.
„A Rock in Rio eufóriáját követően amegragadtam az alkalmat és bejelentettem az európai koncertsorozatot, mivel az volt a tervünk, hogy kiadjuk az albumot még ebben az évben.” Goldstein azonban hozzátette, hogy sajnos Buckethead betegsége nemcsak, hogy ellehetetlenítette a turnét, de lelassította a Chinese Democracy-n folyó munkát is.
„Nagyon sajnálom, hogy ki kell ábrándítsam a rajongóinkat, de meg kell, hogy mondjam, hogy nem ez az, amit Axl akart, ez nem csak egy újabb oldal a Nagy Rock and Roll lexikonban, ahogyan azt bizonyos hírforrások állítják. Elterveztem valamit, ami sajnos nem volt kivitelezhető.”
A bejelentés azt is tartalmazta, hogy Goldstein és a zenekar találkozni fog a kiadóval, hogy meghatározzák az album megjelenésének időpontját és a koncertidőpontok ekkor lesznek újra meghatározva. Emellett a menedzser hozzátette : „Rose az utóbbi 5 év minden napjának minden ébren töltött percét szövegírással, zeneszerzéssel és az új album munkálataival töltötte.”
A Chinese Democracy lesz a Guns n’ Roses első –eredeti anyagból készített- albuma 1991 óta.
Moby nemet mondott! Együtt voltak néhány napig Axl-lel, hogy megbeszéljék a dolgot, de aztán Moby rájött, hogy nem neki való ez a műfaj. Ezt az MTV-n úgy adják elő, hogy:
-Axl megkérte Moby-t, hogy legyen az új Gn'R album producere
-Moby nemet mondott.
No, megint úgy néz ki, hogy elmarad a GNR turné. Legalább nem bánkódom azon, hogy nem tudtam elmenni. Már kezdek félni, hogy az új album "túl tökéletes" lesz, hogy ennyit dolgoznak rajta.
Császtok!
Nem tuggya valaki hogy a Magyar koncertröl létezik e videofelvétel mer az nagyon király lehet!!
AProfi néztem at oldaladat és nagyon jol megcreáltad!!!
Amugy volt a metal hammerben hogy a guns lehet hogy ujra összeáll (de szerintem elkurják).....
Guns'N'Roses - újabb halasztás
november 9. 15:14
[NME] Immár második alkalommal halasztja el európai turnéját az újáéledt, ám meglehetősen körülményesen ébredező Guns'N'Roses. A zenekar menedzsmentje szerint az újabb halasztás összefüggésben áll az újjászervezett zenekar gitárosának, Bucketheadnek a betegségével. A kibocsátott kommüniké szerint a turné az album tervezett idei megjelenésével pörgött volna párhuzamosan, ám mivel a gitáros betegsége miatt az album megjelenése is csúszik, ezért a már megszervezett turné is későbbi időpontra tolódik.
Kösz, most nincs semmi baj, tegnap csak ki akartam próbálni azt a bravenetes izét, nem tudtam, hogy akkor is látod, hogy birizgáltam, ha nem ok-zom le...
Majd szólok :))
köcc
Igen az a Dead Pool c. Clint Eastwood film. Szerepelnek benne többször is, de szövegük nincs. A főszereplő egy rocksztár (Jim Carry), aki tuladagolja a cuccot és meghal. Gunsék a csávó haverjai és ott vannak a temetésen a háttérben. A filmben a rocksztár száma a Welcome to The Jungle, és arra forgatnak klipet. Szerintem elég gagyi a film, de eccer meg lehet nézni.
Bocsi Valoszinü rosszul emlékeztem. Vagy valami Kacsába olvashattam. Ha már a filmekről van szó volt anno egy film amiben látható volt a banda egy pillanatra nem 100% :-)
emlékszem, anno, mikor kijött vérciki volt, hogy pl. az Mtv toplistáján nem a klipet mutatták, hanem a maxicd borítóját...
Erre még én is pontosan emlékszem. Néztem a Hitlist U.K.-t Paul Kinggel és láttam, hogy ez valami Gn'R nóta, de nincs klippje, csak a borító. Egy hét múlva csak emiatt a dal miatt megvettem az "Interjú a vámpírral" filmzene albumát. Végig komolyzene és a végén a "Sympathy for the Devil".
nincsen klipje. max az Interjú a vámpírral végén hallhattad, mikor Tom Cruise beletapos a gázba :)
meg különben is Rolling Stones feldolgozás, és már van egy eredeti klipje.
emlékszem, anno, mikor kijött vérciki volt, hogy pl. az Mtv toplistáján nem a klipet mutatták, hanem a maxicd borítóját...
szerettek amúgy Stones-t feldolgozni, pl:
Dead flowers
Wild horses(?)
van még?
Profi: látom most már a mellesleg.hu- ról szívja a letöltő a klipeket :))
jó választás, szerintem is hosszabb életűek lesznek így a fájlok.
MP3: köszi az új felrakást, 2 szám kivételével sikerült megkaparintani a stuffot, de úgy látom, a robot sosem alszik: mostmár nincs fent. :))rakd ezentúl ezeket is a melleslegre.
Ilyenkor szombat este haldoklik a tar.hu. Na mindegy, azért, hogy ma estére se maradjatok meglepi nélkül itt egy dal, a Free Fallin', amit Axl Rose Tom Petty-vel énekelt duettben az MTV Video Music Awards-on. Itt a link
Kössz srácok a tippeket. Közben othon sikerült mindent megnéznem. Itt meloba nem telepíthetem fel a real playert mert az IM jól segbekurna. A media player verzioja 6.4.07.1112 valószinű ez lehet vele a gond.
A PROFI Nincs véletlenül meg a Since I don't have you, és a simphaty for the devil videoklipje, jól jönne mert ezeket még nem sikerült archiválni.
Ma sem tétlenkedtem! A videok rovatba, azon belül a videoklippek alrovatba felraktam a következő teljes hosszúságú videoklippeket: Welcome to the Jungle Paradise City Sweet Child of Mine Estranged Don't Cry Patience November Rain
Nem tudom, hogy meddig lesznek fenn, de szerintem ne szalasszátok el, főleg ha gyűjtitek a teljes hosszúságú Gn'r klippeket! www.gunsandroses.ini.hu