Keresés

Részletes keresés

Predators#6 Creative Commons License 2005.12.07 0 0 299

A mi nevünkben biztos szólsz. :)

Előzmény: PalEE.phd (298)
PalEE.phd Creative Commons License 2005.12.07 0 0 298

Azt hiszem minden csapat nevében szólok...

Tavaszi Ligát akarunk! :)

Tavasszal találkozunk!

PalEE BK #56

Előzmény: Lacza Úr (293)
Lacza Úr Creative Commons License 2005.12.07 0 0 297

És hogy hitelesen adjuk meg a forrásokat: Vipers fórum 5039-s, és 5041-s hozzászólás. (mindenki figyel mindenkit :D)

Na jó, abbahagyom. Jó felkészülést, tavasszal koccanunk ;) (a mafl.hu-t meg figyeljük együtt :D, mikor lesz a megbeszélés)

Előzmény: Predators#6 (296)
Predators#6 Creative Commons License 2005.12.06 0 0 296

Ezt a cikket a Démonok honlapján találtam: 

A félreértések elkerülése végett a Rookie Bowl-t nem a MAFL szervezi. Az index.hu fórumán Árpa Attila arra a kérdésre, hogy ez a kupa a szervezésbne lévő Magyar Kupa-e nemmel válaszolt:

"Ezzel most keresztbeszerveztek a MAFL-nak? Mert szó volt egy MAFL Tavaszi Kupáról. Vagy ez az lenne?"

"Ez más, de nem keresztbeszervezés hiszen az MAFL kupa időpontjáről nem lehet tudni konkrétumot. A tavasz pedig hosszú, nem hiszem hogy a Rookie Bowl 4 hónapon át tartana ;) Úgyhogy valszeg 3 kupa lesz (nyár elején Budapest Bowl is lesz még)"

Van még kérdés?

:)

kessh Creative Commons License 2005.12.06 0 0 295

Nem hagyunk időt a bokánrúgásra! :) Meg különben is nem bántunk majd nagyon! :)

Hallottam a kullancs edzéséről! :))) De én nem akartam csatlkozni hozzá. Így is volt elég bajom. :) Ráadásul az instabil járásom miatt a térdem is kapott egy kicsit. :(

De már jobb! :)

Továbi jó mókát!

Előzmény: Predators#6 (292)
Predators#6 Creative Commons License 2005.12.06 0 0 294

Ámen.

Hallotunk a tavaszi kupáról, de én speciel azt hittem, hogy akkor a rookie bowl lesz az. De igazad van egyébként.

És különben is!

Hol van az még. Addig még nagyon sokat kell hányni edzésen... :)

Előzmény: Lacza Úr (293)
Lacza Úr Creative Commons License 2005.12.06 0 0 293

Szerintem meg mindenki várja meg, hogy az évi végi vezetőségi gyűlésen a liga mit mond és mi lesz a megbeszélés eredménye a tavasszal kapcsolatban. (a Liga is tervez Tavaszi Kupát)

(bocs hogy beírtam, csak ha már erről volt szó ... )

Előzmény: Predators#6 (292)
Predators#6 Creative Commons License 2005.12.06 0 0 292

Gyertek csak, majd jól bokán rúglak benneteket! :)

Azt értem, hogy mit jelent a rookie, csak ha indulhatnánk, akkor tavasszal is minden héten meccselhetnénk, meg ősszel is.

Ha csak barátságos meccseink lesznek, akkor tavasszal szerintem max. havi egy lesz megint.

Én csak emiatt bánkódnék.

Egyébként szombaton a Kullancs is másnaposan edzett. Majd kérdezd meg tőle milyen volt... :)

Előzmény: kessh (291)
kessh Creative Commons License 2005.12.06 0 0 291

Szega!

Értem a célzást! Igazad is van! Nem is keresek mentséget!

De én igy is heti 3-4-szer edzek! :)

Rég nem voltam ennyira másnapos mint szombaton! :)

Hallottam, hogy jó edzés volt. Megígérem a következőt nem hagyom ki!

Tavaszra csak annyit az edzésekhez, hogy a védők bevadulnak a PIROSRA! :)

Védd magad!

A rooki bowl-ról meg csak annyit, hogy azok a csapatok akik indultak a bajnokságon és nem biztos, hogy a saját elvárásaik szerint szerepeltek, talán ne egy olyan csapat ellen akarják megmutatni milyen kemények akik ezzel a játékkal csak pár hónapja foglalkoznak. Az nem lenne igazán sportszerű! A "kezdő" csapatoknak meg kell egy kis edzés és versengés, hogy megérezzék a játék örömét!

Én nem lennék felháborodva egy csöppet sem ha nem indulnánk!

Egyébként javaslom egy szótár megtekintését annak akinek nem tetszik ez a helyzet és rövid tanulmányozás után rájön majd, miért nem indulhat mindenki a rooki bowl-on.

További jó edzést mindenkinek!

Predators#60

Előzmény: Predators#6 (289)
Predators#6 Creative Commons License 2005.12.05 0 0 290

"Mit ugrálsz itt? Majd mindjárt jól fejbeverlek ezzel a labdával!"

Predators#6 Creative Commons License 2005.12.05 0 0 289

MI ott voltunk...

(remélem érted a célzást...)

:))

Az évzáró buliról én is csak annyit hallottam, hogy lesz.

Azt nem, hogy melyik évben.

Előzmény: kessh (285)
Predators#6 Creative Commons License 2005.12.05 0 0 288

A őszi második bajnokságon már bárki játszhat.

A tavaszi rookie-bowl szerintem meccsrutin szerzésre nagyon jó lesz

minden induló csapatnak.

Vszont a 3-nál kevesebb meccset nem értem.

így pár csapat, pl. W2, Giants, meg mi is abba a helyzetbe kerülünk, hogy vagy csak edzőmeccseket játszunk tavasszal, vagy a téli alapozás után egyből rookie-bowl...

Előzmény: PalEE.phd (286)
Woobel Creative Commons License 2005.12.03 0 0 287

Jo ok kedves kimondhatatlan nevü kolléga! :P

De azért lássuk be ezt nem azért hívják rookie bowl nak h, profik (Pro)-k játszanak!

Az eredeti lényege ennek a bowlnak az h, olyan csapatok akik nem szemlélői tehát nem 2006-os résztvevői lesznek a bajnokságnak megmutassák magukat. A többi csapatnak ez csak amolyan edzési bowl. Persze h, mindenki nyerni akar ezen is de az alap lényege h, mondjuk egy pécsi vagy egri csapat akik még csak pár hónapja léteznek résztvegyenek és bemutassák h, vannak és h, majd azért velük is számolni kell a jövőben.

Persze ok értem amit mondani akarsz és elég valószínű h, a következő csapatokból:

- Szolnok Soldiers
- Kaposvár Golden Fox
- Békéscsaba Bizons
- Eger Heroes
- Miskolc Steelers
- Pécs Gringos
- Budapest Myrmidons
- Oroszlány Moles
- Tatabánya Titans

csak páran fognak résztvenni!

De ez van és ezt a szabályt találták ki tehát nem tudunk vele mit tenni!

De én még mindig egy nagyon jó bemutatkozási lehetőségnek tartom mindenestre ezen csapatok számára!

Előzmény: PalEE.phd (286)
PalEE.phd Creative Commons License 2005.12.02 0 0 286
Azért több, mint sajnálatos, hogy ilyesmit hirdetnek, ahol mondjuk a Demons, vagy a Gladiators nem játszhat. Örülnék, ha olyasmi lenne, ahol bárki játszhatna aki akar és éppen ráér.
Előzmény: Woobel (276)
kessh Creative Commons License 2005.12.01 0 0 285

Szega hapsikáim!

Szombaton remélem jöttök edzésre! Tavasszal egy nagyon brutál kiéhezett ragadozó falkával szeretnék a mocsárból kijönni! Mint ahogy azt tanult Kühlschrank kollégám is írta! :)

Remélem jól fog kinézni az új honlaponk. Kíváncsian várom!

Multkor szó volt valami évzáró mókáról. Erről mit tudtok?

Predators#60

Big-B Creative Commons License 2005.11.30 0 0 284
Szükségem lenne egy Predators logóra. Ha van valakinek ilyenje jó minőségben, küldje el a sbalint@chello.hu címre.

Köszi
Előzmény: Predators#6 (281)
BoosteR Creative Commons License 2005.11.29 0 0 283
1??? :)
Előzmény: piticsavo (282)
piticsavo Creative Commons License 2005.11.29 0 0 282

Sziasztok!

Tényleg jó kis tanulópénz volt ez a meccs! Nem kell csüggedni, ha legközelebb jobban figyelünk tuti miénk a meccs! De addig még szorgossan edzünk tovább!

A Blacknek azért dícséret mindenképp, hogy jól dugták el a labdát! De azt mondom fussunk még össze 1 jó meccs erejéig....:)

Predators #63 (DT)

Predators#6 Creative Commons License 2005.11.29 0 0 281

Szeva!

a honlap azért nincs még frissítve, mert egy teljesen új honlap van készülőben,

ami majd valamikor december közepe körül lesz elérhető.

Fényképeket addig tudsz nézni a BBK honlapján.

Előzmény: Predator #86 (280)
Predator #86 Creative Commons License 2005.11.29 0 0 280
Halló Mindenki!!!!!!!

A honlapunk mikor lesz frissítve?????????
A meccs végeredménye és a képek nem lesznek fenn?????

GO PREDATORS!!!!!!!!!!!!!!

Zolee
gary74 Creative Commons License 2005.11.29 0 0 279
Sziasztok!

Azt kell mondjam, nem készültünk belőletek...:)

Nagyon korrekt, sportszerű meccs volt, gratulálok érte! Sajnos jómagam csak a lelátóról figyelhettem...:(

Gary (BK#80)
Előzmény: Kühlschrank (277)
Predators#6 Creative Commons License 2005.11.29 0 0 278

De milyen jól nézett ki, amikor a fullbackjükre rádőlt a Kühlschrank...

:)

Előzmény: Kühlschrank (277)
Kühlschrank Creative Commons License 2005.11.27 0 0 277

Hallo Mindenki!!!!!!!!!

Nagyon sajnálom hogy a múlt heti meccs nem alakult vmi fényesen!Ennél mi jobbak vagyunk szerintem!Remélem hogy jövőre sokkal összeszedettebb lesz a brigád!

Az ellenfél csapata nagyon egységesen és koncentráltan játszott!Taktikailag nagyon fel voltak belőlünk készülve ami látszott is a mérkőzésen!Sajnálom hogy a felvétel a giants vs blackknights meccsről kerülő úton jött és nem ért ide!(De legalább a telefont felvehették volna az illetékesek)talán picit izgalmasabb lett volna a meccs!

Ezzel szemben sajnos nagyon sokat hibáztunk (és pont a legrosszabbkor)amit sajnos a lovagok rendre ki is használtak!De!Küzdöttünk és ami a legfontosabb értékes tapasztalatokat szereztünk!Tanulópénz : máskor induljunk korábban hogy bemelegíteni is legyen idő!!

jó lenne ha jövőre mindenki komolyan állna hozzá a munkához és nemcsak az a bizonyos 25-30 ember!emellett új emberekre is szükség lenne hogy még jobb csapatot tudjunk jövőre indítani a bajnokságba!!

Az biztos hogy tavasszal sok győzelemre éhes ragadozó fog kijönni a mocsárból és prédára fognak vadászni!!!!!!!

Predator 78                                                                                                                               

Woobel Creative Commons License 2005.11.27 0 0 276
Egész izgalmasnak igérkezik ez a rookie bowl amit a wolves indít!
WOLVES#88 Creative Commons License 2005.11.25 0 0 275
KelAki Creative Commons License 2005.11.25 0 0 274

Kedves ZPRb30!

Már bocsánat a kifejezésért: De AGYADON vagy??? :)
A vendég oldali leláton ülve te voltál az egyik ember, akit külön kiemeltünk, mi szurkolók.

Iszonyatosan szépeket futottál. Az igaz, hogy nem sikerült TD-t csinálni, s hogy ezt a játékot is pontra játsszák, de nekem (nekünk) nézőknek nem csak a TD számítanak.

Gratulálok ahhoz amit eddig elértél. És biztos vagyok benne, hogy tavasszal már a falon is úgy fogsz átfutni, mint kés a vajon. És ebben a fal is fog majd segíteni.

Szerintem sokkal erősebbek lesztek ezekkel az eredményekkel mint csapat, mint az aki simán nyeri a meccseit és aztán egyszer csak elkenik.

Fejlőjüldjetek és élvezzétek a játékot.

A 65# játékosotok keze rendben van??

Maradok Tisztelettel:

KelAki (Wolves szurkoló)

Ui.: Remélem azért a Wolves majd néha megfog ;)

Előzmény: ZPRb30 (255)
Predators#6 Creative Commons License 2005.11.25 0 0 273

Azért ez még nem a világ vége, Norbi.

Ez a meccs már a múlt, elrontottuk,holnap kielemezzük, tanulunk belőle.

Mi vagyunk az a csapat, aki bizony három zakóval kezdte a pályafutását.

De ebből még akármi is lehet.

Ennyi.

Úgyhogy nyomás vissza edzeni!

Az összerázásról meg... Hát nem erről szól a csapat, tesó? :)

Előzmény: Woobel (272)
Woobel Creative Commons License 2005.11.24 0 0 272

Sziasztok Srácok!

Bocsi h, eddig nem jelentkeztem de kicsit elkellett vonulnom magamba.!

Elöször is szeretném megköszönni a Knights nak ezt a sportszerű meccset. Jo volt játszani veletek. Bár amikor az egyik védő játékosotok átjött a falon és földre bökött akkor egy pillanatra alig kaptam levegőt és nemigen tudtam h, hol vagyok. De ennek ellenére köszönöm a mecset.

Kedves csapat társaim. Tomi kolléga!

Szeretnék ezúton bocsánatot kérni mindenkitől a mecsen nyújtott teljesítményemért. Utólag a héten rájöttem h, ez a mecs végetérhetett volna másképp is. Sajnálom h, ennyire nagyon roszul játszottam. Pedig edzéseken mindig jobban megy a játék. Akik ismernek tudják h, mind edzésen mind metcsen vannak mélypontjaim amikor nem megy a játék. Ez sajnos igazvolt a vasárnapi mecsre mikor is már a kezdetek kezdetén nem igen éreztem jól magamat a metcsen. Lehet ez volt az oka.

Minden esetre köszön szépen nagyon peti és a tomi támogatását amikor próbáltak összerázni félidőben. Nagyon jól esett. Nekem összeségében nem volt problémám senkivel a támadó falban se abban a 11-ben aki akkor a pályánvolt. Én egyedül magamat hibáztatom. Lehet h, nem kéne de nem tehetek róla.

Majd kiheverem. De azt megígérem a jövöre nem fogok olyan hibákat elkövetni mindt amiket az elmult 3 metcsen megtanultam. Soha többet. Nagyon ráébresztett ez a metcs arra h, az ember adott lelki állapota menyiben befojásolja egy metcs kimenetelét.

Többé nem lesz ilyen.

Remélem h, nem haragszatok rám. De ezt muszály (j) volt elmondanom.

Predator #15 (QB)

Köszi srácok

Soni (Knights #98) Creative Commons License 2005.11.24 0 0 271
Voltak kellemes ütközések.
Ezúton is üdvözlöm a centereteket! :))
Előzmény: Predators#44 (267)
Valentin15 Creative Commons License 2005.11.24 0 0 270
booster, ennél a tackle-nél nyugodtam meg, hogy lehet még belőled focista :) a nap tackle-je volt, grat, az edzőkkel álltunk tátott szájjal, ki lehetett az, aki ilyen vehemenciával félkézzel lerakta az ellent

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!