Keresés

Részletes keresés

Alelnök Úr Creative Commons License 2003.06.19 0 0 1243
Ó, fel sem merül, hogy 3 rétegű pollenszűrô nélkül kellene beszerelni..:)
CiluHS Creative Commons License 2003.06.19 0 0 1242
Csak óvatosan a ventilátorokkal, az nem csak levegőt, hanem port is juttat a rendszerbe, azaz a takarításra és kenésre is figyelni kell utána. (persze ha "pormentes" a hely, akkor nincs gond :)
Előzmény: Alelnök Úr (1241)
Alelnök Úr Creative Commons License 2003.06.17 0 0 1241
Egy miniatűr procihűtót kell beépíteni a hátujlába, oszt kész! Hely meg áram van benne, az ziher!
csibesz Creative Commons License 2003.06.17 0 0 1240
Az enyém is melegszik,főleg,amikor 24 órás nonstop felvételen van.Bírnia kell neki,legfeljebb a tápban hamarabb száradnak ki a kondik>csere.De a szervizeknek is meg kell élni valamiből...
Előzmény: Egoist (1239)
Egoist Creative Commons License 2003.06.16 0 0 1239
Akkor most azt mondod, hogy normális az ilyen fokú melegedés?

Jól szellőzhet ha akar, mivel sem alatta sem fölötte nem melegíti semmi és nem is zárjuk el a (nem létező) légnyílásokat felfelé.

Előzmény: Alelnök Úr (1234)
Degeczi Creative Commons License 2003.06.16 0 0 1238
ezzel lehet megölni egy piacot
hiába lenne megfelelő a céljaidra egy (bármilyen) készülék, ha nem kapsz hozzá megfizethető kiegészítőket
máskben semmi akadálya nem lenne, h az ember pl orsós magnón hallgasson zenét
Előzmény: CiluHS (1237)
CiluHS Creative Commons License 2003.06.16 0 0 1237
Kazetta árak...

Tegnap véletlenül jártam az Europark-Media Markt-ban, hát izé. Úgy felverték a videokazetta árakat, hogy alig kaptam levegőt. Az EMTEC ugyan már a tapasztaltak szerint kiesett a képből, de ami eddig 2600Ft volt, az most 3650... így már nem is annyira olcsó, mert akko rinkább TDK XP pro 4000-ért, és akkor tényleg profi kazettát vesz az ember. Na de 4000Ft-ot egy kaziért?...

Degeczi Creative Commons License 2003.06.12 0 0 1236
igen, a Commodore korszakban sokan módosítottuk hasonlóképp az 1541-es flopyymeghajtót: a lemezek másik oldának fölhasználásához ki kellett volna csipkézni a túlsó szélén is, de praktikusabb volt az érzékelőt egy kapcsolóval megbolondítani
Előzmény: Asszem (1235)
Asszem Creative Commons License 2003.06.12 0 0 1235
Kitaláltam a tutit SVHS kifúrt kazi ügyben. Nem kell kifúrni, hanem az érzékelőt ki kell vezetékelni egy kapcsolóhoz, amit mondjuk a készülék hátlapjára szerelünk. Így egyszeri munkával sok-sok farigcsálástól mentjük meg magunkat. És úgy emlékszem, ha már egyszer SVHS felvétel került a kazira, akkor ha leragasztod is, úgy játsza le. (Nem fogja bénán lejátszani, mint egy sima VHS, így ha egy másik SVHS magnóba kerül, ami nincs "preparálva" szépen lejátsza)
Alelnök Úr Creative Commons License 2003.06.12 0 0 1234
Próbáld meg nem beépíteni, legyen szabadon, alé is mehessen a levegô, és a tetején se tarts kazikat.
Szobai hônél pedig folyamatos 24 órás üzemet is bírnia kell, nincs semmilyen limit. Ha nagyon zavar, pöcköld ki az ajtaját és állíts szembe vele egy ventilátort.
Előzmény: Egoist (1232)
gyoz_tesh Creative Commons License 2003.06.11 0 0 1233
"Én megfogadtam, hogy műsorost soha többé nem veszek."

Én sem. Ugyanis úgy jártam nemrég, hogy megvettem a Mélység titka c. filmet. A képpel nincs is különösebb gond, a szokásos VHS minőség. Na de a hang! A dobozán az áll, hogy Dolby surround, erre MONÓ HANG felkeverve sztereó sávra...!! Na ehhez mit szóltok?

Más.
Ha scart-tal kötöd össze, észrevehetően szebb a kép. Igaz, nem fényévekkel, de azért tisztább.

Előzmény: harpokratesz (1227)
Egoist Creative Commons License 2003.06.11 0 0 1232
Sziasztok.

Nemrég vettem egy Pana videót.
Most szoltak otthonról, hogy nagyon felmelegednek benne a kazetták. Állítólag megfogni is alig lehet őket.

Más is tapasztalt hasonlót?

(megnézettem: nincsenek szellőzőlyukak a videón (???))

harpokratesz Creative Commons License 2003.06.04 0 0 1231
akkor tényleg nem véletlen...
Előzmény: division by zero (1230)
division by zero Creative Commons License 2003.06.04 0 0 1230
audiókazettával is pont ugyanezt csinálják...
Előzmény: Alelnök Úr (1228)
harpokratesz Creative Commons License 2003.06.04 0 0 1229
mégiscsak vettem tegnap egy műsoros vhs-t, mert ez a film ritkaság, szóval muszáj volt.
valami Best Hollywood adta ki, a képe viszonylag jó, szép, de a hang rettenetesen recseg-ropog, el-el tünedezik végig a film alatt.
ez mi a fenétől van, hibás a kazi, vagy nekem kéne valamit beállítani a videón. amúgy pal rendszerben működik (ez vagyon ráírva), de tudtommal a tévém is.

hát igen, a dvd jó dolog, csak a többségnek még nagyon drága. amúgy meg a videó sem olcsó, főleg hogy ennyi selejt van köztük.

Alelnök Úr Creative Commons License 2003.06.03 0 0 1228
Egyszerű. Ez a VHS végleges kiírtását megvalósító program egyik alaplépése. Ezzel büntetik azt, aki nem hajlandó áttérni a DVD-re. Tudod, globalizáció, EU, DVD mind ugyan azt a célt szolgálja. Hogy ne legyen választásunk, semmiben.
harpokratesz Creative Commons License 2003.06.03 0 0 1227
Árulja már el valaki, hogy a magyar műsoros vhs kazetták minősége miért olyan szar, amilyen. Teljesen nézhetetlenek, még a legújabb filmek is, és képesek ezekért elkérni 3 ezer forintot. Én megfogadtam, hogy műsorost soha többé nem veszek. Amit tévéből felveszek vhs-re, annak a minősége viszonylag megfelelő, persze a kazitól is függ.
Mondjuk, az igaz, hogy nincs scart csatlakozásom (a régi tévém miatt), de nem hinném, hogy az olyan sokat jelentene.
Alelnök Úr Creative Commons License 2003.06.01 0 0 1226
Ó, sebaj, akkor majd veszek 2800-ért egy S VHS EMTECet és abban van ma az a szalag, ami fél éve a piros TV 240-be volt töltve! Megvan a megoldás!
Előzmény: CiluHS (1225)
CiluHS Creative Commons License 2003.06.01 0 0 1225
EMTEC balhé. Háát izé, kb. 2 hónapja vettem egy, az előzőimhez kinézetre is teljesen hasonló 240-es SVHS kazit, és hát minőségileg majdnem VHS szintjén áll, DVHS-ben lehetetlen rá venni még STD-ben is. Úgy látszik, a régi raktárkészleteket még fel kell kutatni, és gyorsan megvenni, amíg nem késő. Itt tényleg nagy gáz lehet.
Alelnök Úr Creative Commons License 2003.05.23 0 0 1224
Igen, az is és a Memorex is!
Előzmény: harpokratesz (1223)
harpokratesz Creative Commons License 2003.05.23 0 0 1223
én is vettem egy ilyen kékdobozos EMTEC-et, és minden rajta volt a kazin, aminek rajta kellett lennie, és a szalag is jó minőségű.
gondolom a sárgadobozos hi-fi kazija is jó.
Előzmény: CiluHS (1222)
CiluHS Creative Commons License 2003.05.23 0 0 1222
Az ElektroWorld-ben nem vásárolok, undorító cég. Úgy látszik, mégegy érv szól emellett, hogy ezek szerint bówlit is árulnak.

Amúgy én a kéket vásárolom, az EQ-t, a TV* kazettákban valahogy nincs bizodalmam. Az EQ 550Ft a MediaMarktban Budaőrsön. (mint már írtam)

Előzmény: Alelnök Úr (1213)
csibesz Creative Commons License 2003.05.21 0 0 1221
Szerintem is inkább egy-egy hamis szállítmányról lehet szó inkább.
A héten felbontott, eredeti Emtec kazi arany betűi nálam is megvoltak.Ezen kívül a szalaghordozó fekete műanyag tokjába a logó is bele volt "írva",préselve,mint anno a TDK az ajtó szélén.
A TDK kazettái is hullámzó minőségűek,a ragasztott-szegecselt széria nagyon rossz,főleg mechanikailag.Néha még a T...o gazdaságos is jobb.
Előzmény: Alelnök Úr (1217)
Degeczi Creative Commons License 2003.05.21 0 0 1220
ebben nincs igazad, elég nagy cég, jónéhány gyárral, gyengébb minőséget gondolom maguktól is elő tudnak állítani
de kár lenne, ha így van, és nem egy hamis szériáról van szó
Előzmény: Alelnök Úr (1217)
harpokratesz Creative Commons License 2003.05.21 0 0 1219
azért a Sony CD és Excellence, valamint a TDK HS és EHG kazik sem rosszak, nem mondom, lehetne élesebb is a kép, de...
nekem az a tapasztalatom, hogy nagyon meg kell nézni a csomagolást, mert egy márkán belül is lehet a minőségben külömbség, ugyanis nem mindegy hogy hol gyártják.
Asszem Creative Commons License 2003.05.21 0 0 1218
Ne vegyetek semmit! :(
Alelnök Úr Creative Commons License 2003.05.21 0 0 1217
Errôl beszélek!
A RÉGI Emtec kazin az ablakra arannyal volt rányomtatva a típusa.
Ezek a szarok mind úgy néznek ki mint a megsemmisítéstôl csodával határos módon megmenekült lefoglalt hamisítványok.
Nincs egy szakértô, aki errôl bírna nyilatkozni, hogy 1 év után miért KÖTELEZÔ átbaszni a vevôket egy a régire megszólalásig hasonló, de sokkal gyengébb termékkel? Ez nem hamisítás, csakazért mert talán ugyanaz a cég árulja?

Elmondom mi a nézetem szerint az igazság:

Nem létezik olyan cég hogy EMTEC, ez csak egy fiktív cég egy mondjuk Hamburgi irodácskával, aminek van talán honlapja amivel a parasztot vakítják. Ezen felül van nekik logisztikai szakemberük, miáltal egy grafikai studio által tervezett és ímélben taiwanba küldött TIF fileból kinyomják a papírcefeteket a dobozhoz, beleteszik a NONAME cég leggagyibb+1 blank kazettáját, az egészet éhezô hyerekek becelofánozzák, majd nagy teherhajókon Hamburgba szállítják. Innen aztán szétosztják a Tesco-k meg a hasonló gagyimarketek szállítmányozóinak, és csókolom.
Elôállítási költsége 27 ft/db. Szállítás: 55Ft/db
Ez a Nagy Globális Átbaszás.

Előzmény: csibesz (1216)
csibesz Creative Commons License 2003.05.21 0 0 1216
Nem túl régen akciós Emtec TV: 499.- Boldogan loholok a boltba,utána lelombozva ki. Szerintem ezek nem a régi,nagy gyárban készülnek.A régieken a celifán szép feszes volt,a kazetta élén a tipus,a szalaghossz, a gyártási kódok mind fel voltak szitázva,ezeken semmi ilyen.Ja,a kazettapalástba bele volt "írva" az Emtec logo is.
A jelenlegi szállítmányon már szerepelnek adatok,de nem a régi,megszokott formában.Lassan az ember nem mer kazit venni.
Előzmény: Alelnök Úr (1213)
harpokratesz Creative Commons License 2003.05.19 0 0 1215
bocsi, lemaradt előbb az eleje:

"Szemét ma minden, ahogy van."

Egyetértek.

Előzmény: harpokratesz (1214)
harpokratesz Creative Commons License 2003.05.19 0 0 1214
Egyetértek.
Előzmény: Alelnök Úr (1212)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!