Keresés

Részletes keresés

MFecó Creative Commons License 2002.08.30 0 0 29
Vicuska, ezzel nem nyugtattál meg:))
Előzmény: csillagsz (28)
csillagsz Creative Commons License 2002.08.30 0 0 28
SZiasztok!Amig itthon vagyok Csernatonban es itt is mukodik az internet minden nap fogok jelentkezni!Gondolom nagyon orultok nekem.Egyebkent ez igy nagyon jo hogy lehet veletek dumalni.Fogom terjeszteni a forumot es szerintem masok is fognak fellepni.Peter tenyleg meg mindig csak probalkozik..tegnap beszeltem vele telefonon.Nandi:akkor josztok?
Feco:az en szememben Te csak Egy "kicsi" Rem vagy ugy hogy ne busulj...minden Ok.Nekem is vannak szuper fotoim .Pl:NaNdi bacsi mikor a lyukas zokniat szellozteti kiscsoporton.....:))))!!!!
Es meg egy par...de azt lehet hogy csak a jovo taborban lassatok!Na irjaytok mert en itt ulok es varok mindenkit!Vicus!
MFecó Creative Commons License 2002.08.30 0 0 27
Vicuska, azért komolyan gondolod, hogy én egy rém vagyok?? meg úgy általában mindenki így látja...??
Előzmény: csillagsz (21)
MFecó Creative Commons License 2002.08.30 0 0 26
Tényleg!!! mi is ez a buli??
valami szept. 7.????
azért mondjatok már erről valami konkrétabbat,
pl milyen ölözetben kell menni, stb...
éppen most lettek készen az én képeim is,
van 1-2 telitalálat, de 60 képből ez el is várható...
remélem a legfejlettebb nyugaton élő Péterünk is csatlakozik nemsokára...
Előzmény: F.Ági (22)
Ziggy Stardust Creative Commons License 2002.08.30 0 0 25
25! - Jubileum!
Ziggy Stardust Creative Commons License 2002.08.30 0 0 24
Kukucs!
Vica megjelenése különleges jelentőséggel bír, ugyanis ha jól számolom a cuccost, ő az első székely leány, illetve az első táborlakó, aki a fórumba "merészelt" írni. Remélem, így elkezdődik a jéghegy olvadása, és nem leszünk tábori elit-fórum, ahol csak a fenséges vezetőség tagjai, illetve külön engedéllyel a kisnemes bojtárok írogatnak.
Szegény Jónás Peti - szerintem azóta is az egyik kölni internet-cafe kompjúterét bütyköli (vagy rugdossa), hátha eljut végre a fórumig.
Puszi.
Előzmény: csillagsz (21)
hoka8 Creative Commons License 2002.08.30 0 0 23
Üdv mindenkinek, főként a Széparcúnak meg MFeconak,akiket régesrég láttam, kicsirigót ugyan nem túl rég,ámde annál hosszabb idő után, úgyhogy Neki is, tökjó, hogy betörtetek a Netvilágba, forgassátok fel rendesen!!!
F.Ági Creative Commons License 2002.08.29 0 0 22
Annyira megörültem a RÉMnek, hogy elfelejtettem mit is szerettem volna írni.Feco neked is tartogatunk egy tuti képet!(rajta van a gitárod is ha netalán Zoli égetése beteljesülne.. :-))Azért szombatra hozd el,hogy csapjunk vele még egy utolsó gitározást!! Szia Vicuska! Öcsém éppen máshol van de üzeni a lába egyre jobb! Peti,köszi!
csillagsz Creative Commons License 2002.08.29 0 0 21
Sziasztok!Itt vicuska a lathataron!Engem mar ertesitettek a forum felol es mar itt is vagyok.Hat igen megis csak Nandi bacsi volt a legjobb kisfiu a taborban...de azert Zoli te se busulj te sem vagy rossz na es orulj annak hogy Orsi udvozol!Feco Te pedig fel a fejjel meg ha Te is vagy a REM!
Zoli azert nem orvendtem az ismeretlen kepeknek a gepemen amikor elohivattam...!!!
Nandi jo lenne ha jonnetek,mert mar nagyon hianyzik mindenki az egesz tabor es meg messze van a kovetkezo tabor..plane ha nem is megyek!
Puszika es irjatok!
Jaj majdnem elfelejtettem:Akos hogy van a labad?Es koszike hogy akkor reggel felebresztettel..mar teljesen at voltam fagyva!
MFecó Creative Commons License 2002.08.29 0 0 20
Meló közben nekem ki kell kapcsolnom...bocs
amúgy örülök, hogy örültök, ÉN is...
tehát én lettem a rém???? hm...
akkor már értem okát sikertelenségem a nőknél:))
remélem, jövő héttől a suliban is lesz net, mert így ez nekem drága...
Előzmény: kicsirigó (18)
F.Ági Creative Commons License 2002.08.29 0 0 19
Szervusz Feco! (nem Ági vagyok, hanem Kata) Örülünk, hogy megjöttél. RÉM rendes volt tőled. Dehogy akarunk mi gitárt égetni!! Peti! Csak hogy védjem Fehéréket: ők csak eleget akartak tenni Nándi felhívásának (lásd lent), miszerint mindenki írja le ki volt a lgkirályabbkirály.
kicsirigó Creative Commons License 2002.08.29 0 0 18
Itt a RÉM!!!!!!! "Az ajtók zárva/így kesereg az árva..." csak azt nem tudom, hogyha a RÉM-nek van mobilja, akkor mér nem kapcsolja be. "Félek a Rémtől/aki talán megöl"
Előzmény: MFecó (17)
MFecó Creative Commons License 2002.08.29 0 0 17
Szevasztok, megjöttem én is, MFecó, talán rájönnek az okosabbak, ki vagyok, de még a kevésbé okosak is..., már olyan sok a hozzászólás, hogy belefájdult a fejem, míg végigolvastam:), különösebb hozzátenni valóm nincs, csak, ha al akarjátok égetni a gitárt, nem bánom, csak vegyetek helyette egy másikat, kössz!!:))
kicsirigó Creative Commons License 2002.08.29 0 0 16
Hoppá! Megérkezett Bak Lukács is?
Előzmény: szuszkangyi (15)
szuszkangyi Creative Commons License 2002.08.29 0 0 15
Van összefüggés az alábbi idézetek között?

„én a magam kis bojtárját
ezennel a nagy plénum elött megdícsérem, nagyon meg voltam vele elégedve, és
utólag nagyon örülök, hogy engem választott!!!"

„Alkolholista fiatal értelmiségiek szokták szervezni maguknak, mert az intellektuális körítés felmenti őket a nőzés és a piálás okozta lelkiismeret-furdalásoktól”

Előzmény: kicsirigó (14)
kicsirigó Creative Commons License 2002.08.29 0 0 14
Jónás, a technikai zseni nem tudja magát regisztrálni, úgyhogy elküldte nekem a szövegét azzal, tegyem ki én. A béna...:"Csá, megjött ez az idióta is, aki én vagyok. Akarom mondani, megjött a
Rém!!! Lévay regisztrált, és lefelejtette a családnevemben az ó-ról az
ékezetet, most már ezzel kell élnem... Kikérem magamnak a Fehérék féle
kirekesztö kijelentéseket, hogy ki és mi volt a legjobb... Mielött egymás
torkának esnénk:))), egyezzünk meg, mindenki a legnagyobb király volt,
Tercsi tehéntöl Nándin át Fecó felgyújtott vagy felgyújtatlan gitárjáig, söt
még ezek az olaszok is. F. Ágika! Legalább magában, a fürdökádban hagy
higgye már magáról mindenki azt, hogy ö volt a legjobb fickó, ne
frusztráljunk senkit értékítéletekkel...
Más. Nem tudom, melyik csopvez hogy van vele: én a magam kis bojtárját
ezennel a nagy plénum elött megdícsérem, nagyon meg voltam vele elégedve, és
utólag nagyon örülök, hogy engem választott!!!"
Előzmény: F.Ági (13)
F.Ági Creative Commons License 2002.08.29 0 0 13
Sziasztok! Cz.Kata vagyok álnéven (az én kódom má megint eltünt, pedig biztos ami biztos: kettö is van). Zoli! Jól sikerült a háztűz fehéréknél. Bámulatos a Tercsi képed, de mivel az Nándinál van, csak ritkán csodálhatjuk. Jó hír: Zsuzsinál van a címlista, amit sokszorosítani fog (de mikor már!?) és ráírja majd ezt a címet is. Tehát mindenki tudni fog róla! Remek hangulatban telt egyébként a táblafestés tegnap. Táblák ugyan nem lettek befejezve, de mindannyian (14 olvasótáboros) jól szórakoztunk. Ja! az egyik fotón nagyokat kacagtok Ágival. Nagyon hasonlítotok egymásra. Tehát bevettünk a családba. (testvérek lettünk mi négyen + Nándi a Fehérék apja. Csak örökbe fogad minket is, ha nagyon pedálozunk. :))
kicsirigó Creative Commons License 2002.08.29 0 0 12
Ez hihetetlen! Rátok gyújtok mindent! Mándoki gitárjával igen, Tercsi tehén meg semmi? Szept. 7-én lángolni fog a könyvtár! Kata merre jársz? Mándokinak szólt valaki? Izzítani kellene a kézdin lakó barátainkat is. Reméljük Emese is beszáll, bár ő mostantól, legalább egy évig budapesti lakos.
Előzmény: FÁkos (11)
FÁkos Creative Commons License 2002.08.28 0 0 11
Szevasztok olaszok! A hugom vagy a nővérem már elmondott mindent helyettem. Önálló gondolatként hozzáfűzném, hogy Nándi te voltál a táborban a legjobb férfi (és a legnagyobb is), én meg a legjobb nő írjál... A legszebb a tábor életében Feco volt a gitárjával, de ha Zoli neked ez nem tetszik akkor rágyujtjuk Fecora a gitárját, és akkor te leszel a legszebb a tábor életében!
F.Ági Creative Commons License 2002.08.28 0 0 10
Nem tört bele semmiféle bicskánk,csak bezárt a könyvtár mire odajutottunk,hogy regisztrálás stb. De jelentem mgérkeztünk és nem szabadultok tőlünk!! Szia Apu, helló Zoli(van egy tuti fotónk rólad, úgy reggeltájt zuhanyozás után készült..).Jöttök 7-én szombaton? Képeket nem otthon hagyni! Fehérék (egyenlőre, aztán az Öcsémtől is hallhattok saját gondolatokat, ha ő is belép! Kata hol vagy???
Ziggy Stardust Creative Commons License 2002.08.28 0 0 9
Sebaj Zolikám, majd eldumálgatunk itt kettesben, egy-két idetévedő kóborlélekkel (lásd korábban) együtt. Más kérdés, hogy ezt telefonon, munkahelyünk költségén is elintézhetnénk, de így az IGAZI a fíling (+ nem kell egymás hangját hallani). Üdvi.
Előzmény: kicsirigó (8)
kicsirigó Creative Commons License 2002.08.28 0 0 8
Úgy látom Kocsiséknak beletört a bicskájuk a fórum-használatba!
Előzmény: Ziggy Stardust (7)
Ziggy Stardust Creative Commons License 2002.08.28 0 0 7
Gyere ide, aztán itt üvölts velem, te gyagya-fenevad!!!
Előzmény: kicsirigó (6)
kicsirigó Creative Commons License 2002.08.28 0 0 6
Nándi! Amíg én vagyok a legnagyobb szponzor addig ne dumálj bele, mit írjak! :-)
Előzmény: Ziggy Stardust (3)
kicsirigó Creative Commons License 2002.08.28 0 0 5
Az olvasótábori mozgalom idén ünnepli fennálásának 30. évfordulóját. Hatvanban tíz éve szerveznek a székelyföldi testvérvárosukkal, Kézdivásárlellyel együtt ilyen tábort. Én inkább szabadegyetemnek hívám. Kb. negyven 16-22 éves diák tölt két hetet együtt és valamely választott témát (pl. színház, kortárs költészet, polgárosodás)járnak körül számos előadást és egyéb gondolatébresztőt hallgatva. A hallottakat ún. kiscsoportokban megbeszélhetik. Ez elég szörnyűen hangik így, de ennél azért sokkal lazább a dolog. Sok szabadprogram, kirándulás, kocsma stb... Igazi közösségi élmény. Az a baj, hogy több mint egymillió forint egy ilyen tábor lebonyolítása, ezen összeget előteremteni nehéz, de valszeg ez nem akadályozza meg a további dzsemborik szervezését. (szponzorok figyelem!)
Előzmény: Tvik (4)
Tvik Creative Commons License 2002.08.28 0 0 4
És ez az izé Hatvanban meg Kézdivásárhelyen volt? Vagy mik ezek egyáltalán?
Ziggy Stardust Creative Commons License 2002.08.28 0 0 3
Zolikám! Kérlek egy kicsit lightosabban fogalmazzál, nehogy a szponzoraink is erre tévedjenek, aztén nem lesz pénz jövőre...
Előzmény: kicsirigó (2)
kicsirigó Creative Commons License 2002.08.28 0 0 2
Az olvasótábor egy kurva jó dolog. A szellem mezején kerítünk be legelőt... Alkolholista fiatal értelmiségiek szokták szervezni maguknak, mert az intellektuális körítés felmenti őket a nőzés és a piálás okozta lelkiismeret-furdalásoktól
Előzmény: Supernovablaster (0)
Ziggy Stardust Creative Commons License 2002.08.28 0 0 1
hehehehe, a sok olvasás mellett, sokat "olvasunk"...
Előzmény: Supernovablaster (0)
Supernovablaster Creative Commons License 2002.08.28 0 0 0
Én még soha nem voltam olvasótáborban. Mi történik ott? Mindenki olvas vakulásig?
Előzmény: Ziggy Stardust (-)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!