SZiasztok!Amig itthon vagyok Csernatonban es itt is mukodik az internet minden nap fogok jelentkezni!Gondolom nagyon orultok nekem.Egyebkent ez igy nagyon jo hogy lehet veletek dumalni.Fogom terjeszteni a forumot es szerintem masok is fognak fellepni.Peter tenyleg meg mindig csak probalkozik..tegnap beszeltem vele telefonon.Nandi:akkor josztok?
Feco:az en szememben Te csak Egy "kicsi" Rem vagy ugy hogy ne busulj...minden Ok.Nekem is vannak szuper fotoim .Pl:NaNdi bacsi mikor a lyukas zokniat szellozteti kiscsoporton.....:))))!!!!
Es meg egy par...de azt lehet hogy csak a jovo taborban lassatok!Na irjaytok mert en itt ulok es varok mindenkit!Vicus!
Tényleg!!! mi is ez a buli??
valami szept. 7.????
azért mondjatok már erről valami konkrétabbat,
pl milyen ölözetben kell menni, stb...
éppen most lettek készen az én képeim is,
van 1-2 telitalálat, de 60 képből ez el is várható...
remélem a legfejlettebb nyugaton élő Péterünk is csatlakozik nemsokára...
Kukucs!
Vica megjelenése különleges jelentőséggel bír, ugyanis ha jól számolom a cuccost, ő az első székely leány, illetve az első táborlakó, aki a fórumba "merészelt" írni. Remélem, így elkezdődik a jéghegy olvadása, és nem leszünk tábori elit-fórum, ahol csak a fenséges vezetőség tagjai, illetve külön engedéllyel a kisnemes bojtárok írogatnak.
Szegény Jónás Peti - szerintem azóta is az egyik kölni internet-cafe kompjúterét bütyköli (vagy rugdossa), hátha eljut végre a fórumig.
Puszi.
Üdv mindenkinek, főként a Széparcúnak meg MFeconak,akiket régesrég láttam, kicsirigót ugyan nem túl rég,ámde annál hosszabb idő után, úgyhogy Neki is, tökjó, hogy betörtetek a Netvilágba, forgassátok fel rendesen!!!
Annyira megörültem a RÉMnek, hogy elfelejtettem mit is szerettem volna írni.Feco neked is tartogatunk egy tuti képet!(rajta van a gitárod is ha netalán Zoli égetése beteljesülne.. :-))Azért szombatra hozd el,hogy csapjunk vele még egy utolsó gitározást!! Szia Vicuska! Öcsém éppen máshol van de üzeni a lába egyre jobb! Peti,köszi!
Sziasztok!Itt vicuska a lathataron!Engem mar ertesitettek a forum felol es mar itt is vagyok.Hat igen megis csak Nandi bacsi volt a legjobb kisfiu a taborban...de azert Zoli te se busulj te sem vagy rossz na es orulj annak hogy Orsi udvozol!Feco Te pedig fel a fejjel meg ha Te is vagy a REM!
Zoli azert nem orvendtem az ismeretlen kepeknek a gepemen amikor elohivattam...!!!
Nandi jo lenne ha jonnetek,mert mar nagyon hianyzik mindenki az egesz tabor es meg messze van a kovetkezo tabor..plane ha nem is megyek!
Puszika es irjatok!
Jaj majdnem elfelejtettem:Akos hogy van a labad?Es koszike hogy akkor reggel felebresztettel..mar teljesen at voltam fagyva!
Meló közben nekem ki kell kapcsolnom...bocs
amúgy örülök, hogy örültök, ÉN is...
tehát én lettem a rém???? hm...
akkor már értem okát sikertelenségem a nőknél:))
remélem, jövő héttől a suliban is lesz net, mert így ez nekem drága...
Szervusz Feco! (nem Ági vagyok, hanem Kata) Örülünk, hogy megjöttél. RÉM rendes volt tőled. Dehogy akarunk mi gitárt égetni!! Peti! Csak hogy védjem Fehéréket: ők csak eleget akartak tenni Nándi felhívásának (lásd lent), miszerint mindenki írja le ki volt a lgkirályabbkirály.
Itt a RÉM!!!!!!! "Az ajtók zárva/így kesereg az árva..." csak azt nem tudom, hogyha a RÉM-nek van mobilja, akkor mér nem kapcsolja be. "Félek a Rémtől/aki talán megöl"
Szevasztok, megjöttem én is, MFecó, talán rájönnek az okosabbak, ki vagyok, de még a kevésbé okosak is..., már olyan sok a hozzászólás, hogy belefájdult a fejem, míg végigolvastam:), különösebb hozzátenni valóm nincs, csak, ha al akarjátok égetni a gitárt, nem bánom, csak vegyetek helyette egy másikat, kössz!!:))
„én a magam kis bojtárját
ezennel a nagy plénum elött megdícsérem, nagyon meg voltam vele elégedve, és
utólag nagyon örülök, hogy engem választott!!!"
„Alkolholista fiatal értelmiségiek szokták szervezni maguknak, mert az intellektuális körítés felmenti őket a nőzés és a piálás okozta lelkiismeret-furdalásoktól”
Jónás, a technikai zseni nem tudja magát regisztrálni, úgyhogy elküldte nekem a szövegét azzal, tegyem ki én. A béna...:"Csá, megjött ez az idióta is, aki én vagyok. Akarom mondani, megjött a
Rém!!! Lévay regisztrált, és lefelejtette a családnevemben az ó-ról az
ékezetet, most már ezzel kell élnem... Kikérem magamnak a Fehérék féle
kirekesztö kijelentéseket, hogy ki és mi volt a legjobb... Mielött egymás
torkának esnénk:))), egyezzünk meg, mindenki a legnagyobb király volt,
Tercsi tehéntöl Nándin át Fecó felgyújtott vagy felgyújtatlan gitárjáig, söt
még ezek az olaszok is. F. Ágika! Legalább magában, a fürdökádban hagy
higgye már magáról mindenki azt, hogy ö volt a legjobb fickó, ne
frusztráljunk senkit értékítéletekkel...
Más. Nem tudom, melyik csopvez hogy van vele: én a magam kis bojtárját
ezennel a nagy plénum elött megdícsérem, nagyon meg voltam vele elégedve, és
utólag nagyon örülök, hogy engem választott!!!"
Sziasztok! Cz.Kata vagyok álnéven (az én kódom má megint eltünt, pedig biztos ami biztos: kettö is van). Zoli! Jól sikerült a háztűz fehéréknél. Bámulatos a Tercsi képed, de mivel az Nándinál van, csak ritkán csodálhatjuk. Jó hír: Zsuzsinál van a címlista, amit sokszorosítani fog (de mikor már!?) és ráírja majd ezt a címet is. Tehát mindenki tudni fog róla! Remek hangulatban telt egyébként a táblafestés tegnap. Táblák ugyan nem lettek befejezve, de mindannyian (14 olvasótáboros) jól szórakoztunk. Ja! az egyik fotón nagyokat kacagtok Ágival. Nagyon hasonlítotok egymásra. Tehát bevettünk a családba. (testvérek lettünk mi négyen + Nándi a Fehérék apja. Csak örökbe fogad minket is, ha nagyon pedálozunk. :))
Ez hihetetlen! Rátok gyújtok mindent! Mándoki gitárjával igen, Tercsi tehén meg semmi? Szept. 7-én lángolni fog a könyvtár! Kata merre jársz? Mándokinak szólt valaki? Izzítani kellene a kézdin lakó barátainkat is. Reméljük Emese is beszáll, bár ő mostantól, legalább egy évig budapesti lakos.
Szevasztok olaszok! A hugom vagy a nővérem már elmondott mindent helyettem. Önálló gondolatként hozzáfűzném, hogy Nándi te voltál a táborban a legjobb férfi (és a legnagyobb is), én meg a legjobb nő írjál... A legszebb a tábor életében Feco volt a gitárjával, de ha Zoli neked ez nem tetszik akkor rágyujtjuk Fecora a gitárját, és akkor te leszel a legszebb a tábor életében!
Nem tört bele semmiféle bicskánk,csak bezárt a könyvtár mire odajutottunk,hogy regisztrálás stb. De jelentem mgérkeztünk és nem szabadultok tőlünk!! Szia Apu, helló Zoli(van egy tuti fotónk rólad, úgy reggeltájt zuhanyozás után készült..).Jöttök 7-én szombaton? Képeket nem otthon hagyni! Fehérék (egyenlőre, aztán az Öcsémtől is hallhattok saját gondolatokat, ha ő is belép! Kata hol vagy???
Sebaj Zolikám, majd eldumálgatunk itt kettesben, egy-két idetévedő kóborlélekkel (lásd korábban) együtt. Más kérdés, hogy ezt telefonon, munkahelyünk költségén is elintézhetnénk, de így az IGAZI a fíling (+ nem kell egymás hangját hallani). Üdvi.
Az olvasótábori mozgalom idén ünnepli fennálásának 30. évfordulóját. Hatvanban tíz éve szerveznek a székelyföldi testvérvárosukkal, Kézdivásárlellyel együtt ilyen tábort. Én inkább szabadegyetemnek hívám. Kb. negyven 16-22 éves diák tölt két hetet együtt és valamely választott témát (pl. színház, kortárs költészet, polgárosodás)járnak körül számos előadást és egyéb gondolatébresztőt hallgatva. A hallottakat ún. kiscsoportokban megbeszélhetik. Ez elég szörnyűen hangik így, de ennél azért sokkal lazább a dolog. Sok szabadprogram, kirándulás, kocsma stb... Igazi közösségi élmény. Az a baj, hogy több mint egymillió forint egy ilyen tábor lebonyolítása, ezen összeget előteremteni nehéz, de valszeg ez nem akadályozza meg a további dzsemborik szervezését. (szponzorok figyelem!)
Az olvasótábor egy kurva jó dolog. A szellem mezején kerítünk be legelőt... Alkolholista fiatal értelmiségiek szokták szervezni maguknak, mert az intellektuális körítés felmenti őket a nőzés és a piálás okozta lelkiismeret-furdalásoktól