Hát ha Hakuho ezután nem nyer, akkor nem is érdemli meg, hogy yokozuna legyen. Szerintem tuti új yokozunát üdvözölhetünk, a japánok nagy bánatára ez is mongol. ;-)
énis bízom az Istenemben, de a tény az tény...Hakuho innen már szerintemnem fog veszteni..Márcsak azértsem, mert Asashoryu nem fogja kétszer megverni egy tornán Hakuhot, ha kiharcolna egy playoffot..
A rangokat és a pillanatnyi formákat nézve a három legnehezebb ellenfél van hátra Hakuhónak.
Nem azt mondom, hogy nem Hakuho a favorit. Csak azt, hogy nem 99:1 arányú favorit. Ha teszem azt valaki 10 az 1-hez fogadna velem Asa ellen, simán tartanám :oD
Teljesen egyet értek..Hakuho -t sztem csak Asashoryu tudja megverni ezen a tornán..Kotomitsukinak sosincs a döntő pillanatokban helyén az esze, meg nála pszichés kérdések vannak sajnos..(pl.nem igaz, hogy tavaly minden tornán 6-1gyel, meg 7-1gyel állt, és ezt követően pedig szinte végigverte őt mindenki, és örült, h megvan a 8 győzelme, és azt sem hiszem el, hogy Asashoryu ellen (mégha sokkal jobb is nála) képtzelen nyerni 2002 óta, pedig azóta 26 meccsük volt, mindegyiket a Yokozuna nyerte!!!! )
Amúgy ugyanez igaz sztem Chiyora is..Hakuho job, mint ő, persze esély az van.Asashoryunak viszont nincs mese, el kell vernie Kotooshut 12.-szerre, és Kaio-t 18.-szorra...
1%-nál azért az esély jóval magasabb. Nem kell hozzá más, mint hogy Hakuho veszítsen Kotomitsuki vagy Chiyotaikai ellen, és mindketten bombaformában vannak. Ha ez megtörténik, akkor Asa visszakapja a sorsát a saját kezébe.
2005 őszén tökugyanez volt a helyzet, akkor Kotooshu vezetett kettővel Asa ellen a torna vége felé.
Apropó, Kotomitsuki! A márciusi tornán 10-5 volt az eredménye, most pedig esélye van 11-12 győzelemre. Júliusban az ozeki rangért harcolhat - ki hitte volna ezt pár hónapja?
Hát ha holnap győz hakuho akkor meg van neki a kette sen és akkor mostmár meg kell nekik adni a rangot.... és remélem barutonak is meglesz a 14-1 a feljutáshoz :DDDDD
10-5 az egymás elleni eredmény Asa javára, ha figyelembe vesszük a rájátszásokat is, ha nem akkor 9-4...viszont az utsó három kiírt meccsüket mind Asashoryu nyerte, csak a legutsó (rájátszást) nyerte meg Hakuho. Szerintem 14-1el fog tornát nyerni a Yokozuna, Hakuhot még elkaphatja valaki. Mindenesetre megjegyezném, hogy amióta a yopkozuna megnyerte első tornáját(2002.nov) , azóta nem telt el két torna ,amiből egyet legalább nem ő nyert volna meg. Ha most Hakuho nyer, akkor ez megdől.::(De nem fog!!:)
nézegettem Asa és Hakuho hátralévő meccseit, meg a gépi statisztikát. Hakuho esélyei jobbak. Van egy "könnyebb" ellenfele (Mickey), és van egy győzelem előnye.
hát nem tudom..én ugy érzem, h aminishiki keze eklőbb lenn volt, mint Asashoryué..Ez már megint olyan, mint a mult torna második napján elszenvedett Miyabiyama elleni vereség..Azt is sztem Asa nyerte, eztis.(a miyabiyama ellenit biztosan)