Nekem kurvára nem úgy néz ki, mintha élne. Ahhhoz egy lemez és egy turné kéne. Ez így egy nagy döglodés, ami idestova 2 éve tart, de lehet, hogy még több... :((
Igen, hallottam már új Gunst. A kb. 10 szám közül igazán csak 2 tetszett, van néhány elfogadható, és néhány nagyon gyenge. Persze még más a hangminoség is, ugyanis koncertfelvételekrol és demokról van szó, de mindennek mondható, csak meggyozonek nem. Persze ezt lehet, hogy csak azért mondom, mert egy ideje zeneileg meglehetosen eltávolodtam a Gunstól.
Duff vagy Slash igenis hiányzott volna, illetve hiányzik is. Nem a látvány miatt, hanem azért mert nagyon sok jó számot írtak. Lehet, hogy jó az új felállás is, de ez akkor sem GNR. Mint ahogy Paul McCartney sem Beatles, Phil Collins sem Genesis, Ozzy Osborne sem Black Sabath stb.
A tavaly szilveszteri és a Rock in Rio koncerten is ebben a felállásban játszottak.
stonedrop!
Mert te mit csinálnál Axl helyében? Alakítanál egy új zenekart úgy, mint Slash vagy Duff tette? Látható, hogy mennyire vitték. Ha Axl érez még magában mondanivalót vagy éppen még továbbra is a csúcson akar maradni, akkor az az egyetlen választása, hogy a régi névvel megy tovább. Persze ez néhány rajongónak problémát jelent, főleg ha nem Axl miatt kedvelte a Gn'R-t. Ha viszont azt nézed, hogy a zenészek a zenéből élnek és akármennyire nem is mondják ki, de az üzlet miatt kezdik el és azért csinálják, akkor Axl megoldásában nem látni semmi kivetnivalót. Ez persze -mint mondtam- néhány rajongóban hányingert kelt, de Én már láttam Buckethead-et gitározni. Addig azt hittem, hogy Slash-nél nincs jobb. Hát akkor kiderült, hogy van... És hidd el nem amatőr zenészekkel veszi magát körül Axl. Amíg nem hallottad az új albumot illetve nem láttad játszani az új zenészeket, szerintem ne ítéld el őket. Bármennyire is furcsa, a Gn'R mindig is Axl volt. A többiek csak tölteléket jelentettek. Volt egy kis hatása Slash bozontos frizurájának, mint ahogyan lesz Buckethead elvetemült fejének is. De semmi több.
Mint ahogyan mindenféle következmény nélkül el lehetett zavarni Steven Adlert és Izzy-t,ugyanúgy nem vette volna észre a közönség Duff vagy Gilby hiányát sem.
A Tankcsapdát utálom, nem tudok róla nyilatkozni. Dizzyről ne nyissunk vitát, föleg arról ne, hogy ki mennyire Gunner. De ha Paul McCartney fellép valahol az Beatles koncert?
Dizzy nem kisérőzenész volt, kérdezd meg akármelyik Gunnert. Teddy Andreadis(?), a göndör, Jim Martinnak látszó szintis pl az volt. (Akkor a mostani Tankcsapda se Tankcsapda, csak Lukács Laci kísérőzenekara?)
Ez nem G'N'R, ez Axl Rose és kisérő zenekara. Ebből a társaságból (Axlt leszámítva) egyedűl Dizzy-nek van némi köze a G'N'R-hez, de ő is csak kisérő zenész volt.
Axl Rose a következő üzenetet küldta a Gn'R amerikai hivatalos weboldalára: "Olyan hosszú ideje vagyunk bezárkózva a studióba, hogy ki kell eresztenünk egy kis energiát. Mivel olyan nagy élmény volt számunkra tavaly Las Vegasban játszani, elhatároztuk, hogy megtesszük újra..." A zenekar december 29.-én és 31.-én fog fellépni a Las Vegas Hard Rock Cafe-ban. A zenekar jelenlegi tagjai:
Axl Rose
Dizzy Reed
Chris Pitman
Tomy Stinson
Brian "Brain" Mantia
Paul Tobias
Robin Finck
Buckethead.
Ha már se koncert, se album, van egy király bootlegem '92-ből, a párizsi koncert, tudjátok, amin együtt nyomják a Mama Kin-t meg a Train Kept a Rollin'-t a Tylerrel és a Perryvel (ezt le is adták annakidején a Muzsik Tévében), meg az Always On The Run-t a Kravitz-el. Érdekel vkit netán? :-)
Hát adná má' a Jóisten, hogy hallgathassuk!
Egyre kevesebb GNR ritkasághoz, "kvázi" új dalhoz lehet jutni a neten.
Az C.D. ízelítői után jöhetne a főfogás...
Guns n’ Roses koncert lemondva – Újból
Guns n’ Roses lemondta az európai turnéját, de ellentétben más előadókkal, akik újragondolják tengerentúli fellépéseiket, Axl Rose nem az utazástól fél, inkább attól, hogy nem tud elég időt fordítani a zenekar -végetelennek tűnő – új albumára.
Korábban ebben az évben a Gn’R lemondta a 14 állomásosra tervezett európai turnéját Buckethead gyomorpanaszai miatt és aztán módosították a dátumokat ezév Decemberére.
De november 8-án - szerdán - a zenekar európai ügynöksége kiadott egy közleményt, amely Doug Goldstein, a zenekar menedszerének felelősségét firtatta.
„A Rock in Rio eufóriáját követően amegragadtam az alkalmat és bejelentettem az európai koncertsorozatot, mivel az volt a tervünk, hogy kiadjuk az albumot még ebben az évben.” Goldstein azonban hozzátette, hogy sajnos Buckethead betegsége nemcsak, hogy ellehetetlenítette a turnét, de lelassította a Chinese Democracy-n folyó munkát is.
„Nagyon sajnálom, hogy ki kell ábrándítsam a rajongóinkat, de meg kell, hogy mondjam, hogy nem ez az, amit Axl akart, ez nem csak egy újabb oldal a Nagy Rock and Roll lexikonban, ahogyan azt bizonyos hírforrások állítják. Elterveztem valamit, ami sajnos nem volt kivitelezhető.”
A bejelentés azt is tartalmazta, hogy Goldstein és a zenekar találkozni fog a kiadóval, hogy meghatározzák az album megjelenésének időpontját és a koncertidőpontok ekkor lesznek újra meghatározva. Emellett a menedzser hozzátette : „Rose az utóbbi 5 év minden napjának minden ébren töltött percét szövegírással, zeneszerzéssel és az új album munkálataival töltötte.”
A Chinese Democracy lesz a Guns n’ Roses első –eredeti anyagból készített- albuma 1991 óta.
Moby nemet mondott! Együtt voltak néhány napig Axl-lel, hogy megbeszéljék a dolgot, de aztán Moby rájött, hogy nem neki való ez a műfaj. Ezt az MTV-n úgy adják elő, hogy:
-Axl megkérte Moby-t, hogy legyen az új Gn'R album producere
-Moby nemet mondott.
No, megint úgy néz ki, hogy elmarad a GNR turné. Legalább nem bánkódom azon, hogy nem tudtam elmenni. Már kezdek félni, hogy az új album "túl tökéletes" lesz, hogy ennyit dolgoznak rajta.
Császtok!
Nem tuggya valaki hogy a Magyar koncertröl létezik e videofelvétel mer az nagyon király lehet!!
AProfi néztem at oldaladat és nagyon jol megcreáltad!!!
Amugy volt a metal hammerben hogy a guns lehet hogy ujra összeáll (de szerintem elkurják).....
Guns'N'Roses - újabb halasztás
november 9. 15:14
[NME] Immár második alkalommal halasztja el európai turnéját az újáéledt, ám meglehetősen körülményesen ébredező Guns'N'Roses. A zenekar menedzsmentje szerint az újabb halasztás összefüggésben áll az újjászervezett zenekar gitárosának, Bucketheadnek a betegségével. A kibocsátott kommüniké szerint a turné az album tervezett idei megjelenésével pörgött volna párhuzamosan, ám mivel a gitáros betegsége miatt az album megjelenése is csúszik, ezért a már megszervezett turné is későbbi időpontra tolódik.