Keresés

Részletes keresés

búvár-halász Creative Commons License 2024.04.25 -2 3 5644

Továbbra is megy a moderációelemzés ugyanazok részéről, jól van, csak így tovább, én szóltam, hogy nem kéne.

Regina sajnos nincs fórumközelben.

Johnny Five Creative Commons License 2024.04.25 0 0 5643

Olvasható az, csak valami tiszta nickkel és bejelentkezve próbáld!

Előzmény: Nyúlszájú (5642)
MrJones512 Creative Commons License 2024.04.25 0 2 5641

"Ezek megeszik még a puskádat is!" (A Vektor)

Törölt nick Creative Commons License 2024.04.25 0 3 5640

Azért kurvázik meg patkányozik, mert ha névvel kiírná, hogy épp kiről konteózgat, kurva gyorsan kiderülne egy kis guglizással, hogy csak a szokásos gyenge kognitív képességgel kikombinált ostobaságainak az egyike.

Pl. mióta "hívatják be" a "nagykövetek" az országok kormányait? Pláne a nem nagykövetek? Meg mekkora az esélye, hogy a "teljes Fidesz vezérkar" az amerikai követség szőnyegének szélére lehet állítva? Persze, ha a "teljes Fidesz vezérkar" egy személyben Orbán Viktor doktorminiszterelnök úr, akkor érthetőbb lesz, bár diplomáciailag meglehetősen szokatlan fordulat a nagykövetségre "berendelni" az adott ország miniszterelnökét. Ez ugyanis fordítva szokásos a diplomáciában: a nagykövetet hivatják be, ha az országa kheciskedik odahaza. Ahogy a Bolsonarót bújtató magyar nagykövetet Braziliában.

Előzmény: Nyúlszájú (5621)
Törölt nick Creative Commons License 2024.04.25 0 3 5639

Ilyen gyorsan még Pinokkió se bukott le. :_D

Előzmény: Nyúlszájú (5638)
Nyúlszájú Creative Commons License 2024.04.25 0 3 5638

Miután az a "Csók és takony" (gy.k. lelkis) topikban van és az törölve lett,gy nem látod a számlálóban."

Nem lett törölve, csak lezárva.

Szóval mondhatnál igazat is, ha már egyszer az a szokásod!:DDD

Látszani kellene.

Előzmény: Lelkis Béla (5634)
Nyúlszájú Creative Commons License 2024.04.25 0 4 5637

A vén kurva a vén kurva volt, akkor is ha megdöglött."

A göncöt meg még életében is patkányoztam, egészen egyszerűen azért, mert az volt. "

Nála nagyobb jellemtelen pokolfajzat már csak a károlyi volt,"

A Fidesz kormányzás elején iderepült az egyik vén kurva antiszemitizmus ügyi népbiztos, 

szívbaj nélkül lehúznak bármikor és bárhol annyi holokausztot, amennyit akarnak.

A pokolfajzat vén kurva 500.000 gyerekes kijelentése

Ezeket értelmezd ennek a fényében!

Lelkis Béla  14 órája    -5 1 5602

A permanens gyűlölet, amit belénk plántálnak, megmérgezi ennek az amúgy is beteg népnek a lelkét.

Akkor ne hagyd magad, ha ez nem tetszik neked.

És szerinted ki plántálja bele például az itt fórumozókba azt a penetráns orbángyűlöletet, ami itt ebben a topikban is fröcsög?"

Előzmény: Lelkis Béla (5635)
Hümmögőpipőke Creative Commons License 2024.04.25 0 3 5636

Furcsán működik a szoft, szólni kéne az indásoknak.

A rootolt Csincka adatlapjáról bejön az összes cs&t-ba írt hsze.

Hogyhogy a tieid törlődtek a topik kinyírásakor?

(Ráadásul nem is törölt topik, csak írásra tiltott.)

Előzmény: Lelkis Béla (5634)
Lelkis Béla Creative Commons License 2024.04.25 -3 1 5635

Aki a még ki sem hűlt Göncz Árpádot képes volt lepatkányozni, attól már nem tartja kirívónak az ember, ha levénkurváz idős nőket.

A vén kurva a vén kurva volt, akkor is ha megdöglött. Most a Pokol tüzén ég, az általa helyesnek tartott módon legyilkolt gyerekek zsírján.

A göncöt meg még életében is patkányoztam, egészen egyszerűen azért, mert az volt. 56-57-ben IS, meg 1990 után IS. A bolsevikok cselédje lett egy kis hírnévért, hatalomért. A fattyait bejuttatta a nagypolitikába és azok meggazdagodtak, cserébe elárulta a hazát (pl. La Stampa interjú) és visszahozta a komcsi férgeket a hatalomba.

Ő is ott ég a vén kurva mellett, csak neki az általa elárult, ezért halálraítélt, volt rabtársai teszik alá a hasábfát.

Nála nagyobb jellemtelen pokolfajzat már csak a károlyi volt, akinek az ország 2/3-ának az elvesztését köszönhetjük. A félhülye foteltörténészek kedvéért: ki lehetett volna hozni, hogy a magyarlakta területek maradjanak.

A képen éppen segget nyal a román magyargyűlölőnek Erdély elcsatolásának évfordulóján. A szervilizmus archetípusa. Ők ezt "európaiságnak" mondják.

Előzmény: Nyúlszájú (5617)
Lelkis Béla Creative Commons License 2024.04.25 -3 0 5634

az alig 900 háeszes életművéből 300 hiányzik.

Miután az a "Csók és takony" (gy.k. lelkis) topikban van és az törölve lett, így nem látod a számlálóban.

(A másikon még rosszabb az arány, mert ott a cca. 39K hozzászólásból csak 7000 létezik.)

Neked tudni kéne, hogy szar a szoft lekérdezése, kifut az időből az egész és ennyit tudsz kb. lekérdezni. Megvannak, csak nem jeleníti meg.

Előzmény: MrJones512 (5619)
Hümmögőpipőke Creative Commons License 2024.04.25 -1 4 5633

Jaj már, maci, ebben semmi moderációelemzés nem volt, egyértelmű kis segédanyagot hozott a játékhoz. :)

Előzmény: búvár-halász (5622)
Nyúlszájú Creative Commons License 2024.04.25 -1 4 5632

Ezért kapott 1 hetet.

A hasonlat miatt.

Mindenkit le lehet cigányozni a fórumon, a dagit még hasonlattal sem.

Előzmény: Törölt nick (5629)
Törölt nick Creative Commons License 2024.04.25 0 1 5631

Az előző sztornó már értem. :)

Előzmény: MrJones512 (5612)
Nyúlszájú Creative Commons License 2024.04.25 0 2 5630

Azt szokták mondani, az kiabál a leghangosabban, akinek a háza ég.

Előzmény: Törölt nick (5628)
Törölt nick Creative Commons License 2024.04.25 0 1 5629

Kijaza a késes? Egy-két napig nem figyelek ide és mindjárt prüsszelezni kezdtek meg késesezni. :)

Előzmény: MrJones512 (5610)
Törölt nick Creative Commons License 2024.04.25 0 3 5628

Nicsak ki beszél?! Csak nem a vénkurvázós?

Előzmény: Lelkis Béla (5602)
Törölt nick Creative Commons License 2024.04.25 0 1 5627

Én pusztán, mint szlogent tartom telitalálatnak, sose voltam MIÉP-szavazó. :D

Egyszerűen szeretem, amikor egy szlogen frappáns és illik az adott szerrvezethez és full kivülállóként ez illett a MIÉP-hez. Nyilván nem tudom, hogy mennyiben volt duma a kereszténység és mennyiben jellemző a tagokra.

Előzmény: pamacska a migráncsmacska (5592)
MrJones512 Creative Commons License 2024.04.24 0 3 5626

Te meg ne marháskodj már, vazze. Én említettem meg Lapátot, ha már a moderáció csócsálását akarod felhozni... Hümi egy szót se szólt effélét.

Amúgy is pont leszarjuk, ha bezárják a topikot (és pont EZÉRT nem is fogják bezárni). :P

Omar Khajjám Creative Commons License 2024.04.24 0 2 5625

egyrészt Orbán már régóta (úgy 2016-tól kezdve) csak a hatalomátmentéssel foglalkozik, másrészt eddig elég tehetségtelen ellenfelei voltak az elmúlt 15 évben... most talán kapott valakit, aki nem lehet könnyen kicsinálni.

Előzmény: búvár-halász (5611)
Omar Khajjám Creative Commons License 2024.04.24 -1 3 5624

a nyomorult fideszes elvbarátaid

pl. lásd a jelenleg folyó Brüsszel/EU-ellenes undorító kampányt

segítek, aki ezt kitalálta, nincsen 100-asnál magasabb IQ-ja és azt is rossz célra használja

tehát az ilyen gyűlöletkampányok csak azt váltják ki a még (önállóan!!!) gondolkodni tudó emberekből, hogy mérhetetlenül kezdjék gyűlölni az efféle ostoba propagandistákat...

ne fáradj a válasszal, te is kb. ezen propahantisták szitjén állsz, tehát a véleményed meglehetősen irreleváns

(amúgy liberális jobbközép a politikai beállítottságom)

Nyúlszájú Creative Commons License 2024.04.24 0 2 5623

Hol láttál tőlem moderációelemzést?

Főleg úgy, hogy állítólag kiikszeltél.

búvár-halász Creative Commons License 2024.04.24 -2 3 5622

Ezt kérném abbahagyni, amit Nyúlszájú tol itt épp, hiszen ennek a topiknak a fennmaradásának az új feltétele, amióta átkerültünk az új helyre, hogy politika módjával mehet, de moderációelemzés az határozottan tiltott. Ezt Nyújszájú is tudja, de tolja, arra még nem jöttem rá, hogy a topikot akarja esetleg bezáratni a személyes ellenszenvünk miatt vagy csak nem bírja megállni. Valszeg az utóbbi amúgy.

T. Regina, ezt a folyamatot állítsd le, kösz.

Nyúlszájú Creative Commons License 2024.04.24 -2 3 5621
tadadadaaaam Creative Commons License 2024.04.24 -2 0 5620

ja és itt egy a nem gyűlölködő igen racionális és nem hazáját aláásni akaró hozzáállás egyik jó példája....

Fodor Gábor: Orbán Viktor lépése azt jelzi, a Fideszben is érzik, hogy baj van (msn.com)

"Fodor egyébként nagyon sajnálja, hogy a kegyelmi ügy kapcsán lemondott Varga Judit igazságügyi miniszter, és ezzel együtt nem ő lett a Fidesz EP-listavezetője, mert az elmúlt években igen kemény vitapartnernek mutatkozott, amikor Brüsszelben a magyar kormány érdekeit, érveit kellett megvédenie, és kardoskodott – gyakran sikerrel – a magyar jogállamisági vitákban, a Magyarországnak járó uniós pénzek ügyében."

MrJones512 Creative Commons License 2024.04.24 0 2 5619

Szerintem még úgy sem lesz nehéz dolgod, hogy ennek a nickjének az alig 900 háeszes életművéből 300 hiányzik. Maradt elég, mert már unják feltolni is, mert minek.

(A másikon még rosszabb az arány, mert ott a cca. 39K hozzászólásból csak 7000 létezik.)

Előzmény: Hümmögőpipőke (5615)
tadadadaaaam Creative Commons License 2024.04.24 -2 0 5618

az nem "olyan" gyűlölet-...

elég a polmémekre néha ránézni, van ami tényleg jól sikerülten humoros (mindegy melyik oldalra célzóan) és vannak azok a setét humorú mémek, amiknél az ember azon tanakodik, milyen setét belső lelkivilága lehet a megalkotójának, amiből ez táplálkozik...ahonnét merít...(mondhatni ugye, amint gondolkodom, és cselekszem, azt feltételezem a másikról-ahogy a szép német mondás tartja) (legutóbb a VJ székes mém volt ilyen, amin elgondolkodtam)

....

meg vannak ugye a nem testszégyenítő és nem kisebbségiző leszólások-mint a késes-absz polkorrekt és minden gyűlölettől mentes, kizárólag a jóindulatú építő kritika járja át (de lehet, az M1 plántálta ezt a gyűlöletet)

...

dikk

Nyúlszájú Creative Commons License 2024.04.24 0 3 5617

Aki a még ki sem hűlt Göncz Árpádot képes volt lepatkányozni, attól már nem tartja kirívónak az ember, ha levénkurváz idős nőket.

Előzmény: Hümmögőpipőke (5615)
Nyúlszájú Creative Commons License 2024.04.24 0 2 5616

Arcanum.

De a lényeg nem változott, csak a szóhasználat.

Előzmény: <(*!*)> (5609)
Hümmögőpipőke Creative Commons License 2024.04.24 0 4 5615

Amint érzékelhetted -az előzményeink okán- én igyekszek kerülni minden kontaktust veled, de ha már megszólítottál:

játsszunk egyet, te hozol tőlem egy gyűlölködő hszt, és (nagyítóval) én is próbálok keresni tőled.

Aki többet talál, az a győztes. Ok?

A díjat meg majd megbeszéljük.

Lelkis Béla Creative Commons License 2024.04.24 -3 1 5614

A jogra, demokráciára és minden egyéb lilaködös fasságra oly érzékeny liberális baloldalt halljuk, antirasszista lelkesedéssel fűtve a szólásszabadság PC véleményét.

És ezek után 2026-ban is csodálkozni fogsz...:-)))

Előzmény: MrJones512 (5612)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!