Keresés

Részletes keresés

Mantequilla Creative Commons License 2005.09.23 0 0 763
Nem bocsájtok meg.
És ha lenne alapja annak, amit mondasz, meghallgatnálak. Az üres, légbőlkapott, csakazértisellenkezem duma viszont fáraszt.
Előzmény: alfredoo (753)
Mantequilla Creative Commons License 2005.09.23 0 0 762
"mquilla
en is tudok egy jo franko konyvet:
'dobd el a szemuveged'
olvasd el te is. es dobd el. egyaltalan nem biztos hogy megvakulsz. a nepszabo ugyan irt ilyet de nem kell nekik hinni. olvasd el a konyvet. az aluljaroban kaphato...
tokre jo...
es AKARATTAL le lehet gyozni a rovidlatast. megirta az ember. gondolom akkor mar igaz is.!
Előzmény: alfredoo (753)"

Csillagvirág!

Kettőnk között az a különbség, hogy én ezt a könyvet tizenkét éves koromban olvastam el, és akkor utánanéztem a dolognak, mert nekem már akkor érdekesnek tűnt, amit a könyv állít. Ismétlem, tizenkét éves koromban - mivel a kérdésben érdekelt vagyok, szemüvegem van. Akkor - pedig internet sem volt - tudtam szerezni információkat arra vonatkozóan, hogy ez hülyeség, és voltam annyira józan gondolkodású, hogy én is annak tartottam.
Tehát elkéstél, de nagyon.
Nem baj, poénnak jó volt! (Most van itt a helye ennek a mondatnak!)

Az általam említett Lenkei könyv végén oldalszámra található az általad nagyra tartott orvosi kutatási eredmények hivatalos jegyzéke - vajon, most miért nem becsülöd őket? Ja, mert nem te írtad!

Amúgy pedig nem igazán izgat, hogy mi a véleményed. Nekem van sajátom, és ahhoz tartom magam - veled kapcsolatban is -, és ezzel el is jutottam oda hogy az ilyen típusú hozzászólásaid miatt a te véleményed számomra értéktelen, súlytalan.
(Megjegyzem, este még csendesebb voltál. Reggelre összeszedted magad, keménykedsz?)

(És az általad említett füzetke, és a Cenzúrázott egészség között annyi az összefüggés, mint ahogy lejjebb a halottat összehozták a magzattal. Az senkinek sem tűnt fel, hogy a halott már nem függ senkitől, tőle sem függ senki - az hozzátartozókban megmaradt érzéseken, emlékeken kívül. Ellenben a magzat fizikailag, élettenilag 100%-ban az anyától függ, és viszont, az anya is fizikailag és a későbbi egészségére, életére nézve is erősen függ a magzattól - akármit is dönt a terhességgel kapcsolatban. Tehát erőnek erejével össezehozni ezt a két példát - ehhez is ember kell. Illetve ehhez is alfredoo kell.)
Előzmény: alfredoo (754)
onlime Creative Commons License 2005.09.23 0 0 761

Tényleg okos gyerek lehetsz! Az a típus aki tényleg beszedne 40 féle gyógyszert, ha azt mondanák neki, hogy ez jót tesz majd, és szépen belehalna egy náthába a mellékhatások miatt.

A gyógyszergyártás valószínűleg a második leg jövedelmezőbb üzlet a fegyvergyártás után. Baromi nagy a bevétel és a verseny, ezért mindent megtesznek azért, hogy egy fejlesztés sikeres legyen. Sokszor még az sem számít, ha a végtermék, nem használ, vagy többet árt mint használ. Eladni egy olyan antidepresszánst, ami mellékhatásként depressziót, vagy hirtelen halált okozhat, csak olyan cégek-emberek képesek, akiket már rég nem a te egészséged, hanem csak a profit érdekel! Persze a gyógyszerek többsége használ, de amíg a beteg ember többet költ gyógyszerre mint az egészséges, a gyártók ebben a témában inkább, enyhén szólva  ellenérdekeltek. Szerinted például mennyire etikus egy már jó tíz éves gyógyszert reklámozni, (aminél már nagyságrendekkel jobbak is vannak,  csak azok, mivel kevesebbet ártanak jóval drágábbak) tudva, hogy egy elavult vacak?

NattyDread Creative Commons License 2005.09.23 0 0 760
Nézz utána az aszpirines dolognak, találsz rá adatokat, csak keresni kell.
Előzmény: John Doe3 (758)
NattyDread Creative Commons License 2005.09.23 0 0 759
Ezt kifejtenéd kicsit világosabban? Milyen helyzet lesz ugyanaz?
Előzmény: John Doe3 (757)
John Doe3 Creative Commons License 2005.09.23 0 0 758
Baromságot írsz, ne is haragudj. Mert: 1. honnan tudod, hányan halnak meg az aszpirintôl, ha nem a vonatkozó statisztikákból? 2. Azt kell nézni, hogy az alkalmazások hány %-a végzôdik halállal. Az abszolút szám nem mond semmit. Egyébként minden születést is halál követ, tehát már csak ezért is érdemes támogatni az abortuszt, mert e nem kívánatos - és törvényszerûen bekövetkezô - következménytôl ment meg... ;-)
Előzmény: NattyDread (741)
John Doe3 Creative Commons License 2005.09.23 0 0 757
És ha "Isten elé állnak", ahogy írtad, ott nem ugyanez lesz a helyzet?
Előzmény: NattyDread (755)
NattyDread Creative Commons License 2005.09.22 0 0 756
" A nem kívánt terhesség esetében nem ez a helyzet."

Az biztos. És majdcsak eljön a nemkívánt 80 éves nagyszülők kora is, ha így megy tovább...
Előzmény: Kacsibe (751)
NattyDread Creative Commons License 2005.09.22 0 0 755
Én nem hisztizek, csak utálom az olyan férgeket, akik nem a maguk súlycsoportjával kezdenek ki. Rosszabbak a bérgyilkosnál, mert azok általában felnőtt emberekre vadásznak, ezek az orvosnak nevezett moloch-papok meg a legocsmányabb dolgot követik el: olyanokat gyilkolnak, akik természetüknél fogva képtelenek a védekezésre.
Sátán szolgái, mert ő emberölő kezdettől fogva.
Mindegy, a végén mind Isten elé áll, orvos, apa, anya, és ott nem lesz reklamáció! Ennyi...
Előzmény: Törölt nick (748)
alfredoo Creative Commons License 2005.09.22 0 0 754

mquilla

en is tudok egy jo franko konyvet:

'dobd el a szemuveged'

olvasd el te is. es dobd el. egyaltalan nem biztos hogy megvakulsz. a nepszabo ugyan irt ilyet de nem kell nekik hinni. olvasd el a konyvet. az aluljaroban kaphato...

tokre jo...

es AKARATTAL le lehet gyozni a rovidlatast. megirta az ember. gondolom akkor mar igaz is.!

alfredoo Creative Commons License 2005.09.22 0 0 753

mquilla

visszaolvastam es latom hogy hulyesegeket irtam. bocsass meg ha meg tudsz.

a gyogyszergyarak hulyek es csak az erdekli oket hogy minel tobb gyogyszert zabaljunk es minel nagyobb kinok kozott dogoljunk meg...

en meg bedoltem nekik. el is fogom olvasni a konyvet.

es nem tudom hogy lehettem ekkora barom ogy hittem a gyogyszergyaraknak es hgoy hittem az aszpirinben is es elmult a fejfajasom.

ekkora hulye barom alfredoo.

rohatt gyogyszergyaarak.

nincs valami csatlakozhato gyogyszergyarellenes mozgalom? ugy csatlakoznek. le is lonem legszivesebben a goret. a nemzet es emberrontot. rohattak!

Előzmény: Mantequilla (749)
alfredoo Creative Commons License 2005.09.22 0 0 752

spooler

dehogy is akarom. leirtal egy helyzetet lehet hogy rosszul ertelmeztem. ez olyan nagy baj? az a lenyeg hogy az altalam leirt ertelmezest jol interpretaltam e. nem az hogy jol vagy rosszul ertelmeztem.

nem is akarok kutakodni a maganeletedben. de ez a dolog tetszett ahogyan felfogtam. gondolom a valosagos helyzet is tetszene, mert miert is oldanad meg rosszul valamilyen/akarmilyen elethelyzetedet?

ha a pruntyi meg aranyos akkor tokre mindegy hogy alfredoo milyen faszsagokat beszel... nemdebar?

Előzmény: spooler (737)
Kacsibe Creative Commons License 2005.09.22 0 0 751

Külnös tekintettel arra, hogy létezik ennél kevésbbé brutális megoldás is. A nem kívánt terhesség esetében nem ez a helyzet.

A képről: Igen, teljesen igazad van. Tényleg brutális dolog a kis testet felszabdalni. Ezért jobb a tabletta. (többek között)

Előzmény: NattyDread (744)
alfredoo Creative Commons License 2005.09.22 0 0 750

mquilla

szerintem altalanossagban irtal nokrol. en meg megirtam hogy vannak noies ferfiak es ferfias nok.

tehat semmit nem irtam egy adott helyzetrol csak a noi es ferfi magatartas kulonbozosegeinek altalad vallott felfogasat probaltam megkerdojelezni.

nagyon sok gyereket esetleg a 'noies' ferfi befolyasara tartanak meg.

nagyon sok gyereket es csaladot otthagy az anyagiakra koncentralo anya es amig eladhato a teste el is adja. es feladja a csaladi boldogsagot vagy annak kepzetet...

az eelet szerintem tovabbra is sokszinu... persze lehet tipizalni es azokban van igazsag is. de mindenhatonak feltutntetni egy tipizalast...

Előzmény: Mantequilla (740)
Mantequilla Creative Commons License 2005.09.22 0 0 749
"mquilla

jo nagy hulyeseget mondtal:"
(És engem mennyiben érdekel, hogy mit gondolsz te? )

"majd megnezem hogy mikor nem veszed be a gyogyszeredet, plane az eletmento gyogyszeredet. hogy te nem hiszel. ja en meg hulye vagyok."

Javaslom olvasásra Lenkei Gábor Cenzúrázott egészség című könyvét. Ami ebben le van írva, én arról beszélek. Persze ehhez feltételeztem, hogy messzebb látsz az aszpirin betegtájékoztatójánál és értelemmel olvasol. Belátom, butaság volt.

"az ember hisz az orvosaban es a gyogyszeben. szinte vagy SZINTE ez tartja eletben.! nem is engedhetjuk meg hogy ezeket a dolgokat ne vegyuk komolyan es ne higgyunk benne. hiszen a gyogyulas 50%-ban hit kerdese. ha nem hinnel mar reegen halott lennel."

Olvasd el a könyvet.

"de poennak nagyon jo volt."

Erről beszélek. Tulajdonképpen bosszantó lehetne az ostobaságod, de neked is jogod van itt írni - tedd.
Azért előtte olvasd el a fent említett könyvet.

"nem hiszel az aszpirinben es az aszpirinrol szolo statisztikakban.???"
Acsai György nem az aszpirinről másolt be statisztikát. Én arra reagáltam. Olvasni, értelmezni - gyakorolj...

"hiszen emberek PLACEBOTOL is kepesek meggyogyulni bizonyos szazalekban. komoly betegsegekbol. te meg itt mondod az eszt.!"
Miről beszélsz? Ki írt ilyesmiről? Abortuszstatisztikáról volt szó. Megint csak: olvasni, betűket felismerni, értelmezni. Először nehéz lesz, de kitartással eredményt is elérsz...
Előzmény: alfredoo (732)
onlime Creative Commons License 2005.09.22 0 0 747
Azért pörög ez az oldal, amióta leírtam az utolsó hozzászólásom  a végét megint jött 10 hozzászólás, bocsi,
Előzmény: onlime (746)
onlime Creative Commons License 2005.09.22 0 0 746
Az utolsó 19 hozzászólásban csak ti ketten személyeskedtek egymással, úgylátszik tényleg ennyire kitárgyaltuk a dolgot, lehet ez a topic záró?
NattyDread Creative Commons License 2005.09.22 0 0 745
skulókat...
Előzmény: NattyDread (744)
NattyDread Creative Commons License 2005.09.22 0 0 744
Most pl. a semközti kocsmában dühöngő alkoholisták miatt is több joga sérül a környéken lakóknak (pihenés pl., merthogy 22 óra elmúlt), mégsem tehetem meg azt, hogy felgallyazok az ablakpárkányra egy .50-es BMG-vel, és tolom az agyuk helyére a kulókat sorban, és nem csak azért, mert nincs erre alkalmas fegyverem...
Előzmény: Kacsibe (736)
alfredoo Creative Commons License 2005.09.22 0 0 743

ag

az hogy te mit olvastal es az hogy en leirtam hogy mindenki egyetert hogy nem orul onmagaban az abortusznak de szuksegesnek es elfogadhatonak tartja a jelenlegi vagy masfajta korlatozasokkal az keet dolog.

es szerintem TELJESEN ervenyes amit irtam.!

Előzmény: Édy Endre (735)
alfredoo Creative Commons License 2005.09.22 0 0 742

ag

annyira szeretnem ha normalisakat irnal es egyeterthetnek veled...

Előzmény: Édy Endre (735)
NattyDread Creative Commons License 2005.09.22 0 0 741
"nem hiszel az aszpirinben es az aszpirinrol szolo statisztikakban.???"

Én speciel nem: az aszpirintől többen halnak, mint az utcai herointól, és ezzel egyik sem dicskszik el! A gyógyszergyárak a legnagyobb g@cik!
Előzmény: alfredoo (732)
Mantequilla Creative Commons License 2005.09.22 0 0 740
No ne!
Viszont ott és akkor csak kétféle döntés van: igen vagy nem.
Ezt pedig nem változtatja meg sem az élet sokszínűsége, sem az általad hangoztatott magasztos nézetek egyike sem.
Előzmény: alfredoo (722)
NattyDread Creative Commons License 2005.09.22 0 0 739
Jól vagy egyébként? Neked egy csirke = ember? Meg vagyok döbbenve, komolyan. Nem tudok mást hozzáfűzni, semmi értelme. Csak nehogy a végén nagyot koppanjatok (fogtok!).
Nem lennék a gyereked...
Előzmény: alfredoo (726)
spooler Creative Commons License 2005.09.22 0 0 738
Hülye vagy te, csak nem forogsz.
Az nem politika, hanem rasszizmus.
Gondolom az AB témában is ilyen szilárdak az alapjaid, és ilyen mélyről fakadó a bigottságod.
Előzmény: Édy Endre (712)
spooler Creative Commons License 2005.09.22 0 0 737
Alfi!
Látnoknak ne próbáljad kiadni magad mostanában, de még csak olyan embernek sem, aki képes a saját gondolatvilágától minimálisan is elvonatkoztatni.

Nem tudom te hogy vagy vele, nekem vannak gyerekkori baráraim, akikkel együtt jártam több iskolába is, és akikel - velem együtt - sok minden történt. Többen hiába emeltünk szót érte - aki "kipróbálta" azt, hogy nem vetette el a gyereket - és adtunk hangot nemtetszésünknek az igazgató eljárása miatt.
Képmutató, szemét bigott világ ez, papolni mindenki tud, de cselekedni kevesen mernek.
A gyerek egyébként tényleg tündéri, az anyuka ugyan egy-két dolgot megbánt, de hála Istennek megvan, mai napig jóbarátok vagyunk.

Mielőtt a zsenialitás kezedbe adná ismét a keyboard-ot: a papa sem én vagyok.

CSá.
Előzmény: alfredoo (727)
Kacsibe Creative Commons License 2005.09.22 0 0 736

Jogértelmezés kérdése. - Akárcsak  a magzat élethez való joga.

Tény azonban, hogy egy szülés fizikai megterhelésnek teszi ki a nőkett. Ha megtiltjuk a terhességmegszakítást, és arra kényszerítünk valakit, hogy megszülje a magzatát, azzal rendkívül megalázó helyzetbe hozhatjuk, vagyis sérülhet az emberi méltósághoz való joga.

És ha nem hagyjuk meg a nők számára a lehetőséget, hogy saját maguk döntsenek, az esélyegyenlőség is súlyosan sérül.

(Ha már mindenáron ragaszkodunk a magyar alkotmány szövegéhez.)

Előzmény: NattyDread (719)
Édy Endre Creative Commons License 2005.09.22 0 0 735

Az lehet, de én másutt olvastam ám nagyon fura beírást is.

Hurrá, jön az abortusztabletta!

A kilencedik.

Szerencsére nem írta ki végig. de elgondolkodtam picit.

Előzmény: alfredoo (734)
alfredoo Creative Commons License 2005.09.22 0 0 734

ag

mindenki UGYANARROL beszel. SENKI nem tartja jonak az abortuszok megleetet es nagy araanyat.

viszont betiltasukkal kapcsolatban vegletesen megoszlanak a velemenyek!

Előzmény: Édy Endre (731)
alfredoo Creative Commons License 2005.09.22 0 0 733

mquilla

az hogy elso mondatodat hulyesegnek tartom az nem jelenti azt hogy a tobbit is feltetlenul hulyesegnek tartanam. persze azokat ELOBB meg kellene erteni...

Előzmény: Mantequilla (728)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!