Keresés

Részletes keresés

Lelkis Béla Creative Commons License 2024.04.25 -3 1 5635

Aki a még ki sem hűlt Göncz Árpádot képes volt lepatkányozni, attól már nem tartja kirívónak az ember, ha levénkurváz idős nőket.

A vén kurva a vén kurva volt, akkor is ha megdöglött. Most a Pokol tüzén ég, az általa helyesnek tartott módon legyilkolt gyerekek zsírján.

A göncöt meg még életében is patkányoztam, egészen egyszerűen azért, mert az volt. 56-57-ben IS, meg 1990 után IS. A bolsevikok cselédje lett egy kis hírnévért, hatalomért. A fattyait bejuttatta a nagypolitikába és azok meggazdagodtak, cserébe elárulta a hazát (pl. La Stampa interjú) és visszahozta a komcsi férgeket a hatalomba.

Ő is ott ég a vén kurva mellett, csak neki az általa elárult, ezért halálraítélt, volt rabtársai teszik alá a hasábfát.

Nála nagyobb jellemtelen pokolfajzat már csak a károlyi volt, akinek az ország 2/3-ának az elvesztését köszönhetjük. A félhülye foteltörténészek kedvéért: ki lehetett volna hozni, hogy a magyarlakta területek maradjanak.

A képen éppen segget nyal a román magyargyűlölőnek Erdély elcsatolásának évfordulóján. A szervilizmus archetípusa. Ők ezt "európaiságnak" mondják.

Előzmény: Nyúlszájú (5617)
Lelkis Béla Creative Commons License 2024.04.25 -3 0 5634

az alig 900 háeszes életművéből 300 hiányzik.

Miután az a "Csók és takony" (gy.k. lelkis) topikban van és az törölve lett, így nem látod a számlálóban.

(A másikon még rosszabb az arány, mert ott a cca. 39K hozzászólásból csak 7000 létezik.)

Neked tudni kéne, hogy szar a szoft lekérdezése, kifut az időből az egész és ennyit tudsz kb. lekérdezni. Megvannak, csak nem jeleníti meg.

Előzmény: MrJones512 (5619)
Hümmögőpipőke Creative Commons License 2024.04.25 -1 4 5633

Jaj már, maci, ebben semmi moderációelemzés nem volt, egyértelmű kis segédanyagot hozott a játékhoz. :)

Előzmény: búvár-halász (5622)
Nyúlszájú Creative Commons License 2024.04.25 -1 4 5632

Ezért kapott 1 hetet.

A hasonlat miatt.

Mindenkit le lehet cigányozni a fórumon, a dagit még hasonlattal sem.

Előzmény: Törölt nick (5629)
Törölt nick Creative Commons License 2024.04.25 0 1 5631

Az előző sztornó már értem. :)

Előzmény: MrJones512 (5612)
Nyúlszájú Creative Commons License 2024.04.25 0 2 5630

Azt szokták mondani, az kiabál a leghangosabban, akinek a háza ég.

Előzmény: Törölt nick (5628)
Törölt nick Creative Commons License 2024.04.25 0 1 5629

Kijaza a késes? Egy-két napig nem figyelek ide és mindjárt prüsszelezni kezdtek meg késesezni. :)

Előzmény: MrJones512 (5610)
Törölt nick Creative Commons License 2024.04.25 0 3 5628

Nicsak ki beszél?! Csak nem a vénkurvázós?

Előzmény: Lelkis Béla (5602)
Törölt nick Creative Commons License 2024.04.25 0 1 5627

Én pusztán, mint szlogent tartom telitalálatnak, sose voltam MIÉP-szavazó. :D

Egyszerűen szeretem, amikor egy szlogen frappáns és illik az adott szerrvezethez és full kivülállóként ez illett a MIÉP-hez. Nyilván nem tudom, hogy mennyiben volt duma a kereszténység és mennyiben jellemző a tagokra.

Előzmény: pamacska a migráncsmacska (5592)
MrJones512 Creative Commons License 2024.04.24 0 3 5626

Te meg ne marháskodj már, vazze. Én említettem meg Lapátot, ha már a moderáció csócsálását akarod felhozni... Hümi egy szót se szólt effélét.

Amúgy is pont leszarjuk, ha bezárják a topikot (és pont EZÉRT nem is fogják bezárni). :P

Omar Khajjám Creative Commons License 2024.04.24 0 2 5625

egyrészt Orbán már régóta (úgy 2016-tól kezdve) csak a hatalomátmentéssel foglalkozik, másrészt eddig elég tehetségtelen ellenfelei voltak az elmúlt 15 évben... most talán kapott valakit, aki nem lehet könnyen kicsinálni.

Előzmény: búvár-halász (5611)
Omar Khajjám Creative Commons License 2024.04.24 -1 3 5624

a nyomorult fideszes elvbarátaid

pl. lásd a jelenleg folyó Brüsszel/EU-ellenes undorító kampányt

segítek, aki ezt kitalálta, nincsen 100-asnál magasabb IQ-ja és azt is rossz célra használja

tehát az ilyen gyűlöletkampányok csak azt váltják ki a még (önállóan!!!) gondolkodni tudó emberekből, hogy mérhetetlenül kezdjék gyűlölni az efféle ostoba propagandistákat...

ne fáradj a válasszal, te is kb. ezen propahantisták szitjén állsz, tehát a véleményed meglehetősen irreleváns

(amúgy liberális jobbközép a politikai beállítottságom)

Nyúlszájú Creative Commons License 2024.04.24 0 2 5623

Hol láttál tőlem moderációelemzést?

Főleg úgy, hogy állítólag kiikszeltél.

búvár-halász Creative Commons License 2024.04.24 -2 3 5622

Ezt kérném abbahagyni, amit Nyúlszájú tol itt épp, hiszen ennek a topiknak a fennmaradásának az új feltétele, amióta átkerültünk az új helyre, hogy politika módjával mehet, de moderációelemzés az határozottan tiltott. Ezt Nyújszájú is tudja, de tolja, arra még nem jöttem rá, hogy a topikot akarja esetleg bezáratni a személyes ellenszenvünk miatt vagy csak nem bírja megállni. Valszeg az utóbbi amúgy.

T. Regina, ezt a folyamatot állítsd le, kösz.

Nyúlszájú Creative Commons License 2024.04.24 -2 3 5621
tadadadaaaam Creative Commons License 2024.04.24 -2 0 5620

ja és itt egy a nem gyűlölködő igen racionális és nem hazáját aláásni akaró hozzáállás egyik jó példája....

Fodor Gábor: Orbán Viktor lépése azt jelzi, a Fideszben is érzik, hogy baj van (msn.com)

"Fodor egyébként nagyon sajnálja, hogy a kegyelmi ügy kapcsán lemondott Varga Judit igazságügyi miniszter, és ezzel együtt nem ő lett a Fidesz EP-listavezetője, mert az elmúlt években igen kemény vitapartnernek mutatkozott, amikor Brüsszelben a magyar kormány érdekeit, érveit kellett megvédenie, és kardoskodott – gyakran sikerrel – a magyar jogállamisági vitákban, a Magyarországnak járó uniós pénzek ügyében."

MrJones512 Creative Commons License 2024.04.24 0 2 5619

Szerintem még úgy sem lesz nehéz dolgod, hogy ennek a nickjének az alig 900 háeszes életművéből 300 hiányzik. Maradt elég, mert már unják feltolni is, mert minek.

(A másikon még rosszabb az arány, mert ott a cca. 39K hozzászólásból csak 7000 létezik.)

Előzmény: Hümmögőpipőke (5615)
tadadadaaaam Creative Commons License 2024.04.24 -2 0 5618

az nem "olyan" gyűlölet-...

elég a polmémekre néha ránézni, van ami tényleg jól sikerülten humoros (mindegy melyik oldalra célzóan) és vannak azok a setét humorú mémek, amiknél az ember azon tanakodik, milyen setét belső lelkivilága lehet a megalkotójának, amiből ez táplálkozik...ahonnét merít...(mondhatni ugye, amint gondolkodom, és cselekszem, azt feltételezem a másikról-ahogy a szép német mondás tartja) (legutóbb a VJ székes mém volt ilyen, amin elgondolkodtam)

....

meg vannak ugye a nem testszégyenítő és nem kisebbségiző leszólások-mint a késes-absz polkorrekt és minden gyűlölettől mentes, kizárólag a jóindulatú építő kritika járja át (de lehet, az M1 plántálta ezt a gyűlöletet)

...

dikk

Nyúlszájú Creative Commons License 2024.04.24 0 3 5617

Aki a még ki sem hűlt Göncz Árpádot képes volt lepatkányozni, attól már nem tartja kirívónak az ember, ha levénkurváz idős nőket.

Előzmény: Hümmögőpipőke (5615)
Nyúlszájú Creative Commons License 2024.04.24 0 2 5616

Arcanum.

De a lényeg nem változott, csak a szóhasználat.

Előzmény: <(*!*)> (5609)
Hümmögőpipőke Creative Commons License 2024.04.24 0 4 5615

Amint érzékelhetted -az előzményeink okán- én igyekszek kerülni minden kontaktust veled, de ha már megszólítottál:

játsszunk egyet, te hozol tőlem egy gyűlölködő hszt, és (nagyítóval) én is próbálok keresni tőled.

Aki többet talál, az a győztes. Ok?

A díjat meg majd megbeszéljük.

Lelkis Béla Creative Commons License 2024.04.24 -3 1 5614

A jogra, demokráciára és minden egyéb lilaködös fasságra oly érzékeny liberális baloldalt halljuk, antirasszista lelkesedéssel fűtve a szólásszabadság PC véleményét.

És ezek után 2026-ban is csodálkozni fogsz...:-)))

búvár-halász Creative Commons License 2024.04.24 0 2 5613

Kösz az infót. Polon nem próbálom ki, már az olvasásáról is leszoktam, nem hogy még írjak is oda.

:)

MrJones512 Creative Commons License 2024.04.24 -2 2 5612

"Nem tudom, ki az a késes amúgy."

Orbánt nevezik a brüsszeli vétósorozata (útonálló késescigány mentalitás) óta késescigánynak, vagy csak egyszerűen késesnek.

A Polon ne próbáld ki a használatát, mer' Lapát sikítófrászt kap tűle! :D

Előzmény: búvár-halász (5611)
búvár-halász Creative Commons License 2024.04.24 0 3 5611

Itt szerintem több értékelendő tényező van. Egyrészt a Főnök kivételes politikai képességeit (melyek mára azért tényleg kezdenek megkopni, de azért jelen vannak) én veled vagy más ellenzékiekkel szemben sosem kérdőjeleztem meg. Nem tudom, miért vannak ennyire zavarban, mármint pillanatnyilag értem, megy az MP lavina előre, de a Főni azért előre szokott gondolkodni (még ha sokszor nekem nem tetsző módon is teszi). Értem a gazdasági válságot, hogy június 9-ig nem lehet megszorítani, amit majd utána ráfognak a háborúra, stb, tehát most minden ellenük dolgozik, de akkor is furcsa. Valószínűleg 14 év alatt tényleg annyira beletespedtek a hatalomba, hogy egy ilyen belülről jött időzített bombát nem kalkuláltak ebbe bele, meg egyszerűen minden tényező ellenük dolgozik. Szíjjártó nyilván szaladgál Kínába meg az összes keleti autokráciába, és a következő két hónapban még köt 10-20 db 100 évre letitkosított nagy volumenű és nekünk hosszú távon szar szerződést, de alapvetően furcsa nekem ezt az egészet szemlélni. Amikor minden szar visszahullik valamely rendszernek a nyakába.

Nem tudom, ki az a késes amúgy.

Előzmény: MrJones512 (5610)
MrJones512 Creative Commons License 2024.04.24 -2 3 5610

Mármint a késes?
Azért... nem nagyon csodálom: az országon kívül igazából már elbaszott mindent, belül is zúgolódik a nép, a gazdaság egy csőd... a hatalomgyár meg egyrészt a lejáratáson kívül zéró kreativitással rendelkezik, másrészt a jelenlegi ellenzéken begyakorolt régi módszerek nem egyszerűen nem működnek, de egyenesen kontraproduktívak lettek.

És bár Kína kurvagyorsan közeledik, az már csak azért sem lesz elég, mert azok csak maguknak kötik az előnyös üzletet. Orbán meg olyan messze áll Kádártól (aki bizony tudott alkudni a ruszkikkal!), hogy a ferdeszeműek simán legyakják.

Előzmény: búvár-halász (5607)
<(*!*)> Creative Commons License 2024.04.24 0 0 5609

Ezt Lenintől idézted? ...

https://zanza.tv/fogalom/nacionalizmus

Előzmény: Nyúlszájú (5606)
búvár-halász Creative Commons License 2024.04.24 0 3 5608

Szerintem nem Sanyi bánál van, ha van, ezek a dolgok már régen átkerültek a Tóni kezébe. Múltkor néztem a parlamentben, ő is rendesen megöregedett, mármint Sanyi bá (egyébként Polt is hasonló benyomást tett rám). Pont kettejükről gondoltam, hogy ezek az emberek olyanok, mintha sosem öregednének meg, azután mégis.

Előzmény: kibé1 (5577)
búvár-halász Creative Commons License 2024.04.24 0 3 5607

Ma nagyon rossz formában volt a rövid interjújában, amit az RTL-nek és talán a Telexnek adott. Én 14 év alatt még ennyire rossz politikai állapotban lenni talán még nem is láttam.

Pedig MP nagy kihívása az lesz, hogy a most meglevő kivételes politikai szellemi pezsgést hogyan fogja fenntartani 2026-ig. De annyira hiperaktív, hogy ezt a fene se tudja.

Én a Nert, a Főnököt is beleértve, ennyire rossz formában lenni az elmúlt 14 évben még nem láttam, gyakorlatilag nincsen egyelőre semmilyen módszerük vagy gyógyszerük az MP jelenségre, az egész hatalomgyárat beleértve.

Előzmény: MrJones512 (5604)
Nyúlszájú Creative Commons License 2024.04.24 0 4 5606

A nacionalizmus Az a reakciós polgári ideológiai irányzat, amely tetszetős, félrevezető jelszavakat hangoztatva túlbecsüli a nemzeti értékeket, hagyományokat, és az a politikai törekvés, amely ezt arra használja fel, hogy az uralkodó osztály a nemzet nevében a maga hatalmát, gazdasági erejét más népek, nemzetek, ill. a nemzetiségek leigázásával, elnyomásával és kizsákmányolásával növelje, és ezzel elterelje a figyelmet a belső szociális problémákról. Burzsoá nacionalizmus; a nacionalizmus gyökerei, szemlélete; a nacionalizmus híve. A nacionalizmus állandósítja a nemzeti gyűlölködést.  A nacionálizmus voltaképpen internacionális szövetkezete a sötétségnek, butaságnak s a gonosz tekintélyek önzésének."

Ez is egyfajta értelmezés.

Előzmény: <(*!*)> (5601)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!