mindent kivédett az orosz nekem is úgy tűnt az m4-et nézve is a lassításokat nézve. 1-2 pont amit kaphatott volna Anna, bár évtizede k. anyáztunk volna ilyen meccs után a szemcsés kép előtt, de most nehéz, így hogy még videóbíró is van. Én hozzá nem értőként úgy látom sokkal jobb vívó az orosz és Mártonnak akkor lett volna esélye ha kihasználja fizikai adottságait és agyalás nélkül támad végig, de lehet ehhez kellene egy jó térd.
Én titkon reménykedtem egy éremben, ahhoz 8 tized kellett volna, végülis nem voltam annyira elrugaszkodott. Én Miláktól egy minimum 47.7-re számítottam az ob után:(
azok után, hogy egy algír visszalépett, mert nem judozik izraelivel, most a másik ellenfele, egy szudáni is ezt tette. izraeli judosként mást jelent a szerencsés sorsolás :) 1 győzelemmel már 8-ban volt.
ki kéne rakni a teljes küldöttségüket a következő olimpiáról nem vacakolni, meg egyéni eltiltást adni.
hát szerintem ez abaszolut nem ennyire gyakori, hogy tudatosan ne tekernék végig. esetleg sprintereknél előfordul, Cippollini ennek nagy királya volt. Vueltán néha megesik a vb miatt, de most speciális helyzet volt az olimpia miatt, ami 4 évente elfogadható, pláne van der Poel esetében, aki mégiscsak egy másik szakágban akart nyerni. Nibali rémlik még, aki most az olimpia miatt előre megmondta, hogy nem tekeri végig. De ő girozott is.
Még a 41 éves Valverde is végigment, pedig ő gyakorlatilag az olimpia miatt húzott rá még egy évet. Az olimpiai dobogón pedig ott volt a tour 3., a 3 szakaszt és párizsi befutót nyerő és a tour győztese.
Amúgy kérték a bringások, hogy rakják az olimpia végére a bringa versenyeket a tour miatt, de a NOB nem ment bele.