Igen, ez is benne van a szövegben! A lényeg hogy a föld több mint 20%-val majd akárki is műveli, nem ő fog a jövőben rendelkezni, hanem majd szépen az politikus, akinek éppen ingere lesz rá! :( Tudtam mindig hogy egy hitvány állatfajta a pol..., de hogy ennyire az legyen, ezeket ki fogja egyszer agyonütni vaslapátta..., tellik a pohár befelé..., szerencséjük hogy még sörre meg borra tellik, mert ha már ezekre sem futná, hát nagyon dühös lennék! Ha már így belekezdtem akkor már azt is leírom hogy összes tetves természetgyagyás is bekaphatná, de persze csak a nőnemű egyedek! ;) Annyira nem tudom átélni hogy őt mik gondolnak, mennyit járhat az agyuk azon hogy ezek a kiba..tt endurosok itt rombolnak pusztítanak stb..., azt meg nem veszik észre hogy pl. Kína nehézipara milyen kellemesen hozzájárul a föld elpusztulásához, mekkora frankón tudnak globálisan gondolkodni, csak éppen arra nem jönnek rá hogy a Földnek már reszeltek, mit aggódnak az hazai "természeti kincseken", biztos arra gondolnak hogy így nyugodt lelkiismerettel fognak átszenderülni a másvilágra /"isten színe előtt"/, felteszik a kezüket, ők megtettek mindet, csúnya endurosokat kiutálták a közterületekről, hurrá, ügyesek voltak, megérdemelnek egy jó éjt puszit! Bocsánat ha valaki lelkivilágába belegázoltam, de ők meg folyamatosan ezt teszik, érdekes, és ráadásul ők jöttek később, divat lett a természetvédelem, igaz pont úgy mint az endurozás, most mi legyen, döntsük el kötélhúzással kié legyen a Föld?! A lényeg és a véleményem, szép meg jó a természetvédelem, de értelmét nem igen látom, és ez nem rajtunk magyarokon fog múlni, hanem pont a nagyhatalmakon és amíg nálunk nincs rend a fejekben addig mink mit kapálódzunk, én inkább sodródnék, persze nem baj ha vannak határok, de ezeket csak megkellene beszélni, és hagyni egymást élni, a totális tiltás lehet sejteni hová fog vezetni, de ez meg már legyen az ő bajuk! Ja és akkor még azokról a területekről nem is írtam amik nagy bután kilettek nevezve természetvédelmi területnek, az agyam inkább megállna, komolyan ami ebbe az országba folyik, már nem is nevetséges, beteg és inkább sírok!
kicsit erős nekem parasztgyereknek a szöveg, de végülis most az a lényeg (nem endurós viszonylatban) hogy újraosztották Magyarországot, és akinek a földje bekerült a fekete listára, annak meg tudják mondani, hogy mit vessen, vagy mit nem vethet a földjébe. Mondjuk kikötik, hogy 5 évig csak bukfencet vethet bele, mert így kívánja a természetvédelem, akkor a paraszt tönkremegy és semmipénzért kénytelen eladni a földet az államnak? Ők meg majd eladják brutális áron valami külföldinek és utána csak fel kell oldani a tilalmat a földről és ez majd véletlen az eladás pillanatában meg is történik.
Óóóó, hát átszaladtam a szövegen, szép kis jogi csűrés csavarás van a dolog mögött na meg persze ami a lényeg, rengeteg pénzről van szó, és ez az egész kinek is jó igazán, hát az biztos hogy nem országnak, hanem a mindenkori politikusainknak, merthogy egy ilyen mutatványban mindkét oldal benne van, le van zsírozva az egész! :(
Meg velünk adófizetőkkel, nem elég hogy az ilyen köcsög naturások belőlünk élnek de még nekik áll feljebb, ők akarnak korlátozni, egy kicsit magukat korlátozzák már! A hírt majd később olvasom el!
Ó de fasza szép kis jövőkép kezd ebbe az elqrt országba látszódni! Lehet hogy lassan földútakon sem lehet majd motorozni? :OOO Ja, a linket amit feltettél újra linkeltem! Hír
"A Natura 2000 bekebelezte a tapolcai lőteret is, ezért engedély hiányában a tapolcai Enduro verseny elmarad. A ceredi önkormányzat képviselő testülete nem engedélyezte a versenyt, ezért a ceredi Enduro verseny elmarad. A mátranováki rendező problémái miatt a mátranováki Enduro verseny elmarad." Jól bebaszott a Natura faken!
Vasárnap EC Bakonynána!!!!Gyönyörű helyen lehet gépelni 2 órát.Gyertek minél többen,ha nem versenyezni,akkor szurkolni. Más-Kupic reméljük egészséggel használja a csizmát! -Drz váz bádzsingolást vállalok!!! Kis pézé.
>Én vótam mocizni a hétvégén a gázon haverokkal Hallottam a hangokat /ugye a haleszi út mellett van a hobbink/, na persze lehet hogy nem Ti voltatok! ;) /szombat dél körül? is meg vasárnap is hallottam valamit/ Én is akartam menni, de már csak nyögés lett a vége, mert beszoptam a melóval egy kicsit és nem tudtam elindulni dél körül motorozni, délután meg ugye Kupic szülinap volt, így a nagyobb motorozás a hétvégén is elmaradt, valószínű a hétvégén is elfog, mert még mindig van mit csinálnom /hogy ennek sosem lesz már vége?! :O/ Kössz az élménybeszámolót, ha meg majd mentek motorozni, valószínű megfogom hallani /netközelben nem hiszem hogy leszek a hétvégén, bár attól beírhatod hogy mikor mentek, hátha mást is érdekel a dolog/, mivel ugye a haleszi út mellett leszek!
Na hi ! Én vótam mocizni a hétvégén a gázon haverokkal,talátunk egy faxa helyet a sivatag hátulján a vaddohi körül ,amit ki is alakítottunk egy faxa ''pályára'' hát elég jó lett majd legközelebb ha megyünk oda szólok néked is! Eggyik haver meg borult egy szépet , eegörbült kb 80 fokba a jó kis raptor dob, meg letört tőbő a sárvédő ami persze fém merevítésű sárvédő/s-es DRZ/ .Hát így röviden ennyit a mesetáramból !!
Na, de kuka a fórum, senki nem motorozott a hétvégén, valakinek egy kicsi élmény se!;) Én annyit motoroztam hogy kimentem a hobbira szombaton, vasárnap meg haza, komoly motorozást csináltam, ha nagyon maxolom a km-ket akkor vagy 20-at mentem! :O Más. Kupic szülinap zsír volt /szombaton/, jól éreztem magam, ezúton is köszönet hogy ott lehettem! Még Luxi /a zenész/ is jó volt, csak inni kellett hozzá, eleget! :) Képeket majd lassan feltolom egy szerverre és majd akit érint, azoknak szétküldöm az elérhetőséget! Egy kis türelmet kérek, 200db kép, még válogatnom is kell őket!
Hát akkor elég kicsi az esélye hogy összefutunk, hacsaknem valahol úgy elásom magam hogy még másnap is ott bányászok valahol! Én sajnos már látom végzetem, szerintem vasárnap atom másnapos leszek, ami azt fogja jelenteni hogy nem hogy motorozásra, de még piára sem tudok majd gondolni! ;) /Persze kitudja, ha nem rúgok be szombaton, vasárnap még akármi is lehet!/
Köszi hogy hoztál, vittél, csak éppen fát nem akart senki sem vinni, tűz nélkül meg nehéz lett volna, ergo így elmaradt a sütés, de sebaj majd legközelebb! ;) Egyébként jártam arra /biciklivel jöttem a hobbiról hazafelé, felüljáróról lefelé, stb..., lényegtelen/ fél9 felé, de a pályához nem mentem be, mert láttam hogy Feriék is pont távoznak, meg tüzet sem tapasztaltam, így kikövetkeztettem hogy a sütés meghiúsult! Holnap dél, 13h körül szerintem kimegyek a Mol útra, ha valaki szintén ilyesmi programon töri a fejét, akkor nézzen arra! :)
Királyság! Szalonnám van, sört adnak a tesco benya kúton, gondolom nyárs is lesz, mármint kint a tetthelyen, meg fa is, viszont kenyeret hozzon nekem is valaki, légyszi, előre is köszi! ;) /Különben kénytelen leszek kenyér nélkül enni a szalonnát, az meg nem olyan faja, de ha kell, én azt is kibírom! De ha lehet, ne kelljen már! :)/
:P Ma voltam arra megint és a szemem nem káprázott már tennap sem, ott van a nád, igaz hogy még kicsi, de kifog fejlődni, márha hagyják az enduros marhák, csak meg ne tudják a környezetvédőállampénzénélősködőállatfajták mert még ezt a területet is kinevezik véletlen nemzetiparkocskának /azért írtam becécve, mert nem akarom hogy szűrőzve a fórumot a nem kívánt elemek is elolvassák esetleg amit én most itt írtam :(, ajánlom nektek is hogyha olyan nem kívánatos kiszűrhető szavakat akartok leírni azt egy kicsit rébuszokba, vagy csak szimplán becéve írjátok, így nagyobb az esélye hogy nem tudnak rálelni az hsz.-ra/, de csak azért hogy nehogy más embertársuk, khm, akarom mondani állattársuk jól érezze magát! ;)
Péntekre tudod mi lesz a felázásból, a nagy f*sza szárasság! :( Ma kellett volna menni, ill. ma lett volna jó menni, míg láttál volna jó nagy tócsát is, a pályán középen megállt a víz, még nádat is láttam kikandikálni a földből, vagy azt már csak odaképzeltem, annyira szép látvány volt, víztócsa! :O :)