World of Warcraft rajongók fóruma. Mesélj, kérdezz bátran, minden elfér ami Azeroth világával kapcsolatos. DE Tört szerverekről ne itt keress infót! Itt mindenki az eredetivel játszik és nem fog segíteni!
Taurenek is szoktak szentségelni, tauren druid fa és maciformában pláne. Újaknak mindig fight előtt 10 perc kisbeugrálás kötelező jelleggel :-) Egyébként van pár extrahülye spot, ahol még az én nyiszlett undeadjeim is megküzdenek a problémával.
Az látványos volt, hogy a tegnapi 3. próbától kezdve elkezdtek nem meghalni az emberek a spoutban és onnantól elég sima volt. Aki egyébként kitalálta ezt a csatát a megmászhatatlan platformokkal az dögöljön meg. Draenei csajjal iszonyat nehéz felugrani a kis szigetekre illetve a belső platform egyik oldalán... Annyira bosszantó, pedig jó csata egyébiránt.
tegnap gyors maulgar es grull kill (hatarozottan felodik a szintidonk, egyre kevesebb a tokoles), elmentunk Lurkerhez, vegre volt nehany ertelmes probank a legjobb 9%. aztan spwanoltak a halak, es nehanyan kidoltek. ha osszejon a letszam, akkor ma meglesz:)
nálunk az egész szerver lerohadt, úgy ahogy volt, aztán mikor visszajött, ment a generalon a lvl1-es más szerveresek spammelése... :)
Elsőre kiesett viszont http://www.wowhead.com/?item=29356 ez, amit igen csak nagy örömmel vettem és tettem el végre a szerencsétlen Terokk's Quill helyett :) Még enchantot se pazaroltam rá, olyan ronda volt... :)
Vashj lett volna kulcs miatt, hátt... konok hülye banda vagyunk, 10kor volt egy reinv is, hátha addigra megcsinálják, de nem javult, úgyhogy mindenki mehetett mindenfelé...
kicsit sajnálom a dolgot, mondjuk, de széllel szemben nem lehet...
Nálunk kb. az első trashpack után le is fújta a raidelést a GM. (Mondjuk én nem nagyon jövök ki bg-kről mostanában. Gief s1 arena gear!!! És DB-vel fogunk arénázni, muhaha, 1300 rating here I come.) ^^
Én tegnap csak 1 órát játszottam (újabb +1 szint a kis papon :D), ééérdekes volt hogy durván 5 seccel a fear után megtudtam merre is ment a mob... Én ilyen fearelős vagyok, nem bubizok hanem fear+mindflay-jel aprítom a népet, mert az a manahatékony :) Közben rágta a fülemet a guild hiperaktív rugója, hogy menjek már heroic SL-t tankolni. HOGYNE :D
Ja ha már Lurker. Nem tudom tegnap este ki hoygan volt vele, de nálunk a dc-k és lagok egész botránnyá tették a játékot. Elképesztő késéssel mentek a spellek és abilityk, banisht elkasztolták a lockok majd úgy rá 3 secre be is banisholódtak a dögök, nálam lejárt a global cd, mire egyáltalán effektíve kasztolta az indított healt, Hydross 3 %-on, mikor az aktuális tankja kifagy... Működésünk legheroikusabb Lurker fightján 3-szor disconnectelt a maintank, legalább 5 ember a raidből folyamatosan kisbe esegetett, Lurker majd 2 kört tett spoutnál stb. Lement végül is 16 !! perc alatt.. lol.. na ezután feladtuk a tegnapi raidelést, így egy fingós esélytelen lett volna pl.
Köszi, nekem nem mindig megy az armory, illetve többször nem mint igen azért kérdeztem. Nem olyan rossz az, és bizony Gruulnál össze tud jönni a maintank halála egész könnyen. Shatter, silence kombó csúnya ha valaki nem resiszteli vagy a palák bebambulják.