Sziasztok! Kocsisék bandája (ezek lennénk mi?) nem tünt el. Na jó, részemröl el voltam utazva egy kicsit. Egyébként folyamatosan olvasom a hozzászólásokat, ha tehetem, de nem egyszerü feladat egy még próbacipőben járó Vodafone NEttel. Mire írnám a hozzászólást rendszerint beagyja a kulcsot.
Peti! Sok sikert az új kezdethez. (nem irigyellek!). Nekem a te tábortéma ötleted tetszik. Sött nagyon (különösen a tánc-zene része, meg persze a ruhák - mire Zsuzsi annyi népviseleti hacukát megvarr...). A tábori címlista utolsó információim szerint elakadt valahol Pista és Zsuzsi között. De megkapod. És ugye nem felejtetted el, hogy nekem is igértél verset!? :)
Feco! Igyekszünk megjelenni a koncerten, bár az már suli (=buli) idő, tehát még ennél is széttebbre széled mindenki.
Zoli! Hatvanban fel-alá rohangálnak a tűzoltók, valami hétvégi előkészületről susmorogvs. És folyamatosan locsolják a könyvtár tetejét.
Mióta van ez a forum oldal, sokkal vidámabban telnek a napjaim. (Kiérdemled azt a koronát Nándi!) Csak így tovább! Cz. Kata
Vica drága! Emese "néninek" felhívtam a figyelmét erre a fórumra, de nem tudom van-e lehetősége csatlakozni hozzánk. Előbb-utóbb úgy is kederül...Ha más nem, szombaton este a hatvani könyvtárból bejelentkezünk közösen.
Nándi! Hol marad az általad beszervezett hatvani társaság? Biztos, hogy találkoztál velük, egyáltalán voltál te Hatvanban?
Sziasztok!
Sajnos a tegnap este csak nagyon kesore ertem haza igy nem tudtam mar irni,de most itt vagyok.Csikszeredaba voltam egy ifjusagi kerszeteny talalkozon ami nadon nadon jo volt!Ugy hogy megerte elmenni!Kicsitt faraszto volt de az mar mindeggy.Te nandi le kell csesszelek itt mindenki elott:Kurvara fereertetted a levelem,es nadon szomoru voltam a valaszod miatt...tobbet ne csinalj ijent.
Peter te pedig vegre megjelensz es te is jo le...az egesz tarsasag el;ott.Hat megerdemlem en ezt??Ennyit szamit nektek Vicuska?Na ezt meg begbeszeljuk!
Zoli:Orsi megirta a cimed ugy hogy lehet megleplek egy par levellel...es majd szolok Orsinak hogy irjon a forumba!
Jaj Draga Emese tanarni ha olvasod a soraim tudnod kell hogy a szivem szakad meg amiert itt hagytal minket...nem volt szep tolled...ha Bokor tanar ur fopg tanitani akkor utannad megyunk...ez biztos!A fenebe azert tollunk lehetett volna engedejt kerni...de azert meg latjuk egymast ugy-e?Es ezt mind mind komolyan irtam!!
Majd meg holnap jelentkezem!
csa, mara ennyi volt, holnap koran költözöm, meg egy csomot kell pakolnom, szendvicseket csinalni, vasalni, kedvenc könyveket, zenet, kisparnat összerakni, stb. Meg a heten benezek az uj melohelyröl. Kösz Nadi, hogy te legalabb örülni latszotal nekem:)))
Köszi, kiraly, tudtam, hogy rad szamithatok! Egyebkent a mail nem titkos, pont azzal a cellal lett letrehozva, hogy Eva (feleseg) tudjon velem levelezni. Az viszonyt teny, hogy Eva irni tud nekem erre, de amit mas ir nekem, azt nem tudja elolvasni.
Mit kapok a jubileumi 50. felszolalasert?
Ünnepnap a mai: a jubileumi, 50. hozzászolással itt van Petike is, pedig a TippMixen 1 a millióhoz adták az esélyt, hogy képes leszel csatlakozni, king, de csak összejött.
A titkos e-mailedről csak annyit: Kicsinyrigóval elintézzük, hogy hamarosan feleséged is tudjon róla... Jobb ez így, hidd el.
Pá.
na csa, kommunikacios attöres nyugaton is, ez a jonas, immar a sajat neveben. Megszoktam mar, hogy mindenki kedves hozzam (szenya vagyok, nem kivanja senki, hogy hazamenjek, a Rémen kivül senki nem reagal a felveteseimre, stb) Csak igy tovabb, szarjatok a fejemre, nem tesz semmit... Tudjatok mit, ha tehetnem, akkor se mennek a tabori bulira, se Feco koncertre es nem üdvözlök senkit, beee!!! Be tudok en itt baszni egyedül is...:)))
De komolyra forditva: aki nem isik az egeszsegemre is szombaton es jozan marad, az a szenya, az olvasotaborok szegyene nevet erdemli. Lelekben veletek leszek, akkor mar heilbronni maganyomban. Ja, van egy uj emilcimem is, ami csak az enyem, es a felesegem se olvashatja (lanyok, figyelem!): kiccsmano@yahoo.de
Amugy Nandinak gratulalok, hogy ismet peldat mutatott a taborosoknak a "polgári" vendeglatoipari egysegben is. Nag Gergö még él? Elég szenya, hogy nem jött idén....
Olvasás? Ne viccelj... Aki volt már a hatvani könyvtár büféjében, azt tudja miért lehetnek népszerűek ezek az intézmények. Azért a haverok írni tudnak, nem?
fecókám, nem kelle ez az aggódás...(így könyörög az árva)
Gyere szombat délután a könyvtárba, gitár, pálinka, meg némi nyársalnivaló legyen nálad, oszt' majd lesz valami... Mondom: www.bebasz.hu
Mindenkinek: Emese bp-i lakos lett, találkozunk vele is szombaton!
hmmm ha egyszer lenne idom szivesen csatlakoznek egy olvasotaborhoz...
De valahogy kivesztek mostanság. Ujsagban olvastam a tietekrol tavaly, es marha szimpatikus volt. szal megorultem mikor meglattam ezt a topicot.
Gratula és igy tovabb
Csaó
Péternek: le kell hangoljalak, Nánditól jött az infó...
Áginak: levél ide, levél oda, itt a fórumon gyerünk az infókkal, hová menjek szombaton és mikorra? :))
A témához: a néprajz jónak tűnik, vagy esetleg középeurópaihoboblues 4 címmel magya-rock a kultúrában lehetne...:))), szoci, meg ológia, meg minden,
Péter 2.: nekem is nagy trauma,hogy melózni kell...
MINDENKINEK: FECÓ-KONCERT LESZ!!!!!
szept. 14. szombat, gyülekező este 6-kor az Akácos Udvarban, Bp. VI. ker. Akácfa u. 61.
aki nem jön el, szenya (beleértve Pétert is:)))
szevasztok
Csaó ismét...
először is, az oké,hogy lesz buli,de pl. hol gyülekezünk??? az oké, hogy kapunk levelet,de ha itt ez a fórum...
Péter, le kell hangoljalak, hozzám Nándi atyán keresztül jutott el a fórum híre,úgyhogy ennyit a nyugatról...:)))
örülök,hogy a rém után valami téma is van, a jövő évi tábor: részemről a néprajz mellett vagyok, annak is kevésbé divatolt részei (de hogy az mi???) , a középeurópaiság nekem kicsit lerágott csont,de ha a népnek tetszik, legyen...
de akkor középeurópaihoboblues 4 legyen a cím...:)))
és akkor lehetne egyesíteni azzal, amit én javasoltam: magya-rock a kultúrában...
amúgy Péterhez csatlakozva, nekem is nagy trauma,hogy mától újra melózni kell...
a legfontosabb infó: FECÓ-KONCERT!!!!!
szeptember 14. szombat, gyülekező este 6-tól az Akácos Udvaron , BP. VI. ker. Akácfa u. 61.
aki nem jön el,az szenya...:)))
(te is PÉter, ne nevess...) :)
na ennyi
Kukucs!
Apád volt szórakozni hétvégén. Összeszoruló szívvel lehetett felfedezni a Windsor-hiányban szenvedő huszas-harmincas fiatalokat, akik helyüket keresték a Windsor-nélküli hatvani éjszakában.
Sajnos jómagam is e csapatok egyikéhez tartoztam, de furcsamód engem, a balszabadelvű úttalant a "polgári" (vagyis a jobboldali) Fácán befogadott péntek este; külön öröm volt táborista fiatalokkal összefutni, mint Rita, Zsolt, Mike, illetve néhány régi gyerek is feltűnt (pl. Nagy Gergő in vigyorgó mode). Próbáltam vmi értelmeset magyarázni a táborról, de úgy emlékszem nem nagyon silkerült, valószínúleg "túl" jó hangulatban lehettem már, ráadásul csocsóban is vereséget szenvedtünk két tini suhanctól. Mikék megígérték, hogy terjesztik a fórum (rém)hírét, így elképzelhető, hogy Vicuskán kívül más táborlakók is vendégeink lesznek.
Minden jót! Puszi!
"Gyerekek, ez hihetetlen, de a legfejlettebb nyugaton egyszerüen beszart a gepem, illetve a tultechnizaltsag esete forog fent: olyan erös az antivirus programom, hogy nem enged ra a forumra. Illetve regisztralva mar vagyok, olvasni tudom, hogy miket irtok, csak a hozzaszolasomat nem tovabbitja a gepem, ugyhogy maradunk a nagyon egyszerü modszernel: elküldöm Levaynak emilben, amit gondolok, ö meg felrakja a forumra...
No, akkor az üzenetek: Feco, ne busulj, elrémesülesed szerintem csak a nepszerüsegi indexed magasba szökeset jelzi:))) Szerintem mindenki ugy gondolja, hogy ez egy nagyon aranyos, szeretni valo rém, megha vannak is gyenge napjai, de kinek nem:) Amugy irok neked majd hamarosan postai levelet, csak kicsit hozzam helyre magam körül a dolgaimat...
Vicuska! En is nagyon örülök, hogy itt megjelentel elsö taborlakokent, de azert Nandival ellentetben nemi szolid lebaszassal is füszereznem az üdvözlesedet... (Bocs.) Egyreszt ket napja mondtad telefonon, hogy azert nem valaszoltal eddig az emilemre, mert meg nem nyilt meg Csernaton-szitiben az internetcafe. Erre most igenest lebuktal, hogy van am ott mar vilaghalo, csak nekem válasz-emil nyista. Mindezt tetezed azzal, hogy elsö bejelentkezö hozzaszolasodban mindenki agyon van üdvözölve, rolam aztan meg egy bolhafingnyi emlites sincsen... Nem tudom, mindezt hogy teheted jova...
Mindenkinek: gondoljatok ram jövö heten, mert kedden költözöm, csütörtökön meg kezdem a munkat a heilbronni szinhazban... Eleg sulyos, hogy 29 evesen nekem is el kell kezdenem mar dolgozni... Aki szeret egy kicsit, küldjön nekem par fenykepet, ugyanis nekem meg a tabor elejen beszart a fenykepezögepem (az is) (kifogyott az elem, ami persze olyan spéci volt, hogy Romaniaban nem lehet kapni - megint a nyugati technika ördöge... Feco, ez lassan lehet egy uj dal ötlete: Peter es a nyugati gepek:))), igy egy darab kepem sincs az idei taborrol... Az uj cimem Heilbronnban: Katherinenstift
Jónás Péter
Arndstr. 12
74074 Heilbronn
A Katherinenstift az elejen egy apacarend neve - azert nem zárdába megyek, bar jo poen lenne, hanem egy apacak altal müködtetett öregotthonban lesz egy szobam. Eleg huzos, de ha a zabolai agyakat tuleltem, ez is menni fog. Aki teheti, irjon, mert nagyon egyedül leszek, a felesegem a munkaja miatt Kölnben marad, csak kethetente talalkozunk majd hetvegen. Amit varok még: a tabori nevsort küldje mar el valaki, még a kiscsoportom nemely tagjanak is tartozom ajandek-versekkel.
Es a vegere: gondoltam, legyen mar valami komoly tema is feldobva a forumon. Gondolkodtam mar kölni maganyomban a következö tabor temajan, es egy korabbi ötlet (azt hiszem, Fecoe) szöget vert a kobakomba: neprajz. Aztan ezen belül zene, tancnepviseletek, mindenfele bütykölde (hajra Zsuzsi!), nepkölteszet, a Karpat-medence különbözö nepeinek nepmüveszete, stb, a temat nagyon eletközelbe lehetne hozni, sok jo vendeggel, sok nepdalozassal, tanchazzal, fazekazas, börözes, szöves-fonas, ami belefer. Es a darab (mert en nyilvan onnan indulok ki:) lehetne megint jo zanzásitott, sok szereplövel: nepmesekböl, nepdalokbol valogatnek, valami olyasmit, mint volt a csango nepballadak Berecken. "Egyszer volt, hol nem volt a legkisebb fiú" - ez a munkacim. De ha ez nem tetszik, van egy masik ötletem is, amiröl Zolival ertekeztünk emilen még a tabor elött, ez egy inkabb "szellemi" tema: körüljarni azt egy taborban, hogy mi az, hogy közepeuropaisag. Irodalom, törtenelem, szociologia, helyfíling, keleti kilatasok, stb. No, lehet hozzaszolni, vitazni, induljon be ez a Forum!!! Egyebkent Horvath Orsi es Feco tölem kapta meg a hirt a Forumrol? Mert bar ugy tünik, nem vagyok jelen, en azert a hetterböl szervezkedem! Vicanak is en szoltam, bar a jelzett abra szerint ö ugye hütlenül a hatam mögött szembeköpött:))) (Micsoda mennyei kepzavar!)
Remelem, jövö hettöl netcafebol mar közvetlenül is tudok jelentkezni. Ja, az emilcimem Heilbronnban is marad: berzsian@netcologne.de. Kocsist es mindenkit öleljetek meg a nevemben szept. 7.-en!!!! (Még Rigo Belat és Takacs Palit is:)
Bocs a regenyert... Jonaspeti"
Szevasztok! Kimaradtam a pénteki napból, szabadság miatt. Nagy öröm volt olvasni azt a rengeteg sok baromságot, amit összehordtatok. Vica megjelenése meg egyenesen hab a tortán (hát még ha az unokanővére is bejelentkezne..)
Vica! nem gondolod komolyan, hogy nagy nyilvánosság előtt leírom a lakáscímemet? Aztán mit kezdjek a rajongók tonnányi levelével és az ajtóm előtt kígyózó sorokkal? :-)
Budapest, 1085
József krt. 75.
Szombaton meg belecsapunk a lecsóba? Lángolni fog az egész város!!! Azt javaslom, hogy a találkozó idejére nyissunk egy fórumot a www.bebasz.hu oldalon :-)))
Egyébként azt hiszem minden táborlakó kap értesítést a szombatról. Kivéve gondolom az erdélyi emberkéket de ez természetesen a távolság miatt!
Apu volt valaki valamelyik szórakozóhelyen tegnap előtt?
Péter bácsi? Nyugaton nem megy ez olyan gyorsan ugye?
Ha előbb nem akkor szombaton! Sziasztok Ágika
Kedves Feco! Elöször is Te nem vagy RÉM,hanem az az ember, aki megismertette velünk! Azt hiszem én ennek igen örültem :-) ( vagy ez enyhe kifejezés..?).A szombati találkozóra krumpli,vmi süthetö hús, hagyma, paprika stb szükséges izlés szerint, a ruhát illetően pedig olyat húzz fel, amiben meg tudod sütni az előbbieket a tűz mellet( amit Öcsém rak és utána ki tudja még mi lesz a sorsa..Ugye Zolika?).
Szia Feco!De jo hogy itt vagy mar azt hittem mindenki eltunt.Na jo na megnyugtatlak hogy nem is vagy Te REm csak neha de az mar annyira nem szornyu.Valamelyik nap kuldok levelet es benne egy szep fotot rolad!Irj!Vicus!