Igertel nekem nehany bonto stb. elerhetoseget, ahol utananezhetnek az allolampasba valo klimanak. Ha lesz ra idod kuldd mar el legyszi a mailemre, vagy ird be ide!
Szükségem lenne egy dizel állólámpásba való termosztátházra. Ha jól emlékszem van közületek szegedi, akinek volt is valami elbontott autója. de lehet volt az egy éve is...
Hali, Szerintem eloszor a magyar bontokat kene meglatogatni, Czibula, Hada Szabolcs, Urom....
Megkockaztatom tovabba, hogy a 200-220-230.4 teljes kipufogorendszere csereszabatos, de ezt nem 100 % -ra mondom.
Ujat meg nem nagyon erdemes venni, bar a nemet oldalon valami 50 Euro korul mar kaphato, de bizonyara talalni jo hasznaltat is, plane ha tenyleg kompatibilisek.
Kerdezd meg a schwechati bontot! Altalaban dragan adnak mindent, de hatha makod van. Tudnak angolul is valamennyire. Kerdezd meg, hogy van-e nekik mindkettohoz es hatha kiderul, hogy csereszabatosak.
Ja, es asszem "abgaskrammer"-nek hivjak nemetul a leomlot.
a 220as motor es a 230.4es motor leomloje egyforma-e? vagy tokmas? valakinek valami otlete, hogy lehet-e szerezni ujat vhonnan es mennyiert (el van repedve a 220ase es egy mar meghegesztett darabon ereszt ujra)
Sajnos Londonban vagyok meg 4-5 honapig, az auto pedig ezer darabban van. Az osszeszerelesi projekt meg tuti, hogy elhuzodik ev vegeig. Raadasul a kasztni is csak felig (se) van kesz. Egyebkent Debrecen mellett lakom az autoval egyutt :-) Addig is boldog uj evet! Es talalj oromet az autoban!
Jövő héten - a karácsonyi ünnepek miatt - csütörtökön, 28-án lesz megtartva a szokásos heti klubtalálkozónk a Felvonulási téren. A nap azért nevezetes, mert külföldön élő/dolgozó klubtagjaink is jelen lesznek, elvileg a megszokottnál nagyobb létszámot várunk a térre. Aki még nem volt és kijönne kicsit dumálni, azt szeretettel várjuk 19 órától.
Kellemes és Boldog Ünnepeket mindenkinek, előre is!
2) 1971 = 1 széria = krómkeretes hátsólámpa nem redőzőtt
3) 280 = 114-es (és nem 115-ös :-)) A cuccnak lehet értéke, ha müködik akkor kb 80-100 EUR, ha csak dísz akkor 10-20 EUR. Ebayen keress hasonló terméket.
Varsányi Irén utcai modell boltból (Moszkva tér - Mártírok útja körzete) most szereztem be egy ilyen Sun Start, 11,990 Ft-ért - ez gyakorlatilag az e-bayes ár, szállítási ksg nélkül. Van még a pirosból és a bézsből is ott. Kibontani majd csak karácsonykor fogom :-))