Keresés

Részletes keresés

A PROFI Creative Commons License 2002.01.05 0 0 438
Remélem lesz az életemnek olyan időszaka is, amikor majd megtehetem, de addig is ilyeneket olvasok.
Egyébként nem álltál messze a valóságtól, mert tagja vagyok egy olyan levelező listának, amely a tagjainak már december 8.-án, -még a jegyirodák előtt- ajánlották a jegyet megvételre. Nálam sajnos nem sok sikerrel...
Előzmény: uhuhu (437)
uhuhu Creative Commons License 2002.01.04 0 0 437
te kint voltál ezen a koncerten???
Előzmény: A PROFI (435)
supervisor1 Creative Commons License 2002.01.03 0 0 436
Meg-e lehetne-e esetleg-e szerezni-e????
Előzmény: A PROFI (435)
A PROFI Creative Commons License 2002.01.03 0 0 435
Ez a december 31.-i koncerten előadott dalok listája időrendben:

Welcome To The Jungle
It's So Easy
Mr. Brownstone
Live And Let Die
Oh My God
My Michelle
Think About You
You Could Be Mine
Sweet Child O' Mine
Knockin' On Heaven's Door
Madagascar
November Rain
Out Ta Get Me
Rocket Queen
Chinese Democracy
Patience
The Blues
Silkworms
Nightrain
Paradise City (ráadás)

A PROFI Creative Commons License 2002.01.03 0 0 434
Kis pontosítás: Slash-t az első buliról utasították ki. Ezt csak azért tudom, mert ez már dec.30.-án hír volt külföldi oldalakon. Egyébként a biztonsági emberek szerint utasításban volt kiadva, hogy egyetlen régi Guns tag sem juthat be a koncertre.
Az első buli úgy ahogy van rossz volt. Gond volt a kihangosítással, ezért a koncert egy időre félbe is szakadt, Finck idegességében széttörte a gitárját és megrongálta Axl mikrofonállványát. A koncerten aznap este nem volt ráadás sem.
Dec.31.-én viszont nagyon jó volt a hangulat, nem volt semmilyen botrány és 29.-ével szemben akkor teltház volt. Ami tetszett a tudosításokból az az, hogy állítólag a koncert közben az egyik kisérőember bedobott Axl-nek egy törülközőt, amit Axl feltartott és ez állt rajta: "A Celebrity Deathmatch meg volt bundázva!"
Ezen az estén a Guns ráadásszámot is játszott és látszott, hogy élvezi a koncertet.
Előzmény: supervisor1 (432)
supervisor1 Creative Commons License 2002.01.03 0 0 433
Gunnerek!

Hun vagytok?

Csak nem Vegasba'?

supervisor1 Creative Commons License 2002.01.02 0 0 432
Hír az MTI-oldalról:
"A Las Vegas-i Hard Rock Cafe-ban december 29-én és 30-án - mint azt korábban beharangoztuk - fellépett Axl Rose még mindig viszonylag új bandája, a Guns N' Roses. A második bulit szerette volna megnézni a csapat egykori gitárosa, Slash is (képünkön), de a hírek szerint (New Musical Express) az egyik biztonsági ember nem engedte be. Állítólag Axl Rose utasítását hajtotta végre.
A rajongók nem töltötték meg az 1 400 férőhelyes helyszínt és a hírességek is többnyire távol maradtak. Lehet, hogy ők már sejtettek valamit?
A koncerteken Rose folyton technikai problémákra panaszkodott, többször lejött a színpadról mikrofonjával küszködve. Bár játszottak vagy két órát, de többnyire csak a már jól ismert dalaikat nyomták. Szinte ugyanazt, amit tavaly ugyanitt és a nyári Rock In Rión már hallhattak tőlük a fanatikusok.
Az elmaradt európai turné pótlásáról érdemben nem hangzott el semmi, sem a Chinese Democracy nagylemezük megjelenésének időpontjáról - továbbra is dolgoznak rajta.A Las Vegas-i koncerteken egy forgatócsoport is tevékenykedett, munkájukat bizonyára láthatjuk majd a jövőben egy videokazettán vagy egy DVD-n. "

Mondjuk, mintha a RIO az 2001. jan.15-én lett volna...
Azt a bizonyos Chinese Democracy-t anno xxxx dec.13-án kezdték el összerakni, de ha kész lesz az már maga lesz a tökély!
Ha igaz a kiutasítás, akkor közel volt a "deatmatch".

***GNR forever***

supervisor1 Creative Commons License 2001.12.31 0 0 431
Itt ülök, sorba hallgatom a Sweet, Crazy dalokat.
Egy igazán fontos dolog csendül ki belőlük:
"DON'T GIVE UP HOPE'"
Eljönnek még a fiúk, a tornacípősek, vagy anélküliek.
***GNR forever***
Giovanna Creative Commons License 2001.12.30 0 0 430
Hali!

Számomra a Guns utolsó értékelhető albuma a Use Your Illusion I-II. Azóta nem nagyon tudnak maradandót alkotni számomra.

Botrányok régen is voltak,de akkor jó zene is párosult hozzá, és simán megtöltöttek csarnokokat.

A PROFI Creative Commons License 2001.12.30 0 0 429
A Gn'R dec.29-én este Las Vegas-ban a Joint Cafe-ban megtartotta (mostmár szokásosnak mondható) fellépését. Az egyik nemhivatalos Gn'R honlap 27-én kétségbeesetten számolt be arról, hogy még mindig nem sikerült eladni mind az 1400 belépőt. Figyelembe véve az árakat (125 USD-től 300 USD-ig) és a Gn'R utóbbi időben az európai koncertkörúttal kapcsolatban tanusított magatartását ez nem is csoda.
December 31.-én még egy koncertet ad a Guns ugyanott.
Szepi Z. Creative Commons License 2001.12.29 0 0 428
Amolyan reklámcucc akart lenni, viszonylag keveset is adtak ki belőle. Ma már elég sokat ér.
Amúgy visszatérve az új számaikra, nekem a Madagascar például nagyon tetszett. Szerintem mondjuk nem lehet még igazán megítélni, milyen lesz az új album (ha lesz), mert az eddigi koncertfelvételeken (Rio 3, Las Vegas)zeneileg még nem voltak igazán összehangolva a fiúk.
(Pl. Mikor elcseszi a gitáros az egyik részt a the Blues-ban)
Előzmény: Grof (427)
Grof Creative Commons License 2001.12.27 0 0 427
4 szám?
Akkor az még nem igazán album, nem?
Előzmény: Szepi Z. (426)
Szepi Z. Creative Commons License 2001.12.27 0 0 426
Az első a Live Like A... Suicide volt.
Újra kiadták később, a Lies album első 4 száma.
Ezért van a Lies borítójának egyik oldalán a Suicide eredeti borítója.
uhuhu Creative Commons License 2001.12.27 0 0 425
ha a második album volt az A.F.D. akkor mi volt az első??
Előzmény: Zrec (423)
supervisor1 Creative Commons License 2001.12.27 0 0 424
Jogos a két pont, te kis pecás...
Előzmény: Zrec (423)
Zrec Creative Commons License 2001.12.26 0 0 423
Egy kis kukacoskodás

a 2. album az Appetite F.D. volt

Előzmény: Axl (422)
Axl Creative Commons License 2001.12.26 0 0 422
A shadow of your love nem túlzottan új szám, játszották már a kilencvenes évek közepén is. Van róla egy hihetetlenül gyenge minoségu koncertfelvételem. :)
Előzmény: supervisor1 (421)
supervisor1 Creative Commons License 2001.12.19 0 0 421
Hááát... Vannak benne kakukktojások. DE:
a Madagascar, az Oh, my God, a Shadow of Your Love, a The Blues az király!
(a This I love-ért bocs, de az valójában a RocketQueen, de engem is átb@sztak.)
A 2. album, asszem a Lies volt, aztán jött a UYI 1-2., Spaghetti, Live 87-93, aztán semmi..
Na eddig tudtak jó mjuzikot "csinálni".
Ezeknél jobb csak a következő lemez lehet!
Előzmény: uhuhu (420)
uhuhu Creative Commons License 2001.12.15 0 0 420
letöltöttem.
hát mit mondjak egy csalodás volt. szerintem egy szemét. az összes. bár 1 tetszett egy kicsit.

Vélemény:
A G N R a 2. albumig tudott jo zenét csinálni.

azért köszönöm !!!!

uhuhu Creative Commons License 2001.12.13 0 0 419
Köszi!!!!
Megjött.
mindjárt tanulmányozom.....
Előzmény: supervisor1 (418)
supervisor1 Creative Commons License 2001.12.12 0 0 418
mailen elment az info.
Előzmény: uhuhu (417)
uhuhu Creative Commons License 2001.12.12 0 0 417
ááááááá. modem rulez :)
de van ismerösnek csellója! a cim jöhet. köszi!!!!
Előzmény: supervisor1 (416)
supervisor1 Creative Commons License 2001.12.12 0 0 416
Ha van Direct Connected, adok címet.
Előzmény: uhuhu (415)
uhuhu Creative Commons License 2001.12.12 0 0 415
nem tudsz felrakni valahova uj gunst?? szivesen meghallgatnám.
Előzmény: Axl (414)
Axl Creative Commons License 2001.12.12 0 0 414
"Úgy néz ki, mintha a régi nevébol élne?"

Nekem kurvára nem úgy néz ki, mintha élne. Ahhhoz egy lemez és egy turné kéne. Ez így egy nagy döglodés, ami idestova 2 éve tart, de lehet, hogy még több... :((

Igen, hallottam már új Gunst. A kb. 10 szám közül igazán csak 2 tetszett, van néhány elfogadható, és néhány nagyon gyenge. Persze még más a hangminoség is, ugyanis koncertfelvételekrol és demokról van szó, de mindennek mondható, csak meggyozonek nem. Persze ezt lehet, hogy csak azért mondom, mert egy ideje zeneileg meglehetosen eltávolodtam a Gunstól.

Előzmény: uhuhu (411)
stonedrop Creative Commons License 2001.12.12 0 0 413
Duff vagy Slash igenis hiányzott volna, illetve hiányzik is. Nem a látvány miatt, hanem azért mert nagyon sok jó számot írtak. Lehet, hogy jó az új felállás is, de ez akkor sem GNR. Mint ahogy Paul McCartney sem Beatles, Phil Collins sem Genesis, Ozzy Osborne sem Black Sabath stb.
Előzmény: A PROFI (412)
A PROFI Creative Commons License 2001.12.11 0 0 412
A tavaly szilveszteri és a Rock in Rio koncerten is ebben a felállásban játszottak.

stonedrop!
Mert te mit csinálnál Axl helyében? Alakítanál egy új zenekart úgy, mint Slash vagy Duff tette? Látható, hogy mennyire vitték. Ha Axl érez még magában mondanivalót vagy éppen még továbbra is a csúcson akar maradni, akkor az az egyetlen választása, hogy a régi névvel megy tovább. Persze ez néhány rajongónak problémát jelent, főleg ha nem Axl miatt kedvelte a Gn'R-t. Ha viszont azt nézed, hogy a zenészek a zenéből élnek és akármennyire nem is mondják ki, de az üzlet miatt kezdik el és azért csinálják, akkor Axl megoldásában nem látni semmi kivetnivalót. Ez persze -mint mondtam- néhány rajongóban hányingert kelt, de Én már láttam Buckethead-et gitározni. Addig azt hittem, hogy Slash-nél nincs jobb. Hát akkor kiderült, hogy van... És hidd el nem amatőr zenészekkel veszi magát körül Axl. Amíg nem hallottad az új albumot illetve nem láttad játszani az új zenészeket, szerintem ne ítéld el őket. Bármennyire is furcsa, a Gn'R mindig is Axl volt. A többiek csak tölteléket jelentettek. Volt egy kis hatása Slash bozontos frizurájának, mint ahogyan lesz Buckethead elvetemült fejének is. De semmi több.
Mint ahogyan mindenféle következmény nélkül el lehetett zavarni Steven Adlert és Izzy-t,ugyanúgy nem vette volna észre a közönség Duff vagy Gilby hiányát sem.

Előzmény: uhuhu (411)
uhuhu Creative Commons License 2001.12.10 0 0 411
igazábol a mostani GNR- nek semmi köze nincs a régihez. nem ugy néz ki, mintha a nevéből élne??
Vagy ti hallottátok már az uj felállásban?
Előzmény: A PROFI (405)
supervisor1 Creative Commons License 2001.12.10 0 0 410
Nevezhetnénk: William Bailey BigBand-nek is....
Végülis én már ama bejelentésnek is tudok örülni.
WBB rulez!!!!!!!!
Előzmény: Matyika_ (409)
Matyika_ Creative Commons License 2001.12.10 0 0 409
Ha övé lenne a név, akkor az lenne. Lenne is nagy hőbörgés.
Előzmény: stonedrop (408)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!