Basszus, együttérzek veled, hiszen láthatóan nagyon készültél rá lélekben... s ha eladnád az állót, és vennél ülőt? Azért ne maradj már le az élményről....
Baromora sajnálom, és ideges vagyok, ugyanis múlthét pénteken darabokra tört a bokám egy focizás következtében, ma engedtek ki a kórházból, de a koncertig semmi esélyem a felgyógyulásra. fuck off!!!!
Egyébként nem kell bocsánatot kérni ha nem jönnek, nem haragszom én senkire.
Nyilván mi fórumosok örülnénk legjobban ha jönnének.
Egyébként nem érdemes másra hivatkozni.
Mert pl. a Heaven and Hell-t a Livesound szevezi és ezt nyilatkozta a Maiden magyar esélyeiről:
"Legalábbis 3 évvel ezelőtt a Live Nation-nek (MM) volt kizárólagos szerződése az Iron Maidennel Kelet-Europára kiterjedően. Szerintem azóta ez nem változott, de ha változott is volna, az IM-nek a mostani ára nem felel meg a magyar valóságnak. Az hogy Ostravaban vagy máshol 8.900 Ft a jegy, nem jelenti azt, hogy Budapesten is rentábilis lenne. Ahogy már többször is elmondtuk, Magyarországon nem divat szponzorálni ilyen jellegű eseményeket (ritka kivételekkel). Van soproni Volt Fesztivál, Hegyalja Rockfesztivál, most meg Balatone és kifújt. Csehországban, Ausztriában dollármilliókat költenek pl. sörgyárak a koncertek támogatására. Pl. most Ukrajnában a Tuborg teéjes mértékben támogatja a kijevi fesztivált. Ha itt lenne a Maiden, akkor a jegyár nem kevesebb, mint 12.000-15.000 Ft lenne. Igaz, hogy a környező országokban rendezésre kerülő koncertek, fesztiválok negatívan befolyásolják a magyar piacot, de azért az emberek nem tömegesen mennek pl. Ostravaba...-bár néhány százan biztos elmennek... És ezt már meg lehet érezni Bp-en is. DE EZ A HELYZET. "
Jelenleg nincs szervező cég aki a Maidennel foglalkozna.
Te aztán a végletekig optimista vagy. Kár, hogy minden bizonyíték ellened van ( A Heaven and Hell már áprilisban szinte biztos volt...olvastam valami zenei fórumon, még áprilisban, hogy az egész pletyka úgy terjedt, hogy valaki megérdeklődte a koncertszervezőnél, hogy lesz-e, és azt mondták lesz...ez a mostani helyzetben nem igaz, mert cáfolják).
De azért hallkan megjegyzem ahogy régen a Queen-re hivatkoztam:Jön a Heaven and Hell!!!(Istennek legyen hála!)július 4-én és már május 16-a van,azaz kb. másfél hónap múlva lesz a koncert,és most tudtuk meg,nem?
Ráadásul a jegyárak nálunk is magasak!
De egy olyan bulit ami abécsi Rotundenplatzba lesz Metallica és a Heaven and hell nevezetű Black Sabbath el lehetett volna hozni, mondjuk a Sport arénába 15 ezer ft-ért!!! De pl az Ozzfest idén ingyenes, ááá az USA-ba!
De pl a 2005-ös felgozatala nem volt gyenge az Ozzfestnek: Velvet Revolver, Iron Maiden, Sabbath! Itthon meg egy estére csak egy nagy banda jön :(
Hát az ideje éppen itt lenne, hogy jöjjenek, de ugyanúgy nem jönnek mint ahogy
a Metallica sem.- Ők 1999-ben voltak utóljára.
Az tény, hogy sok jó koncert van nálunk de a "szomszédainknál" meg még több, és jobb koncertek vannak.pl: Csehország
Sajnos egyet kell értenem az előttem szólóval és ennek csak egy oka van: az impotens koncertszervezés, amely nemmondomki milyen vallási csoportosuláshoz hasonlóan hajszolja az irreálisan magas profitot.
Azért volt a Maiden nem egyszer hazánkban. 2003-ban 2szer is, meg 2000ben is, és épp itt az ideje, hogy ismét jöjjenek.
A Metallicát se tudták jó ideje idecsábítani. De amúgy szerintem elkég sok jó koncert volt az utóbbi években Magyarországon. Deep Purple, Motörhead, Robert Plant, Billy Idol, idén jön a Dios Sabbath is.
De én Bécsbe megyek Metallicára, Iommiék ott is lesznek yesss!!!
Duisburg gig moved to Düsseldorf
Published: May 11, 2007
Due to local noise level restrictions, the Open Air concert of IRON MAIDEN on June 17th, 2007 has to be moved indoors from the MSV Arena Duisburg to the ISS Dome Düsseldorf.
In order to give their fans the full Maiden experience the band cannot accept a noise level restriction.
Because the MSV Arena is located in a residential area, the air pollution caused by leisure events has to be reduced to an unacceptable level. Therefore the promoter has decided to move to Duesseldorf.
By moving indoors the fans will now have the advantage of seeing not only the entire Iron Maiden production but also the full light shows of all supports -- In Flames, Papa Roach, Mastodon and Lauren Harris -- that are not affected by daylight any more.
The Open Air show at Ludwighafen´s Südweststadion on June 8th will not be affected and will take place as scheduled.
Already purchased tickets will be valid for Duesseldorf.
Na megtaláltam,
http://video.google.com/videoplay?docid=-41694585528791995&q=Iron+Maiden+duration%3Along&hl=en
Itt a teljes közel 2 órás koncertfelvétel!
és tényleg gyenge minőségű, de a Maiden Englang, és a Live after death
azok szerintem jobb minőségűek. Mondjuk a Rock in Rio a csúcs, és élőben nyilván
van egy rakat kötelező de visszanézve már nem olyan extra, mert a koncertprogram kb fele ugyanaz mindig.
Akit érint, egy kis infó a buszútról:
Tegnap beszéltem a rockline-nal, nyomdai csúszás miatt csak a jövő hétre vannak meg a buszjegyek, illetve az indulás az Etele tér környékéről lesz.
Hivatalosan csak VHS-en jelent meg, bár létezik belőle már DVD is, mivel a VHS-ből készült, így kicsit gyenge a képminősége, kb. mint a Live After Death és a 12 Wasted Years DVDk-é...
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék, hogy az 1992-es Live at Donnington koncertanyag, ami nekem a supla cd-s verzióban van meg, DVD-n van e? Megjelent e?
Hol érhető el? Szükségem lenne rá, viszont boltban a DVD-t még sehol sem láttam.
Tudna valaki segíteni?
Ti tudtok valamit a rockline.hu által szervezett buszról Ostravába, mert én ugyan regisztráltattam magam de mostmár egy kicsit aggódom a visszajelzés hiánya miatt.
Sziasztok! Mi a haverokkal a Ljubjanai buli megyünk Pécsről.Junius 2-án ugy délelőtt 10 körül indulunk, még van 3 szabadhely a kisbuszban akit esetleg érdekel az jelenkezzen az invaders@freemail.hu cimen vagy a 06-30-4915472-es számon.