a korabbi gondolatom analogiajara, en inkabb orulnek, ha hagynak a rossebbe ezt a MHz haborut az intellel, es inkabb a tobbprocesszoros gepekre koncentralnanak: amugyis egy olyan terep, ahol a windows meg amator szinten mozog, meg ez jol belepasszolna az Apple multbeli filozofiajaba. kar, hogy nincs lehetosegem a G4-es 2 processzorost kiprobalni, kivancsi lennek ra, hogy megy rajta az OS X...
ja, ez igaz, kicsit telhetetlen voltam (szokas szerint)
bar az igaz, hogy en a 17" kijelzot nem tovabbi aremelessel gondoltam, hanem ebben a 1800$-os arban. igaz, hogy a superdrive az elegge megdobhatja az onkoltseget a gepnek - talan akkor mar nulla hasznuk lenne az egeszen. ettol fuggetlenul az egyeduli bajom az Apple-lel csak annyi, hogy korabban a technikai elonyuk a pecevel szemben lenyegesen nagyobb volt, es gondoltam az elozo sikeres szeria koltsegeit talan visszaforgatjak ebbe a strategiaba. bar a szamokat ok ismerik, nem en :)
szevasztok, elnezest kerek mindenkitol, hogy uj belepokent hirdetessel kezdek... egy elado PB G3-asom van, akit erdekelne az inkabb ide a forumra irjon (mostantol mar en is rendszeres olvaso leszek).
a Lombard verzio (400 MHz SCSI csatlakozassal, tehat FireWire nincs benne) es amerikai angol a billentyuzete/software.
van egy OS X 10.0 is hozza, ha ez megdobja esetleg az erdeklodest...
udv, bob es bobek
ui: nem tudom eleg lesz-e az uj iMac design egy masodik eladasi dompingre, ahogyan azt az Apple-nel remelik.
nekem a gep eppenseggel nagyon tetszik, csak kicsinek talalom a kijelzot - 17" azert szimpatikusabb lett volna
Hogy de milyen randa ez az új iMac :-)))
Ahogy elnézem az adatait, döngethet rendesen.
Remélem, hogy a régi iBooknak meg annyira leviszik az árát, hogy mondjuk a felére? :-o
Jobb ill. bal kez lazan a gep folott. Huvelykujj alatt pontosan ott talahato a klikkelo, mutatoujj elkepeszto termeszeteseggel cirkal a tapipadon. (PB G3)
Sikerült valamit kezdeni az .img-vel? Én is hasonló gonddal küzdök, nekem nincs netem, az öcsémnél töltöm le a cuccokat pc-n, és verem a fejem a falba, amikor hazamegyek és nem bírok az .img-kkel stb. semmit sem kezdeni. Hiába írom be a filetyperrel a creatort meg a type-ot, nem tud mit kezdeni velük. Állítólag van egy maclink plus nevű program, ami jó erre, nem ismeri valaki?
egyáltalán honnan lehet tudni, hogy egy lemez rossz? OK, ha belefagy az írásba, akkor kuka. volt olyan, hogy lefagyott a gép, az írás legvégén, oszt késôbb mégis használhatónak bizonyult a lemez. ha úgy ellenôrzöm, hogy írás után kiveszem-beteszem, és feljön a lemez, akkor tuti jó? én CD-re archiválok, és nagyon utálnám, ha elvesznének az anyagaim, a rossz írás miatt...
egyébként én azóta tudok CD-t írni, mióta kidobtam a Disk Burner & Co file-okat, és Toast-ot használok.
1., probald meg 2x sebesseggel, aztan 1x-el.
2., csinalj az extension managerben egy olyan extansion setet, amiben minden felesleges extension ki van kapcsolva (halozat, 3rd party, stb.).
3., Probald ki masik gepen is az irot, lehet hogy gyari hibas.