Az Index Forradalmi Nemzeti Bizottmány kiáltványa és Modos Moderandija, ami azonnal hatálybalép, a népnyúzó moderatúra 72 perce kap, hogy önként lemondjon, különben eltorlaszoljuk a sávszélességet!
Valaki monnyonle! Es gyerünk azonnal a hidra! Mindenki hozzon zaszlot, vekkert, meg esernyöt, mer az 48-ba is volt! Valasszunk gyorsan szovivöt, aki rendszeresen peticiozik a nevünkben a moderacsesztetöben!
Na végre egy okos kezdeményezés! Nemzetünk felemelkedését szolgálná mind testben, mind lélekben, ha minél többen csatlakoznának. Isten áldását kérem az ügyetekre, és imádkozom érte.
Ha bevezetik a többiztosítós rendszert, akkor polgári engedetlenségből senki se legyen beteg, nem megyünk orvoshoz, és semmi bevételt nem tudnak majd elszámolni utánunk!
Bizony, bizony. Én például tegnap azért nem forradalmányoztam, mert elég erős szél volt, és féltem, hogy begyullad a szemem, oszt majd kamillázhatom. Naggyon-naggyon veszéjes dolgok ezek.
hűha, veszélyes dolog manapság forradalmárnak lenni, a rendőrök nyúlkálnak, leöntik a Zembert gyanús folyadékokkal, én asszem ha Petőfiéket, meg a Bastielle ostromlóit ilyen atrocitások érték volna, akkor ma is az ónódi országgyűlésnél tartanánk...