“Egy bácsikám, ki csősz volt s egész évben a Varjúdomi kunyhóban lakott olyan mesét mesélt, amilyen éppen abban a percben eszébe jutott. Az volt a jó, hogy élni kellett, élni a sok szeszélyes mesét. Így csinált nékem hosszú orrot, kedvet ahhoz, hogy éljek úgy, ahogyan ő élt. Mert ő volt, ő meséje minden hőse, a hónapok és magok ismerője, kinek a nap volt kalendáriuma, szél a nagyapja, parázs meg a húga”
Nem lehetne a vegyőt és a pamacsot örökre? Nézd meg minden nickem a femiből ki van tiltva! Nekem a topiknyítónak. A hikálmajomhorda minden feminista nicket kitiltat onnan! Mert ott is rágalmaznak, hazudoznak és provokáltak, mint most. Aztán rohantak a modikhoz. Most az alapra osztották a mószeraranka szerepet.
Ez évek óta üldöz bárkit, aki nem libsi ostoba. Rengeteg nickemet töröltek miatta. Engem is üldöz a hikálmajomhordájával évek óta. A hazudozásaival a kitekeréses csúsztatásával mindenkit megrágalmaz.
Én abszolút nem vagyok úgymond érintett a témában. Ha csak nem úgy nézzük, hogy magyar irodalom. Hogy magyar művészetek. Hogy magyar sport. Hogy magyar ipar. Hogy magyar tudomány. Mert így, ebben az értelemben teljes mértékig érintett vagyok. Minden, minden magyar érintett.