Hahó. Legegyszerűbb, ha Photoshopban nyitod meg, aztán flatten layer (a kép szélén levő íves formák esetén érdemes a canvas size-t egy kicsivel nagyobbra állítani, különben lereszeli az íveket), majd elmented olyan formátumban, amilyenben csak akarod. Nagyságrendekkel gyorsabb, mint Corelből exportálni.
Jaj nem, az macis program, Macintoshon beolvasod vele a PC-s állományt, és elmenti PC-s formátumban. Ugyanezt visszafelé is tudja.
EPS koverziót én még nem próbáltam, de állítólag csinálja.
Azért látszik üresnek a CD vindózról, mert igy lett megirva.
Mac-en lehetséges azonban, hogy ún. hybrid módon irjál CD-t, igy szépen látszanak Win-ről is meg Mac-ről is a fileok. Ha várható, hogy kapsz még valakitől ilyen CD-t, szólni kellene neki, hogy igy irja meg. Ez persze csak a file-transzferre jó megoldás.
A MacLinkPlus-t én nem ismerem, Dr. Lecter tud bővebben szólni.
NA még 1x :)):
Tehát van egy CD-m amin vannak *.eps filék. MAchintos alatt készültek Corel 10-el. Ezeket szeretném én valami Windows-os formátumban tárolni, de a legegyszerűbb megoldás hogy CD be a PC-be és másolás. Ilyen nincs mert a MS szvsz direkt üresnek írja ki a CD-t.
NA ekkor jött az ötlet hogy ne CD-n hanem kilemezen vagy e-mail-ban küldik el nekem Mac rendszerről és lás csodát le tudtam menteni a vinyóra.
Ekkor jöhetett az hogy a vinyómon lévő Win számára ismeretlen filéket át kéne konvertálni valamibe amir felismer. Ekkor az jutott eszembe hogy ha Corel 10-el csinálták Mac alatt akkor én is megtudnám nyitni Corel 10 alatt lényegtelen hogy nekem PC-m van. MEg is nyitja és ki is lehet exportálni jpg-be bmp-be bármilyen windowsos formátumba de ez elég lassú mivel minden filét Core 10-ben kell megnyitni és azon keresztül exportálni. Erre kéne valami direkt erre szánt progi.
*.eps filéket akarok Corel 10-ben készültek Machintos rendszeren és ha elküldik mail-ben akkor el tudom menteni vinyóra és onnan megtudom nyitni corel 10-el és onnan tudom is exportálni csak ez így kissé lassú főleg hogy igen sok ilyen file van ezért kéne valami konverter.
Milyen file-okat akarsz átrakni? Mert pl. a doc, xls file-ok simán átmásolhatók. txt-nél van egy kis gubanc, mert a simpletext dokumentben más a sortörés.
Vagy milyen fileok?
Applikációt meg marhára nincs értelme.
Hali!
lehet hogy ez itt szentség törés de én winXP-t hasznáok és kéne valami konvertáló program hogy machintos filéket át rakjak pc-be tudtok valami ilyesmiről?
krstan,
szerintem kabelmodem nelkul eselyed sincs - nalam is chello van.
ha valakitol megis az ellenkezojet hallod, es osszerakod, akkor feltetlenul szolj nekem is! :)
gyors segitseg kene, mert a UPC oly' mertekben nem profi a temaban, hogy mar sirnom kell.
Tehat:
van egy iBook Special Edition masinam.
allitolag nincs szuksegem semmire, hogy csatlakozhassak a chello-ra. meg arra a modemre sem, amit a UPC akar ramtukmalni.
Tehat: igaz ez?
valaszokat a krstan@mac.com cimre kernek szepen.
koszonettel.
a korabbi gondolatom analogiajara, en inkabb orulnek, ha hagynak a rossebbe ezt a MHz haborut az intellel, es inkabb a tobbprocesszoros gepekre koncentralnanak: amugyis egy olyan terep, ahol a windows meg amator szinten mozog, meg ez jol belepasszolna az Apple multbeli filozofiajaba. kar, hogy nincs lehetosegem a G4-es 2 processzorost kiprobalni, kivancsi lennek ra, hogy megy rajta az OS X...
ja, ez igaz, kicsit telhetetlen voltam (szokas szerint)
bar az igaz, hogy en a 17" kijelzot nem tovabbi aremelessel gondoltam, hanem ebben a 1800$-os arban. igaz, hogy a superdrive az elegge megdobhatja az onkoltseget a gepnek - talan akkor mar nulla hasznuk lenne az egeszen. ettol fuggetlenul az egyeduli bajom az Apple-lel csak annyi, hogy korabban a technikai elonyuk a pecevel szemben lenyegesen nagyobb volt, es gondoltam az elozo sikeres szeria koltsegeit talan visszaforgatjak ebbe a strategiaba. bar a szamokat ok ismerik, nem en :)