A VW konszern gyári navigációival, térkép szoftvereivel kapcsolatos kérdések és válaszok topicja.
Jöhet bármilyen téma, ami a címben szereplő készülékekkel kapcsolatos!
Ez egy kifejezetten must to have berendezés!.... 8)
Biztos nagyon sokat eladtak már belőle és ezért kapják a gyártótól az eszméletlen mértékű támogatást. Vagy csak simán a nyakukon maradt és szabadulnának a használhatatlan, de legalább drága kütyütől?
Jó napot kívánok mindenkinek Olyan kérdésem lenne, hogy van 1 passatom MFD3 navival és menet közben is szeretnénk nézni a dvd-t Ha vki tud segíteni előre is köszönöm
Kipróbáltam a CD_66729.nrg lemezt. Nagyszerűen megeszi, kérdi, hogy ideiglenesen óhajtom, vagy bemásolni.
Ha bemásolást kérek, akkor elül magában szokásosan, de ha megnyomom a CD kidobó gombot rögtön kiadja. A V5 bemásolásakor, ha megnyomtam az Eject gombot, akkor háborgott, hogy éppen download van (mászott lent egy bitkolbász is) és Eject, Notify, Back. (A Notify számomra nem egyértelmű mit tesz, mert ha kipróbáltam, megegyezett a Back opcióval, nem szólt semmit a végén sem)
Ha ideiglenesen kívánom használni, akkor pedig mintha nem is használná, mintha a HDD-ről jönnének az adatok, legalábbis sem Megyeri híd, sem M0 keleti gyűrű, de még Horvátország sem.
Esetleg fel tudom tenni egy weboldalra az NRG-t. :-)
Rájöttem egyébként a V3 térkép nem működésének okára ! DVD+R lemezre írtam, pedig DVD-R kellett volna. Így már megy szépen... Leszámítva, hogy nem ér semmit, mert csak Zadar van rajta, Vir szigetet és az oda vezető utakat nem is ismeri. Hátha a Te V5+BMW Mixed már naprakész lesz :-)
Azért jó lenne tudni, hogy ez csak azt jelenti, hogy jelen állapotában nem eszi meg a Seat MediaSystem, mert lusták voltak és nincs kitöltve a config file Seat kódokra, vagy pedig ez teljesen más firmware ?
Szerintem az előbbi a valószínűbb, hiszen az SD kártya/dupla antenna kivételével eléggé hasonló a cucc, csak a belső hardware azonosító szerint ad kezdőképet és funkciókat.
Talán ez is része a célzatos összeesküvésnek, hogy ne legyen a VW konkurrenciája a Seat...
Zoli3: Nekem bonyi volt az a HW-átírás a konfigban (vagy hol?) vagy mijafaszt írtak írtak a fórumon. :) Meg hát a Seat szerint sem kompatibilis. Ha 1 héten belül készülnék szervizbe, akkor egye-fene, majd felülcsapják, ha elbasztam, de most így nem merem, na. :)
pberencz: Mester úr, köszönöm, de túlterhelt volt a megadott szerver egész este, majd még figyelemmel kísérem a fórumot. :)