A Soldiers pom pon csapata a Szolnok Nurses. Iwiwen van pár info. A kérdéseiddel keress Engem.. Írj egy emailt és válaszolok: info@szolnoknurses.hu
Bélával úgyis Nekem kell beszélnem!
Katonák! Régen találkoztunk és beszéltünk ... Ezt a hiányosságot a jelenlegi helyzettől függetlenül majd szeretnénk pótolni a már beígért invitálással részünkről, záros határidőn belül, bármilyen jellegű folytatás következik. Most a Lányaim szavait tolmácsoltam! Akinek nem inge, ne vegye magára ..
Van pom pom csapata a csapatunknak és szerintem nagy örömmel várják az új lányokat. Szurkolokra mindig szükség van. Szóval nyugodt szívvel csatlakozhatsz szerintem.
Hát először az elnőkünkkel (Hoksári Bélával) kell felvenned a kapcsolatot. Ő elmondja kivel hogy kell a kapcsolatot felvenned.
Minden nap olvassa a forumot és vissza fog neked írni amit lehetősége lesz rá.
Nem tudom tud e nekem valaki segíteni, de remélem. Próbáltam neten keresni pár infót a Szolnok Soldiers pom-pom csapatáról, de nem találtam semmit. Tudja vki, hogy be lehet e egyáltalán kerülni + milyen feltételek vannak, esetleg kivel kell ez ügyben beszélni? Vagy van e más csapat Szolnokon ahol szükség van szurkolókra? Elég fontos lenne. Előre is köszönöm
Week 10: Cleveland Browns - Denver Broncos 30-34 (B.Quinn 23/35 239ys 2TD 0Int) Atlanta Falcons - New Orleans Saints Chicago Bears - Tennessee Titans Detroit Lions - Jacksonville Jaguars Houston Texans - Baltimore Ravens Miami Dolphins - Seattle Seahawks Minnesota Vikings - Green Bay Packers New England Patriots - Buffalo Bills New York Jets - St. Louis Rams Oakland Raiders - Carolina Panthers Pittsburgh Steelers - Indianapolis Colts San Diego Chargers - Kansas City Chiefs Philadelphia Eagles - New York Giants Arizona Cardinals - San Francisco 49ers