Feco! Csak nem gondoltad komolyan, hogy a gitárod nélkül is megrendezésre kerülhet a találkozó? Rémes lenne!
Most aztán már tényleg tuti tippem van arra, hogy miért nem jelentkeznek a fiatalok: nekik is nyugatinyúl magyarázta el. De messzire elér a kezed, Peti! A frusztrált jányok miatt ne izgulj! Biztos csak zavarba jöttek jóképűséged láttán. (És nem minden nő tárgyalja ki az exeket!!)
Ági! Nagy művész vagy! Fizika-kémiából átmenni?!
Péter: arra a nem lesz köszönet levélre kiváncsi vagyok..., mert én is tervezek írni egy levelet neked, amolyan egyetemi évek hangulatban..., és remélem nem kell megrökönyödnöm azon, amit kapok... (nem szeretnék)
Vicuska, és mindneki : elnézést mindenkitől, de azt hiszem most túlérzékeny korszakomban vagyok, és nem értékelem a manapság egyre divatosabb "állecsesző" hangvételt, mindig komolyan veszem sajnos..., szerintem ezt Zoli hozta divatba :) - mármint ezt a hangvételt, akinek kívánok BOLDOG FÜLINAPOT!!!!
megfejtessel szolgalok az Emese rejtelyre: en magyaraztam el neki, hogy kell ide bejutni...
Ezt kinevezem önkenyesen a nap poenjanak... Amugy elkezdtem dolgozni, izgalmas negy növel egyetlen ferfikent a Vagina-monologok rendezesen reszt venni, amit ez a sok fusztralt liba összeproblemazik, pedig a megoldas ott van karnyujtasnyira. (Gyengebbek kedveeert: ott ülök, keszen a segitsegre, mint szakertö. Nandi, Feco, jusson eszetekbe hires utam a tabori megbeszelestöl a Jozsef körutig, a felhozott temaval együtt:)))
De ez csak ketsegbeesett, fusztralt vicc volt a reszemröl, igazabol szorongok eme nöket hallgatva, hogy rolam vajon mi rosszat gondolhatnak volt baratnöim... Pedig engem mindig a joszandek vezenyelt, lelkesen igyekeztem...
A legujabb Levayt termeszetesen mar 10. születesnapjan elvisszük taborba, hogy szokja az eletet!!!
Ági, gratulalok a vizsgadhoz!!!
Vicanak emilt, Feconak postai levelet irtam, egyikben sem lesz köszönet...
Aztan egjen az a könyvtar!!! Szia dj Ági, most jöttem ra, hogy te vagy a holdsugar! Mikor jösz germaniba? Tanalkozni kene, mint a ket kiscica, minden este:)))
Jonaspeti
SZiasztok!!!!
Ne busuld Zolikam elek en meg csak hat tortennek mifelenk olyanok hogy nem mukodik a nett.De most itt vagyok es minden rendbe!D.u-an Orsival is jelentkezem csak most O nem tudott jonni!!!
Nandi:Nem tudtam bejutni a trefire de meg probalkozom..csak az Istennek sem akar felvenni!Pedig mindent jol csinaltam!!!Erkezik mar a levelem?
Feco:Csak vicceltem azzal a meghivassal....nagyon szivesen ott lennek en is es szinte ott is lettem ugyanis ha nem jott volna valami kis baki akkor talan en is latom a hatalmas Feco koncertet.Na de ez van!Sok sikert hozza...mi itthonrol veled vagyunk...
Mikor intezkedtek mar hogy jelenjenek meg uj emberek a forumban?En csak kb 10 nap mulva tudok szolni a kezdii galarinek addig sajnos nem tudok kimozdulni itthonrol!De akkor majd biztos ok is beszallnak.
Es mi van Emese tanarnenivel?Valaki hozza mar ide es olvassa el az uzenetemet!!!Jol fog hianyozni!Mint ahogy TI is hianyoztok!!!
Vicuska!
Arrrivedercsiii!!!!
Levizsgáztam fizkémből!! (ideje volt..)! Apu büszke lehetsz a lányodra! Nem tudtam mindent elolvasni, mert rég nem néztem, de bepótolom majd, és hozzászólok mindenhez! Most csak annyit, hogy szombaton élőben! ( remélem még a tűz előtt eljön a rém!!)A többiekkel pedig majd itt.
Feco tetszik a koncertmeghívás Pestre remélem minél többen tudunk menni! Peti VÉGRE! Én örülök hogy megjöttél!! Katikám azt a koronát Te csak ne osztogasd mert a többi Király még megharagszik( vagy adnod kell még egy párat... aztán Zoltánunk úgy is felgyújtja az összeset.) Akkor én indulnék is haza Hatvanba mert most ugye Pécsről írok. Szevasztok Olaszok!!
Szia Ági!!
jó, hogy írtál bemutatkozást, mert a Nyíregyháza és a holdsugár még csak gyanússá tették, ki is van a becenév mögött:))
Zoli, akkor ezek szerint vinnem kell a gitárom??
hát nem is tudom...., ott lesz tizennegyedike...:)
Emesét ma este felhívom és megbeszélem vele a szombatot, megyek kocsival, aki Pestről jön, csatlakozhat!
Azt tudjátok, hogy kultúrprogram is lesz szombaton? Horváth Orsi (tavalyi táborosok ismerik)költő fog néhány tízpercet "elrabolni" a drága időnkből, de ne bánjátok, egész jó. Aztán meg, ugye Mándoki koncert...
Emese egyelőre nem találja a fórumunkat, úgy látszik itt is működik a Jónás-effektus.
Vica! hangulatjelentést Csernátonból, de azonnal...
Csak nem??? Gyanús, hogy "holdsugár" megynyerte Nánditól a szabadon választható italt, Petitől a főszerepet. Gratulálunk! És tapasztalatból mondom: remek a közlekedés az említett útvonalon.
Peti! Töredelmesen bevallom, hogy nem igértél verset (vagy csak én sem emlékszem?), de látva, hogy másoknak igen, gondoltam hátha kaphatok én is egyet. Bocs. Hatalmas színfolt lehetsz az öregotthonban. Gondolom te leszel az ápolók kiskedvence. Jól megcsípted.
Piromániás! Gratula az új jövevényhez! (Gondolom sok szereped volt.)
Tudja valaki, hogy Emesét hogy lehetne idecsalogatni?
Én is gratulálok a legkisebb családtaghoz. Remélem fogom látni, mielőtt elmedyek a világ végére "tanulni". Olvasgatva a lapot egyre jobban kezdem magam meggyőzni, hogy nem is olyan vészes a közlekedés szombaton Nyíregyháza és Hatvan között...
Amúgy Üdv mindenkinek! Bekapcsolódtam hozzátok.
Kicsirigónak csemege Farkas Zsolt kritikustól:
"a kritikus: durva, szőrös szörnyeteg, a maszkulin, aki megpróbálja becserkészni, realizálni, elsajátítani, megbaszni a szöveget."
Én?! Cinkelni?! Egy ilyen arcot?!
Kicsirigó, benne lennék ám, de vigyázz a meghívással, mert legutóbb is majdnem ottragadtam, lehet, hogy végül majd még Neked kell lecsatlakoztatnod róla a kilencvenéves hullámat...
Jónás,hogy írhatsz ilyen csúnyaságot rólam? Elvégre élsz még, nem?! (De minek, ha csak szidalmazol...)Azért szeretlek ám... (de minek,etceterá)... Azért..és így tovább,az önmaga farkába harapó szöveg természete szerént.
Én még nem tudom, hogy mikor és milyen formában megyek Hatvanba, ugyanis ma nagybácsi lettem (gy.k. bátyáméknál gyarapodott a család létszáma), ezért még nem tudok tervezni a hétvégével kapcsolatban sem. Valószínűleg egyszer csak beesek majd szombaton. Lehet, hogy busszal, lehet, hogy kocsival megyek, tényleg nem tudok még semmit.
Szombaton az lesz a feladatunk, hogy a táborlakóknak megmagyarázzuk az olvasótáboros közösség fílinget. Remélem, még nem késő...
Vica: a meghívás MINDENKINEK szólt, külön senkit nem hívtam meg, nincsenek kiváltságosok:)
Péter: ha a táborlakók nem jönnek a fórumra, úgysem látják a mi vekengéseinket, miért nincsenek itt...
Zoli: mikor indulunk 60-ba?, szegény Emese tőlem kérdezi, én mit tudok..., és hát semmit, mehetünk kocsival is többen együtt szombaton...pl, de biztos ti már pénteken ott lesztek...
más most nincs
hu, ti aztan belehuztatok... es meg Zolinak az a kedves teoriaja is megdölni latszik, hogy a hozzaszolasaim megbenitjak a forumot:)
Szoval... Vica, ne haragudj, vicces leb...-nal szantam, ami mar csak egy kedves irgumburgum. Költözes vegrehajtva, kurva szep helyen lakom, erdö, dombok, folyo mellett. Szoba kicsi, erkely nagy es (Vica!!!) 5 percre lovagolni is lehet! Elsö sztori (öregotthonban lakom): zuhanyoztam, es ott logott mellettem valami zsinor, meghuztam, azt hittem, a villany, nem törtent semmi , el is felejtettem. 5 perc mulva berontott 2 igen helyes aolonö - ez a jelzözsinor az öregeknek, ha infarktus vagy nyakkitöres forog fent. En ott egy szal f...-ban, apolok ledöbbenve, a kiskoru tagok miatt nem folytatom, mi volt aztan. (valami hasonlo, mint amikor Zolival AKKOR van, éeeertitek?! Sajnos, csak a sztori elmeselt fele igaz, a sejtetett megmarad a fikcio keretei között...)
A Nadi az Nándi. Cibinek egy csomo dolgot kell megköszönjek, bearanyozta a napom: a cimlistat, a sikerkivanast, hogy tetszett neki a taborötletem meg a felhasznalonevem. (Bar itt is voltak bonyodalmak, nem minden nyugati gep ismeri az ekezetes betüket ,az elöbb mar kisebb szakertö-tím gyült körem itt a netcafeban, mire egy ú-t produkalni tudtunk a bejelentkezeshez...) Viszont a nagy megköszönesek utan jön a feketeleves: kurvara nem emlekszem, milyen verset igertem neked (bocs...) Csak nem ittam eppen?! (Soha nem szoktam...) Vilagosits fel!!!
Nandi, vigyazz Horvath Orsival, eletveszelyes:)
Feco, örülök, hogy tetszik, ahogy buszon alszom! 14.-en is eme kepesssegem fogom tökelesiteni- alibi a koncertröl valo tavolmaraadasra:)))
Szombaton mas is hozzaszolhatna a jövö tabor ötleteihez.
A taborlakoknak meg azt üzenem, hogy oriasi csalodast okoznak, ha ennyi szürödött le nekik, hogy kolompoltunk... Komolyan szomoru vagyok. A tabor egyik fö celja mindig is az volt, hogy megmutassuk, mi masfajta "felnöttek" vagyunk, es letezik mas kommunikacio is a generaciok között, mint az iskolaban es otthon megszokott hivatalos... Ha ezzel kudarcot vallottunk iden, nekünk is el kellene gondolkodni, mit csinaltunk rosszul, mit kene jobban, maskent. Pedig en az elöadas utan azt hittem, megtörtent az attöres, közelebb kerültünk egymashoz. De ezekre a dolgokra igazan a taborosoknak maguknak kellene reagallniuk, a forum mindenkie ,gyertek batran, Nandi mellett dijkent en felajanlom a jövö evi föszerepet is az elsö jelentkezönek:))) Na jo, ez vicc volt, mert igy a vegen tenyleg nem jön senki... Üdv, Jonaspeti
Peti! A címlistát a szombati találkozóra igérte Pista. Akik alapos indok miatt nem tudnak megjelenni, kapják borítékolva. Szóval csak figyeld a postást.
Zoli! Egye fene, tiéd a fele lángoló nyúltrófea. De nem ééééééérteeeem az AKKORT.
Van tippem, hogy miért nem jelentkeznek a táborlakók: nekem úgy tünt, hogy a csapat nagy része külön világként kezel minket. Mi voltunk a nagyok, a vezetők, a kolompolók. A múlt héten a "táblafestő-találkozón" is fület szúrt egy-két olyan megjegyzés ami megerősíthetett ebben a hitemben. A hatvani részről szinte mindenki tud a forumrol. Tehát vagy nem hiszik el, hogy nekik is valóban itt a helyük, vagy nem érdekli őket (KI VAN ZÁRVA!), vagy egyszerűen nem jutnak NET közelbe. Vica! Te, mint egyetlen bátor, csinálj valamit!
Sziasztok!
Na mi az az eloadas Fecokam?Es engem megsem hivsz?Hat egyfojtaban csak csalodik az ember bennetek...
Nem baj..bulizzatok csak jol...nelkulem...mostmar meg akkor sem mennek el ha hivnal!!!!:))))!!Ezt meg megbeszeljuk!
Nandi:ma beiratkoztam a trefor net-re es jo lenne tudni hogy milyen neven szoktal chattelni!?Ird majd meg!En csillagsz vagyok!
Peter:Remelem minden jol ment a koltozes felol...varom a leveled..oszt majd irok!
Valaki szolt-e Kassa Boginak errol a forumrol?
Vicuska!
Nándi! Szerintem ettől a ponttól kérjétek el egymás email címét, azon bonyolítsátok dolgaitokat, mert kiskorúak is látogathatják ezt a lapot.
Orsika! Mikorra tervezzük az újabb vizipipa bulit? Szombaton jöttök a Danival, ugye? Máig nem hívott fel...
Szombaton viszem én is a képeket..., persze a legjobbak Péterről vannak, de senki se tud úgy aludni buszon, mint ő..:)
mivel az előadásom szombaton lesz, gondolom mindenkinek nehezebb lesz indokot találnia, mért nem jön el...(Péternek se lesz könnyű)
amúgy a szüret jegyében lesz az a délután, ezért érdemes nem csak az én előadásomra beesni...
Nem tudom merre járhatnak a nyugat-mátraaljai lányok/srácok, annyira durván csak nem néztem ki pénteken...
Így távollétükben díjat tűzök ki az első hatvani táborlakónak, aki bejelentkezik, és beszél is vmit:
- egy szabadon választható, nem rövid ital saját költségemen(maximális mérték: sör 5 dl, bor: 3 dl, egyéb lötty: 1 dl);
- exkluzív közös fénykép a vezetőséggel szombaton.
Kata drága, ez megosztott díj lesz, mert a nyulat tőlem vette drága Pétereünk. E-mailban így szoktam-szoktuk alárni magunkat, meg AKKOR is így szólítjuk egymást.. Éééééerted?