Keresés

Részletes keresés

FKU-903 Creative Commons License 2007.01.12 0 0 2434
2007 július 21-28ig megyünk Sartiba Anesti apartmanba.
gretzki Creative Commons License 2007.01.12 0 0 2433

Június 9-től voltunk. Nagyon jó idő volt.  Jó kirándulós idő volt, de fürödni is lehetett. A 2 hét alatt tán háromszor esett az eső. De 1 óra múlva már nyoma sem volt. A Sithonos idegenvezető, Leo mondta, hogy amikor mi itthon húsvétoltunk, ők akkor már fürödtek a tengerben.

Lehet, hogy megköveznek ebbe a topicba, de úgy néz ki, hogy az idén Thassos lesz az uticél. Legalábbis erre szavazott a család. Az asszony most van az utazási irodában. Ha nem jönne össze, megyünk Sartiba. :-))

Előzmény: ajken (2432)
ajken Creative Commons License 2007.01.12 0 0 2432

És még valami! Milyen az idő május végén, június elején (víz, levegő)??? Tényleg annyira hűvös van?

Bár az idei év lehet, hogy formabontó lesz, ha bejön a meteorológusok jóslata, és az egyik legmelegebb év lesz...

ajken Creative Commons License 2007.01.12 0 0 2431
Köszi a segítséget! Valami ilyet kerestem, elég jó helynek tűnik az elmondottak és a képek alapján. Sztem hétfőn le is foglalom, ha a kisfeleségem is rábólint! Te találtál magadnak valamit?
Előzmény: gretzki (2430)
gretzki Creative Commons License 2007.01.12 0 0 2430
Még annyit: a pékség és a vele szemben levő kisbolt 50 m, a tengerpart max. 120 m. A szobák a hegyek fele néznek, de közvetlenül az apartman előtt egy üres telek, aminek egy részét a tulajék kiskertnek használják. Mellette levő telken meg lakókocsikat tárolnak.

De azért elviselhető :-)
gretzki Creative Commons License 2007.01.11 0 0 2429

Mi az egyik 4 ágyas stúdióban voltunk, de gondolom hasonló minőségű a többi stúdió is.
gretzki Creative Commons License 2007.01.11 0 0 2428
Szia!

Most olvasom mit kérdeztél. Tavaly mi az Iliasban voltunk két hétig. Csak jót tudok mondani. Ez lesz a harmadik szezonja az apartmannak, egyáltalán nincs lelakva. A tulajék ott laknak a felső szinten. Ha valami gond van szólsz nekik, azonnal intézik.
Meg az árakat elnézve a legolcsóbb is. Keresek mindjárt képeket és felrakom.

István
Előzmény: ajken (2421)
gretzki Creative Commons License 2007.01.11 0 0 2427
Megkaptam. Köszi. Átjött rendesen.
Előzmény: ajken (2426)
ajken Creative Commons License 2007.01.11 0 0 2426
Mailben átküldtem, szólj, ha gáz van vele!
Előzmény: gretzki (2425)
gretzki Creative Commons License 2007.01.11 0 0 2425

Hali!

Erről tudsz még valami konkrétumot?

Megnéztem az Apollon honlapját, én úgy láttam, még a tavalyi árak vannak fennt.

István

Előzmény: ajken (2413)
Kristi31 Creative Commons License 2007.01.10 0 0 2424

Szia!

Az egy nagy üdülőfalu lett volna,eredetileg a  katonáknak,aztán elfogyott a pénz és az oktatásiak vették át,de náluk sem volt elég  pénz:D

Így most az enyészeté....Pedig kész a csatorna rendsze,beton út van,lépcsők minden"csak a házak" hiányoznak:-)))Még a rozsdás helyrajzi számok is kint vannak.

A Google Earth-ban így látszik:

Ez lenne az

És ezt mi készítettük ott:

A helyszín:-))

Egyébként mindenkinek ajánlom,keresse meg ,mert nagyon szép strandok vannak arra,és szinte sehol senki:-)))

Előzmény: wbagi (2422)
wbagi Creative Commons License 2007.01.10 0 0 2422
ha Sartiról nem a Narancspart felé hanem a másik irányba indulunk el, nemsokára egy oylan helyre akadunk ahol utak meg lépcsők vannak de nem vezetnek sehova, tehenek legelne ott, van a ki tudja mi az????
ajken Creative Commons License 2007.01.10 0 0 2421

Sziasztok!

Tehát Apostolos kilőve, helyette Ilias, illetve Kosmas.

Ezekről tud valaki valami infót. A Kosmast elég jól leírták egyes fórumokban, de az Iliasról nem tudok sokat. Lakott már ott valaki?

Köszi előre is!

ajken Creative Commons License 2007.01.09 0 0 2419
Köszi nektek, ezt nem tudtam! Szóval itt van a kutya elesve! Akkor kihagyom, mert nem pincebogár vagyok, vagy miaszösz?!
Előzmény: Törölt nick (2418)
k.valcsi Creative Commons License 2007.01.09 0 0 2417

Szia ajken!

Szerintem felejsd el, ha csak szuterén 2 fős stúdiók vannak. A szuterénnek ugyanis az utcaszint alatt van a bejárata, és az ablakok a legjobb esetben is csak a járdától 20-30cm-re kezdődnek.

Én nem ajánlom, mert csak annyi az előnye, hogy hűvösebb van az apartmanban egy kicsit, mint az emeletieknek.

Üdv.: Valcsi

Előzmény: ajken (2416)
ajken Creative Commons License 2007.01.09 0 0 2416
BBöbe, scarabeus: köszönöm az információkat, valami hasonlót kerestünk! Egyet még nem tudok, de lehet, hogy inkább az irodát zargatom vele. Bár ha tudjátok, mit jelent a 2 fős stúdió mellett az, hogy szuterén?! Nekem ez nem mondott semmit...
Előzmény: scarabaeus (2415)
scarabaeus Creative Commons License 2007.01.08 0 0 2415
Előzmény: Törölt nick (2414)
ajken Creative Commons License 2007.01.08 0 0 2413

Fú, de csendes ez a topic! Idén nem lesz Sarti?

Nekem már vannak híreim: az Apollon elkezdte a first minute akcióit forgalmazni! Sarti 16.900 Ft-tól!!!!!

Nincs valaki köztetek, aki tudna valamit mondani az Apostolos apartmanról? A neten nincs róla sok infó. Milyen a szobák felszereltsége? Tisztaság? Környék csendes, zajos? Ilyesmik érdekelnének.

A segítséget előre is köszönöm!

Jani

Törölt nick Creative Commons License 2006.12.27 0 0 2412

Boldog Új Évet neked is  és valamennyi fórumosnak !

A szállásfoglalással jó lesz sietni. Tavaly is hamar megtelt a falu.

Ha nem lennének határok, lehet hogy kocsival mennék.

De utálom azt a cirkuszt és a várakozást még jobban. Na majd meglátjuk, ez hogy fog bejönni.

Frappé a NetCafeba. Ha ez neked megfelel...

Szia !

István

Előzmény: Törölt nick (2411)
Törölt nick Creative Commons License 2006.12.23 0 0 2410
Ezek szerint emlékszel rám. Régebben irogattam ide, de elvette a kedvem egy-két érdekes ember. Inkább nem mondok neveket.
Egyébként Boldog Karácsonyt !
Törölt nick Creative Commons License 2006.12.23 0 0 2409
Szia !
Már az.
Valószinü marad a Galini, már csak azért is mert a transzfer akkor biztositott.
Előzmény: Törölt nick (2408)
Törölt nick Creative Commons License 2006.12.22 0 0 2407
Hát persze ! Egy feltétellel !
Én fizetem !
a mail cimem publikus. ird meg a mobil számodat és majd ott jelentkezem, de ne furcsáld hogy tényleg megteszem !

Előzmény: Törölt nick (2406)
sarti2003 Creative Commons License 2006.12.22 0 0 2405

Szia !

Mi augusztus 29-én megyünk és szeptember 12-én jövünk.

Picit drágábban vettem mert nem tudtam kifizetni technikai okok miatt.

Eddig kocsival jártunk, de már nagyon unom.

Reméljük a legjobbakat !

Előzmény: Törölt nick (2404)
Törölt nick Creative Commons License 2006.12.21 0 0 2403
Hali !
Nekem 86 lett a vége négy főre./sky/
Előzmény: Kristi31 (2402)
Kristi31 Creative Commons License 2006.12.20 0 0 2402

Köszi!Elárulod mikorra,és mennyiért sikerült jegyet foglalnod?

Előzmény: Törölt nick (2401)
Kristi31 Creative Commons License 2006.12.20 0 0 2400

Nem:-))

Ha esetleg megosztanád velünk hol olvastad......

Előzmény: Törölt nick (2399)
Kristi31 Creative Commons License 2006.12.19 0 0 2398

Szia!

Az idő jó csak a tenger eléggé hideg:-))Én jó párszor voltam már ilyen korai időpontban,essőre nem emlékszem,nappal teljesen jó idő van,este viszont kell a kardigán-pulcsi.

Előzmény: ooera (2397)
ooera Creative Commons License 2006.12.19 0 0 2397

SZIASZTOK!

Látom, még mindenki a karácsonnyal van elfoglalva, és nem pezseg a fórum a Sarti imádóktól.

De ha valaki idelátogat, és tud segíteni, akkor árulja már el nekem, hogy milyen idő szokot lenni Sartiban május végén.

Egy páran lemennénk két hétre, márcsak az időjárásra lennénk kiváncsiak, és egy kis tájékoztatóra.

Kellmes karácsonyt mindenkinek!!

nóriii Creative Commons License 2006.10.11 0 0 2396

Sziasztok!

eddig csupa szépeket hallottam Evia szigetéről:)nos,ott-járók véleményére lennék kíváncsi:)üdv.

Imhoteph Creative Commons License 2006.10.10 0 0 2395

Sziasztok!

Nos, visszaértünk, kellemes hetet töltöttünk Sartin ismét :)

Gretzki kollegának köszönöm a linket, időközben énis találtam 1-2 oldalt ami néhány napos előrejelzést adott (google -> sarti weather), és elég jókat igértek. Úgy is lett, a 7 napból 6 felhőtlen napsütéses volt, az utolsó napon beborult, de akkoris fürödtünk :)

Nórinak is igazat kell adjak, minden szava igy van ahogy irta. Ennek ellenére engem ezek különösebben nem zavartak. Voltam énis már ha jól számolom 8 más helyen (Tassos, Korfu, Zaky, Kos, stb), és valóban, sok szép hely van, szebb, mint Sarti. Zakynthos pl egy gyöngyszem, aki még nemvolt, ne hagyja ki. Pótolhatatlan. Kefalóniáról + Ithakáról nem is beszélve. Sok helyen jártam már a világban, de mikor Ithakát körbejártuk, elhatároztam, itt veszek házat.

Node Sarti. Immár harmadjára voltam, elöször kb 10 éve, aztán legutóbb 3 éve, igy hát szinte "folyamatában" láttam a dolgok változását. Valóban, Sarti egyre népesebb, sürübb, zsúfoltabb, és elhanyagoltabb. A mennyiségre mennek és nem a minőségre. Érthető, hisz évente állitom, többszázezren fordulnak meg ott, és ezek hozzák a pénzt, független attól, hogy kutyakaki van az utcán vagy sem.

Valljuk be, Sartinak egy vonzereje van, az olcsósága. Közel van Magyarországhoz, talán a legközelebbi görög strandhely, és ráadásul asszem a legrégebben látogatott is. Nemazér mondom, de 15ezer ft-ért (busz+szállás!!!) görög tengerben pancsolni 1 hétig? Hát asszem nemvitás. Szemben Kefalónia 90e +millió egyéb költség (illeték, transzfer, kutyafüle). Végülis majdnem ugyanazt kapod. A Majdnemen van a lényeg. Akinek nincs pénze, vagy nem szán rá annyit, bedobja a 15öt Sartira és 1 hetet pihen. Ennyi pénzért sztem megalkuszik a csikkes homokkal, a kóborkutyákkal (amik sztem nemhogy zavaróak, hanem kedvesek, a macsekokkal együtt :), a kissé közönséges kiszolgálással, és minden egyébbel amitől Sarti ma Sarti. Szerintem.

10 éve azért más volt. Már akkoris felkapott hely volt, de ahogyan emléxem (sajna akkor még nem volt digit gép, a papirképeket meg nemtom hova kevertük :), azért sokkal nivósabb volt. Kicsit elfogult vagyok, mert első nyaralásom volt, ráadásul kettesben bnőmmel, először a tengernél, szóval amolyan "első" dolog volt :) De úgy emléxem, sokkal tisztább, szebb, szárazabb érzés- ja az más - szóval szebb és ápoltabb hely volt.

Az árakkal megint nem lehet versenyezni. 20 euró felett NEM TUDTUNK kajálni. Minden este vendéglőben voltunk, hol a Noéban, hol a mellette lévő Aeiris vagy milyen nevüben, ettünk előételt (grillezett feta, dolmades, apró rák, stb), plusz főételt, igaz alkoholt nem iszunk, igy bigwater volt a pija, de mindig megállt a számla vége 20 alatt. Sőt, néha ebből levontak 10%-ot, sithonkard cimszóval.

Kefalónián 25 alatt nem tudtunk kajálni. Márpedig ugyanazt ettük, ugyanolyan kiszolgálással kb, csak mondjuk 2 méterre a tengerparttól. Ami ugyan nem elhanyagolható, de számomra másodlagos egy kajánál.

Ja, és végre ettem polipot :) Eddig féltem tőle, mert aszittem, hogy olyan rágógumis mint a tintahal karikák. De most anyósjelölt benyomott egyik este 2 polipkart, és belekóstoltam, hát kellemesen csalódtam! Nagyon izletes, omlós, és különleges!!! Aztán másnap énis bevállaltam, nem bántam meg :) Asszem a rák után ez lesz a másik kedvencem.

Narancspart még mindig a régi, szép és varázslatos. Körbemotoroztuk 2x is a félszigetet, a túloldalt találtunk egy kellemes öblöt úgy Sartival egymagasságban, most nem jut eszembe a hely neve (nincs falu, csak a közelben). Itt bementem búvárkodni, és emberfej nagyságú medúzákkal találtam szemben magam :) Csúnya barnás sárgák voltak, és a fejüknél lilaszinü kis virágok lengedeztek. Minden köbméter vizbe jutott 1 belőlük, alig győztem kerülgetni. plusz volt néhány átlátszó apró is, ezek közül csipett meg egy Korfun, 2 hétig ott volt a hónom alatt a kiütés :)

Úgyhogy néhány perc után feladtam, túlerőben voltak. De azért nem utolsó látvány volt az a sok hatalmas medúza :)

Sassos még mindig a régi, bár már kevésbé roppantam össze a kézfogásától, mint 10 éve :) Vittem neki fütyülős barackot, ezt gyorsan elrejtette, aztán végül 8 euróért kaptunk motort, méghozzá vadiúj peugeot-kat. Végre tudtam beszélni Bettikével is, igazán kedves és barátságos hölgyemény. Mitöbb, volt olyan sejtésem, hogy az üzlet oroszlánrészét ő viszi :)

Hát röviden ennyi, nekem ismét egy élmény volt, és bár valóban nem lehet összehasonlitani egy délgörög szigettel, szerintem nem is érdemes.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!