lécci holnap 8-tól mindenki drukkoljon, ez már az utolsó próbatét lesz. ha minden kötél szakad, akkor majd aszondom nekik, szex, baby?....remélem bejön, de mégjobban, hogy nem kerül rá sor...:)))
na csók, majd még ma jövök, remélem nem én leszek az egyetlen.
Drágám! Azt hiszem, csodálatos éjszakát töltöttünk együtt. Ma este sajnos át kell adnom a terepet többi rajongódnak, lehet, hogy ez is tetszeni fog neked, elvégre a változatosság gyönyörködtet ;-)
Akkor együtt töltjük az éjszakát :-). Ki is kapcsolom a PC-t, és mindenkinek jó éjszakát kívánok, illetve mi még Paulinával mozgunk egy kicsit...nem is olyan kicsit ;-)
Gyanús nekem, hogy ez a Béla nem is Kamcsatkába ment, hanem ott ragadt azon a híres-hírhedt kötélhágcsón...PMB biztos ezért nem fogad engem :-). Télleg, neked is van kötélhágcsód?
Értem, PMB, és ennek örömére hadd ismertessem Uhrin Benedekkel kapcsolatos állásfoglalásomat (ami valószínűleg egybecseng Béla véleményével is):
1. Tisztelem Uhrin mestert, elvégre 78 évesen valósítja meg álmait, lesz belőle sztár, ráadásul őszinte, becsületes fellépéssel.
2. Ettől még nem kezdjem el ajnározni vitatható színvonalú alkotásait (erről a színvonalról most inkább ne nyissunk vitát).
3. Úgy érzem, átestetek a ló túloldalára, most már "brahiból" is mindenki minél nagyobb Uhrin-rajongó akar lenni, satöbbi :-)
Remélem, ez elég kultúrált megfogalmazás volt és nem gázoltam bele törékeny lelkivilágotokba.
Mostantól viszont itt, a PAULINAMARTINEZ FÁNK LUB-ban, csakis PMB-t dícsőítő, illetve vele kapcsolatos hozzászólásokat szeretnék olvasni!
Vagy - inverz módon megközelítve a témát - itt nincs offtopik, kivéve Uhrin bácsit, mert neki van saját topikja, meg rajongói...
shalina!
nem javasolták még, hogy lépj fel a humorfesztiválon??? :))))
forest!
te meg ne legyél :(. nem haragszunk. mondtam különben is, hogy neked lehet, kivételesen. szal :)))) legyél, és csók!!!!
azt a fikát meg fikázd ki!
Ez több mint hiba, ez bűn volt, "kedves" uhrin fc! Elhappolni Paulina elől a 2500. hozzászólást csöppet sem vicces cselekedet, az ilyen hülyéskedésre ott van a bárgyú topikotok. Most nagyon dühös vagyok.
drága mindenki!
sokszor csókolok mindenkit a 2500. alkalmából!!! mondhatni, szex, baby??? remélem továbbra is maradtok hű rajongóim, illetve látogatók.
csókok és ölelések
lina
ui: sally mindenkinek üzeni, hogy toldo az isten!!! csak hogy őt is megemlítsük e jubileum alkalmával!
csókok:
libertinnek
bélának
a futárnak
skorzinak
és legyen még forest is.
Ejha, Shalina eltalálta!
Amúgy of course, baby!
Előre az uhrinista front visszaverésére!
(Paulinám, neked se kellene annyit irogatni oda, így csak felhozod őket!)