Autópáályaaa?? Mii? Még ha Győr-Pozsony-Zsolna, onnantól akkor sincs autópálya. (De szvsz jobban megéri egyenesen Parassapuszta). Vagy én vagyok tudatlan...
Nem értem miért zavar a hozzászólásom.Hisz Te amúgy is mész Ostravába ,nem?Mindenképpen látod ŐKET.Úgyhogy örülj ,hogy Te nem vagy a "birkám".Nyáron meg majd meglátjuk,hogy lesz-e koncert vagy sem.
köszi!!!!!! igen, ezek után már én is 10x meg fogom gondolni mit, mikor teszek és lehet maradok sport terén a fedettpályás sörkorcsolyánál! :-D abban még nem sérült meg végtagom.
Én is jobbulást kívánok 4umos kollégának, de a sportbalesetekről nekem mindig Churhill jut eszembe amikor megkérdezték a mozgásról közölte, hogy NO SPORT! És élt vagy 91 évig!
KÖSZI, KEDVESEK VAGYTOK!!!!!!!! Bár már kicsit kezdem zavarban érezni magam a sok együttérzéstől, de tényleg jól esik!
Trooperobynak: majd lehet rádcsörgök a koncert utáni napokban és kérek egy kis beszámolót, ha már így jártam. viszont annak örülök, hogy egy igazi fanhoz került a jegyem. (a pólódra gondolok!)
Most meg azt mondta az "ismerős" hogy szept.17 vagy 18-án lesz a Bp.Sportcsarnokban a koncert.HA!HA!HA!Tudom hogy ezek után ez full baromságnak tűnik!Semmi probléma,én kiváncsian várom.
Az a bécsi Metallica, a rotundenplatzban lesz, és Heaven and hell vagyis a Dios Black sabbath is ott lesz júli 5én! Amúgy bocsi az offért, de eltudná nekem vki magyarázni, hogy hol van az a rotundenplatz?? Köszi előre is!
nem működik sajnos ez a verzió. most is végig felpócolt lábbal kell feküdnöm itthon. ezt a buszban nem igazán tudnám megoldani az út során, de nem is ez a fő probléma, hanem, hogy ha mankóval megyek és belemegy a vér a még felduzzadt lábamba, kegyetlenül fáj. egy több órás koncertet meg képtelenség lenne így végigállni. gondoltam arra is, h egy kerekes széket szerezni addig, de úgy sem tudnám megoldani, hogy a lábam fel legyen pócolva, ráadásul így ülve szinte alig látnék valamit a színpadból. úgy tűnik, egy magasabb erő ott fent nagyon nem akarta, h összejöjjön nekem most ez. :(((( a mai tankcsapdát is ki kell hagynom, jó ha a bécsi megadeth, metallica-ra el tudok menni (amire szintén már jó előre megvettem a jegyeket), addig talán leszek olyan állapotban.
AMÚGY MEG KÖSZÖNÖM MINDEN ITTENI FÓRUMOSNAK AZ EGYÜTTÉRZÉSÉT, TÉNYLEG JÓL ESETT!!!!