Mind a VALAKI, mind a VALAMI . lehet bármely ember (egykori, élő vagy virtuális)... lehet bármiféle élőlény, tárgy, fogalom..stb.... a lényeg hogy ELVÁLASZTHATATLANUL és/vagy közismerten együvé tartozzanak,,!!
Kiegészítés: a film, melynek főszereplőjéről van szó, 3 Oscar-díjat kapott, de volt még plusz négy jelölése is a díjra, többek között a főszereplőre is. Igaz, nem nyerte el.
A következő feladványom részben válasz a kérdésedre, mármint, hogy mi az én műfajom. :)
Egy filmhős mozgásművészeti produkciója.
Könnyítésképpen: a film éppen fél évszázados.
[Amúgy még az igazi humort szeretem, értve ez alatt elsősorban az angol vígjátékokat, de a francia és az olasz is belefér. A lökött jankee semmiképpen. :) ]
Igen, gratulálok:) (Akkor mi a Te műfajod, vagyis milyen filmek tetszenek?) Szerintem az Indiana filmek nevettetnek, izgalmasak, persze van bennük meseszerű is, amiről azt gondolom olyan nem létezett (bár ez sem biztos). Szórakoztató....ennyi.
Ő csak nyomoz, nyomoz, amikor már menni készül még visszafordul és kérdez valamit, miközben kész csoda, hogy le nem szakad róla, olyan ócska és kopott.