“Egy bácsikám, ki csősz volt s egész évben a Varjúdomi kunyhóban lakott olyan mesét mesélt, amilyen éppen abban a percben eszébe jutott. Az volt a jó, hogy élni kellett, élni a sok szeszélyes mesét. Így csinált nékem hosszú orrot, kedvet ahhoz, hogy éljek úgy, ahogyan ő élt. Mert ő volt, ő meséje minden hőse, a hónapok és magok ismerője, kinek a nap volt kalendáriuma, szél a nagyapja, parázs meg a húga”
Nem konkrétan rá gondoltam, a példánál, csak egy abszurd dolgot kerestem, nem tehetek róla, hogy ebben is érintett :) Amúgy már nem aktuális a kérdés, ha jól értem, amit az előbb olvastam, forint többet nem írhat a fórumra.
Az a baj ezzel az ötlettel, hogy az a topik is a fórum területén lenne, és mára már vállalhatatlan, elszabadult hajóágyú lett forint, aki bajba sodorná a létezésünket is.
Hiányzik a francnak a perek sokasága az elmetébolyodott, rasszista, szélsőséges hszei miatt, esetleg egy médiahatósági vizsgálat.
Azt hittem, csak Reginával nem tud kijönni, de illetlenke és az én figyelmeztetéseimre is igen "rosszul" reagált, és hát valljuk be, a te intelmeidre is tett nagy ívben. (az Opival szemben megengedett stílusáról nem is beszélve)
Pl hiába kérted hogy csak linket rakjon be, ontotta a mindenféle hosszú politikai szarságait, amik sehogy nem illettek bele a topik profiljába.
Viszont ha jól értelmeztem az utolsó (törölt) posztját (8977), akkor elköszönt tőlünk.
belőled remek hírszőrkesztyű lett volna az átkosban!
"igaz, hogy vannak még hibák elvtársak, de miért csak a negatívumokat akarják leírni? A nagyszerű eredményeinket miért nem? Azon képesek elcsámcsogni, hogy kisiklott a vonat, de arról miért nem írnak, hogy hány vonat NEM siklik ki?"