nah már a Shrek is képregény sztár lett XD Igen az http://amerikaifutball.hu/ által. és ha megfigyelitek szóról szóra ugyan azt írják le amit mondott XD XD
MEGHIVÓ
Tisztelt leendő csapattagunk
2009. november 18.-án szerdán 18-órai
kezdettel a
Budapest Hurricanes Amerikai Football Kft.
alakuló gyűlést
és egyben szülői értekezletet hirdet a
XIII. kerület Lomb utca 41. szám
alatt található
Forrai Magániskola 35. számú termében.
Minden csapattagunk feltétlen megjelenésére számítunk!
Üdvözlettel:
Hajós Róbertné/Zsóka
ügyvezető
Kovács Zsolt
vezetőedző
Zagyva Balázs Sződy Ferenc
szakedzők
Elméletileg fehér-narancs-zöld trikolor lesz a dizájn, de nemtudom biztosan:) azért még mindig jobb mintha az osztrak sas bevitt volna minket az ördög barlangjába:D
Sziasztok Skacok. én is akkor visszatértem mert hiányzik ez a kretén banda. egyébként figyeljétek meg alaposan a videot ahogy a szabika elröhögi az egész lelkesitö beszédet amit a shrek végigkiválóanésmegfelően mond.
mindíg mondtam nektek, hogy igazából egy KIB..OTT KIGYÚRT NÉGER ÁLLAT vagyok (a videó még régi) de aztán sajnos elkaptam a ritka pigmentleépülési betegséget aminek a mellékhatása a kóros sörhaseresztés... próbáltam barítókrémeket meg szolit de sajnos nem működött ezért szégyenemben magyarországra menekültem... hát mostmár tudjátok a rettentő igazságot... úgyhogy januártól: Tirpák#34 Hurricanes MLB :D
hát igen... mégiscsak lezárult egy korszak... de ez az élet rendje... remélem megfelelően tudjuk ezt majd kezelni... én mindenesetre sok szerencsét kívánok minden volt csapattársamnak és üdvözlöm a (régi)újakat! Remélem, hogy az előttünk álló évek is olyan szépen sikerülnek, mint az elmúlt négy.