Keresés

Részletes keresés

Mab királynő Creative Commons License 2003.12.12 0 0 72
Nekem egyáltalán nem tetszik. Túl szabályos.
harpokratesz Creative Commons License 2003.12.12 0 0 71
jól látod, egyáltalán nem színészkedik, ami nem is lenne baj, ha egy erős, színes egyéniség lenne, de nem az. probléma inkább ott van vele, hogy sok szar filmben játszott, szar filmben, meg nehéz jót alakítani. kivéve az Ördög ügyvédje és a Mátrix. ezekben cool.

azt nem tudom tudjátok-e, hogy Keanu Szűz jegyű. egyszer megtaláltam a születési horoszkópját a neten, és érdekes dolgok derültek ki róla. nagyon erőteljesen Szűz jegyű (ASC., napjegy, és egy csomó bolygója itt áll). Ami vonzóvá és titokzatossá teszi, az Asc-en álló Plútója. Azt hiszem én csak emiatt kedvelem (Plútó miatt). A Szűzek nem jó színészek, ahhoz túl hűvösek, szárazak, realisták.

ő az a típusú színész, akit a szerepei találnak meg, a Mátrix erre a legjobb példa. szóval, szerintem sokkal több van a srácban, csak valahogy nem jön ki, titkolja.

Előzmény: wacsy (69)
Fructy Creative Commons License 2003.12.11 0 0 70
Teljesen igazad van, szerintem is ez a különleges benne! Néhány szerepe annyira jó hogy elámulsz rajta! Na mindegy, ezen kívül még írtó jó pasi, még hogyha vannak hibái, mert néhány szinésznél úgy jön le hogy ő sztárnak is tökéletes!
Előzmény: wacsy (69)
wacsy Creative Commons License 2003.12.11 0 0 69
Először még nem ismertem a filmjeit,csak azt láttam,hogy piszok jól néz ki:-)

Na és a legtöbb vélemény amit hallottam lesújtó volt róla mint színészről.Ezek után sorra megnéztem jó pár filmjét és nem értettem,hogy mi a probléma vele.Hogy lehet rossz színész az,aki a legkülönbözőbb szerepekben olyan hiteles tud lenni,hogy olyan mintha nem is szerepet játszana?Van jó pár olyan szupersztárnak kikiáltott színész,akit ha megnézek különböző szerepekben,akkor kiabál róla,hogy játssza a szerepet és nem tudom közben elfelejteni,hogy ő egy színész aki a dolgát végzi.Keanu esetében ez az ami más...

Előzmény: Fructy (64)
Lénike Creative Commons License 2003.12.11 0 0 68
Hmmm...nem tom. Nekem valahogy nem jön be ez a pasi.
Fructy Creative Commons License 2003.12.10 0 0 67
A Mátrixnak első része volt jó csak, mert olyan új és más volt mint a többi unalmas film. Az Ördög ügyvédjét ugye láttad? Na az valami eszméletlen film.
Előzmény: harpokratesz (65)
genyanya Creative Commons License 2003.12.08 0 0 66
jó kezdés volt, ez az egyik legjobb képe szerintem.:))
Előzmény: martin masahiko (0)
harpokratesz Creative Commons License 2003.12.08 0 0 65
nem olvastam róla, hanem láttam egy csomó filmjét, ezek alapján állítottam azt, hogy vacak színész, kivéve azt a néhány felsoroltat. szerintem nem veszi komolyan a dolgot, és ezért. ha megerőltetné magát talán jó lehetne, de ez legyen az ő baja.
a zenekara rock zenekar persze, én is azt mondtam, vagy szerinted a rock and roll az nem az?
sajnos csapnivalóan rossz, de ez is legyen az ő baja.
A Mátrixban is csak az első részében volt kúl, a többibem olyan, mint maga a film (gyépé).
Előzmény: Fructy (64)
Fructy Creative Commons License 2003.12.05 0 0 64
Kicsit a dolgokat szerintem félreértetted mert ha olvastál volna többet róla akkor tudnád hogy remek szinész. Viszont úgy mint a dogstart úgy a szinészetet is hobbiként űzi. Csak a filmekért több pénzt kap. Viszont a pénz egyáltalán nem érdekli mert szerintem te is láttál róla néhány olyan képet amin esetleg lukas cipőben vagy agyonhordott ruhákban van. Szóval ezen a téren egy kicsit eltévedtél. Ja és a dogstar rockot játszik úgyhogy ebben is eltévedtél.
harpokratesz Creative Commons License 2003.11.03 0 0 63
véletlenül kihagytam egy jó filmjét, amibe nagyot alakított, a Féktelenül című akciómozit, ahogy a busz alvázán balettozik előre vészhelyzetben, az szuper.

azért a képek jöhetnek, mert tényleg jó pasi.

Előzmény: harpokratesz (62)
harpokratesz Creative Commons License 2003.10.30 0 0 62
én most itt illúziót fogok rombolni:

KR az egyik legtehetségtelenebb, legjellegtelenebb hollywood-i színész, hiába jó pasi küllemre, ez nem elég. szerintem nagy szolgálatot tett volna azzal, ha valami mással foglalkozik, persze a jóságos-erős akaratú, szakmabeli anyuci szépen egyengette a karrierjét. már 14-15 évesen fotóztatta fiácskáját a különböző lapok címlapjain (mert olyan szép gyerek, némi egzotikus beütéssel). aztán bevezette a filmvilág előcsarnokába, onnan már könnyű dolga volt neki. na jó, a szépségre is lehet építeni karriert, de hosszútávon nem valami gyümölcsöző befektetés a filmiparban. keanu maga mondta, hogy a filmezés nem olyan fontos számára, inkább csak megélhetési forrás. állítólag zenélni jobban szeret, de a DOGSTAR nevű együttes még a pocsék színészi kvalitásait is felülmúlja. Basszusgitározni alig tud (szeretni meg nem elég), egy amatőr, bugyuta-gyerekes rock and roll zenekar.

de térjünk rá a filmjeire:
az igaz, hogy a Mátrix filmek Neo-ja jól áll neki, láthatóan jól is érzi magát ebben a szerepben. én részemről örültem, hogy végre megismerhettük ezt az arcát. talán még az Ördög ügyvédje és az Otthonom Idaho azok a filmek, amelyekben jó volt, a többiről meg inkább ne beszéljünk. és azért ez elég kevés, ahhoz képest, amilyen hosszú a filmográfiája.

állítólag elég zárkózott típus, és kissé deviáns alkat. sajnálom, hogy a magánélete olyan tragikus, de ez nem mentheti fel.

tucatjával vannak nála jóval tehetségesebb és jóképűbb színészek, mind nyugaton, mind keleten.

wacsy Creative Commons License 2002.08.21 0 0 61

Ezzel én pont fordítva vagyok:-))
Könnyebb összeszámolnom azokat a képeket amik nem tetszenek.
Előzmény: genyanya (58)
Törölt nick Creative Commons License 2002.08.21 0 0 60
Tegnap megnéztem 2 és félszer.
Előzmény: martin masahiko (7)
Törölt nick Creative Commons License 2002.08.21 0 0 59
Kedves martin masahiko! Kérjük, ügyelj rá, hogy ne szúrj be olyan képet, ami méretében vagy technikailag meghaladja az MM-ben megengedett mértéket.

Richey James Edwards, a Manic Street Preachers zenekar gitárosa

genyanya Creative Commons License 2002.08.21 0 0 58
Ebből igazán csak két kép tetszik, pedig ő egy jó pasi...:) A kettő a 0-ás, és az 50-es.
Dragula Creative Commons License 2002.08.21 0 0 57
Törölt nick Creative Commons License 2002.08.15 0 0 56
Kedves dragula! A feltett kép kétszerese a megengedett határnak, kérjük, legközelebb ügyeljen erre.

Itt elérhető a törölt kép:

kép

Dragula Creative Commons License 2002.08.14 0 0 53
wacsy Creative Commons License 2002.07.08 0 0 52
[A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n]
wacsy Creative Commons License 2002.07.02 0 0 51
wacsy Creative Commons License 2002.06.26 0 0 50
Dragula itt is:-)
martin masahiko Creative Commons License 2002.03.05 0 0 48
no, íme az évszázad párosa(o:
martin masahiko Creative Commons License 2002.02.26 0 0 45
hát elvileg nemsokára be kell, hogy mutassák, pontos dátumot nem tudok!
Előzmény: Castalia (44)
Castalia Creative Commons License 2002.02.26 0 0 44
Sziasztok!
Tudtok esetleg valamit a Hardball hazai bemutatójáról? Pl.: lesz egyáltalán?
Amúgy a képek nagyszerűek, köszönet értük!
Üdv: Castalia
Előzmény: martin masahiko (43)
martin masahiko Creative Commons License 2002.02.21 0 0 43
martin masahiko Creative Commons License 2002.02.21 0 0 42
martin masahiko Creative Commons License 2002.02.21 0 0 41
és még egy...
martin masahiko Creative Commons License 2002.02.21 0 0 40
jöjjön reggelire egy kis keanu...
martin masahiko Creative Commons License 2002.02.21 0 0 39
megírtam emilben, remélem, értehtö volt vmennyire
Előzmény: Cicamicus (38)
Cicamicus Creative Commons License 2002.02.20 0 0 38
Hello! Itt vagyok, végre felengedett! Hogy lehet képet beszúrni?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!