“Egy bácsikám, ki csősz volt s egész évben a Varjúdomi kunyhóban lakott olyan mesét mesélt, amilyen éppen abban a percben eszébe jutott. Az volt a jó, hogy élni kellett, élni a sok szeszélyes mesét. Így csinált nékem hosszú orrot, kedvet ahhoz, hogy éljek úgy, ahogyan ő élt. Mert ő volt, ő meséje minden hőse, a hónapok és magok ismerője, kinek a nap volt kalendáriuma, szél a nagyapja, parázs meg a húga”
Azokat a prostinak kényszerített nőket a férfiak erőszakolják meg. Egyik prostiról viszik a másik prostira a fertőzést. Aztán tisztes családfőként bónuszként a saját nejüknek barátnőiknek is ajándékozzák a nemi betegségeket.
– Fogalmam nincs. Mire ez kiderült, már nem nagyon voltak világos pillanatai. Az AIDS egyik velejárója ugyanis, hogy a végére szellemileg leépül az ember. Tudom, hogy nem volt hűséges, de elfogadtam, hogy megcsal.
egy orvos megjegyezte, hogy engem azért ítélnek meg másképp, mert én nem tehetek arról, hogy megfertőződtem. Megdöbbentem ezen. Ki az, aki tehet arról, hogy megfertőződött?
Ez a cikk tanulságos. Azok a férfiak, akik fűvel-fával, röptében a lovat, futtában legyet típusúak, azok terjesztik az egész világon a nemi betegségeket
"a kábítószer- és embercsempész bandák orosz függőségéhez nem férhet kétség!
Bizonyíték?
Mindegyik bandának van kalasnyikovja! Sokuknak RPG-je is!"
És akkor már tuti, hogy orosz?
Tudod te, hogy hányan gyártanak kalasnyikovot és RPG-t?
Sokan. Kínától Indiáig szinte bárki, akinek van valamiféle fegyvergyártó kapacitása.
Olcsón előállítható, egyszerű, kevés karbantartást igénylő, valamint jól használható szinte bármilyen terepi körülmények közt. Ideális fegyver.
Az amcsik valószínűleg csak azért nem csinálnak belőle, mert náluk az AR-15-öt (az M-16 polgári változata) gyártják és hát patriotizmusból nem épp az utolsó helyek egyikén végeznek.
Él a fővárosban egy matek-fizika szakos tanárnő. Ma már nyugdíjas, unokái vannak, de tele van energiával. Vele beszélgettünk az AIDS világnapja alkalmából.
"– A köztudatban az él, hogy az AIDS a melegek betegsége. Hogyan lett egy nagymama HIV-fertőzött?
– Minden évben májusban gyertyát gyújtunk az AIDS magyar áldozataiért. Akik eljönnek, a kezükbe kapnak egy listát. Ezen a listán csak keresztneveket sorolnak fel. Mindegyik név egy embert jelöl, aki az azt megelőző évben halt meg AIDS-ben. A 13 névből 6 olyan volt, aki a László Kórház AIDS-osztályára sem került már, mert későn diagnosztizálták a betegséget. Döbbenetes volt látni azt is, hogy az AIDS-ben elhunyt nők száma tavaly duplájára nőtt az előző évhez képest, sőt tavaly több nő halt meg mint férfi. A HIV, az AIDS nem válogat: édesanyák fertőzik meg a kisbabájukat az anyatejjel, mert Magyarországon nem szűrik még a terhes nőket sem. Az emberek nem tudnak arról, hogy fertőzöttek, így tovább adják a vírust, és másokat is megfertőznek. Egy fertőzött évekig tünetmentes maradhat, és még akkor is lehetne rajtuk segíteni, amikor megjelennek az első tünetei az AIDS-nek.
Az orvosok azonban nem ismerik fel a bajt, és
sok esetben csak az intenzív osztályon derül ki, hogy már kifejlődött a betegség, amikor már menthetetlen a beteg. Ez történt a férjemmel is, én tőle kaptam el a vírust..........."
a maradék 30 % meg a férj egyéb bűnei mmiatt, ugye?
Nő még sose adott okot a válásra vagy kezdeményezte azért, mert felbukkant az új bikuci, ugye, szivárványszínű és gyöngyvirágillaú csillámport fingó dodómadárkám?
századannyi, mint ahány apa megérkezik fél órával a kitűzött idő előtt a láthatásra, oszt minden sötét, minden be van zárva, a szomszédasszony sajnálkozik, hogy már reggel elutaztak valahova.
Időszerű lenne a hímsovi disznóknak elgondolkodni, hogy a válások 70%-a férfi alkoholizmusa, játékszenvedélye, drogozása és a férfiak bántalmazó agresszivitása miatt van! Ezért megszopatni a védtelen áldozat nőt csak a hímsovi disznók álma.
Ezek tiszta hülyék! Nem tudnak már min rágódni. Agyalnak ökörségeket amiről szó sincs. És az alapján gyalázzák Novák Katalint. Tisztéra mint a femi topikban a libsi trollok! Pontosan azt csinálják. A saját idióta rosszindulatú agyalmányaikat vetítik ki és az alapján hisztiznek. A gyerek joga azt jelenti az apához, hogy az apának kötelezettségei vannak a gyerekkel szemben. Nem azt hogy a szüleinek kötelező együtt élni.
"Novák Katalin államtitkár fölöttébb szenvedélyes, ám legalább ennyire elgondolkodtató szavait hallgatva, felvetődik: tulajdonképpen mivel is járna, ha a Nemzeti Konzultáció után beleírnák az alkotmányba a gyerek jogát az anyához és apához. Kiderült, ha nagyon akarnak, éppen keresztbe is tehetnek a kormány ideológiáján kívül esőknek.
Emlékeznek még Mikola István majdnem miniszterelnök-helyettes 2006-os szavaira? (Azért csak majdnem, mert részben miatta vesztette el azt a választást Orbán Viktor.) Egy pécsi fórumon kelt ki a szingli életforma ellen, és annyira belelovalta magát saját gondolatába, hogy előbb "szingli hordákról" értekezett egy ízeset, majd egy katarktikus pillanatban a hallgatóság szemébe vágta: a mindenkori hatalomnak igenis korlátoznia kell az egyén parttalan szabadságvágyát. Mindezt értelemszerűen a közösség, a közjó és az igazságosság szellemében."
A francia rendőrség könnygázt és vízágyúkat vetett be az üzemanyagadó emelése ellen tüntető francia sárgamellényesek ellen Párizs központjában, mert át akartak törni egy rendőrkordont. Kollégánk a helyszínről jelentkezett. #ECHOTV#ANEMZETHANGJA#HIRADO#PARIZS