Keresés

Részletes keresés

anyika55 Creative Commons License 2011.06.15 0 0 210

Köszi, akkor nézzük tovább. :-)

Előzmény: Törölt nick (208)
Törölt nick Creative Commons License 2011.06.15 0 0 209

:D

Attól még mindenkit kinyírnak! Ezen a tényen ez nem válltoztat!

Előzmény: Törölt nick (206)
Törölt nick Creative Commons License 2011.06.15 0 0 208

Nem néztem előre, fogalmam sincs milesz a vége. Csak annyit néztem meg, hogy 20.-án folytatják a törököknél és amire azt hitték eddig a vége, nem az lesz. Nem tudom, csak gondolom mert eddigis nagyon fordulatos volt.

Előzmény: anyika55 (207)
anyika55 Creative Commons License 2011.06.15 0 0 207

Már csak arra vagyok kíváncsi, hogy az igazság vajon kiderül-e?

Ha nem akarjátok ide leírni, akkor sincs baj, lesz ami lesz, végignézem a sorozatot, és bár jobban szeretem a hepiendendet, de azt szeretnám, ha a pőre igazság is kiderülne, még mielőtt az összes szereplő jobblétre szenderül.

:-)))

Előzmény: Törölt nick (205)
Törölt nick Creative Commons License 2011.06.15 0 0 206

Az még nem is olyan nagy baj, hogy elmondtad a végét, de legalább ne beszélnél hülyeségeket. Ha a 70. rész volt a befejező, akkor 2011 06. 20.-án a 71. rész mi lesz? :)

Ezt meg lehet nézni, csak látvány, nincs benne spoiler!

Ez pedig a 71. rész előzetese, szigorúan SPOILER!!!!

Előzmény: Törölt nick (201)
Törölt nick Creative Commons License 2011.06.15 0 0 205

Nyugi, lesznek követőim...

Előzmény: Törölt nick (203)
Törölt nick Creative Commons License 2011.06.15 0 0 204
Törölt nick Creative Commons License 2011.06.15 0 0 203

Olyan kedvesen leugattál...

Előzmény: Törölt nick (202)
Törölt nick Creative Commons License 2011.06.15 0 0 202

Ezt muszály volt elmondani?? Lehalább írtad volna kis betűvel, vagy más színnel hogy ne legyen könnyen felismerhető, ahogy megbeszéltük! Olvasni is kéne, nem csak írni!!!!

Íme a tegnapi rész, de benne van a holnapi is, úgyhogy a felénél tovább ne nézzétek!

5:00-től van egy nagy kivágás, mikor Cengizt megverik a börtönben.

A ma esti is jó lesz, bár a szex jelenetet biztos kivágják.

Előzmény: Törölt nick (201)
Törölt nick Creative Commons License 2011.06.15 0 0 201

Megnéztem a befejező részt! Aki szereti a happy endet az ne nézze meg!

Most következő résztől kezdve szinte minden szereplő meg fog halni! Ezel pedig az uccsó részben újra börtönbe kerül!!! Már bánom, hogy belekeztem ebbe a sorozatba.

Caro_Lina Creative Commons License 2011.06.11 0 0 200

Csak a lövést nem mutatták. Fél szemmel néztem, de azt pont láttam, hogy azt nem vágták ki ahogy Ali beleteszeti Kanderali kezébe a véres kést.

Előzmény: Pandus (197)
Caro_Lina Creative Commons License 2011.06.11 0 0 199

Az Ali és Ömer szelleme közti beszélgetést is megvágták... (Mindig Alival végeztetik el a piszkos munkát, úgy látszik csak benne van annyi vér, hogy valakit képes legyen agyonlőni...)

Előzmény: Törölt nick (193)
Caro_Lina Creative Commons License 2011.06.11 0 0 198

Muszáj volt, az egész tervük múlt rajta... Ha ő most nem bünteti meg látványosan Tefót, akkor lehet megteszi mást. Ezzel nem csak magát védte (Igazából meg sem akarta tenni, Ramiz erősködött, Tevfik pedig rábólintott, hogy Ali lőjön. Nem azt akarták, hogy megölje, csak meg kellett lőnie, ez azért nem ugyanaz...) Ali és Tefo között nagyon szoros barátság van.

Előzmény: ferapont (192)
Pandus Creative Commons License 2011.06.11 0 0 197

a lovas fickót a pacija után küld - ahogy mind tudjuk, a du-i idősáv miatt nem lehetnek benne gyilkosságok, tehát ezt is kivágták. ám a rendőrésgen mutatják a lelőtt pali fényképét, tehát értesültünk róla.

Előzmény: Törölt nick (193)
Pandus Creative Commons License 2011.06.11 0 0 196

ezt máshol úgy csinálják, hogy kisebb betűtípussal, más színnel, rejtve stb közlik a spoileres mondanivalót, de az is megoldás, ha előre odaírja nagy betűkkel, nem?

Előzmény: ahududu (189)
efan Creative Commons License 2011.06.11 0 0 195

*bocs, Rejtély...auuu:):):)

efan Creative Commons License 2011.06.11 0 0 194

Pontosan sajnos nem tudom én sem,hogyan mérik, de szerintem a netes megtekintések külön vannak,mert ott pl. a reklámok kiesnek,és talán azok miatt a legfontosabb mérni ezt a hülyeséget...de tényleg az Ezelnél jobb lenne,ha azt is beleszámolnák, mert a legtöbben,akik ezt nézik nincsenek egész nap otthon, mert talán még van némi agyműködésük, amit munkában, vagy suliban, vagy egyéb értelmes helyen hasznosítanak fél6kor :) 

Olyan ez, mintha a Lost versenyezne az Esmeraldával, és utóbbi ronggyá verné, mert hétköznap du. 14:00-kor adnák...nem tudom szerettétek-e a Lostot, de említhetnénk a Relytélyt, a Hősöket, a Szökést, amik mind nagyon jól induló, izgalmas kis sorozatok voltak. Engem az Ezel sokkal inkább ezekre emlékeztet, mint a Homok titkaira,vagy mi a sz*rra...:):):) De az RTL agyoncsapta,mint a legyet...

Előzmény: ahududu (190)
Törölt nick Creative Commons License 2011.06.11 0 0 193

Akkor mostantól tárgyaljuk az eddig lejátszott részeket, mivel a kivágások miatt nem biztos, hogy minden tiszta és érthető.

Íme a tegnapi rész. Ki hol talál benne érdemleges kivágást?

Egyet találtam 48:00-nál mikor Ali elvégzi a piszkos munkát, a lovas fickót a pacija után küld.

Előzmény: ferapont (192)
ferapont Creative Commons License 2011.06.11 0 0 192

Az a jelenet, amikor Ali lelőtte Tefot megerősítette bennem az Ali-ellenszenvet, nem tudok az ő gondolataival azonosulni, meglőni valakit, akit kedvelek, csak azért, hogy magamat hitelesebbé tegyem más előtt, ez számomra lehetetlen.

Előzmény: Törölt nick (177)
ferapont Creative Commons License 2011.06.11 0 0 191

Én az AGB-Nielsen módszeréről olvastam. Kiválasztanak egy stabil megfelelően reprezentatív mintát és szerződnek velük. Mindenkinek a lakásába felszerelnek a tévéhez egy kütyüt, ami mindent rögzít, melyik családtag melyik csatornát hány percig nézte. A családtagoknak van külön kódjuk, vagy távirányítójuk, mindegy, lényeg hogy mérni tudják a tévézési szokásokat.  Persze ezért kapnak valami díjazást. Hetente összegzik az eredményeket. A tévécsatornák meg körbeimádják mint egy bálványt.

Előzmény: ahududu (190)
ahududu Creative Commons License 2011.06.10 0 0 190

Én a Seherezádéból még egy részt sem láttam, de a hosszú hétvége alatt elkezdem nézni, mert sokan dicsérték már. Ezt a nézettséget nem tudom honnan összegzik, én pl soha nem nézek tévét, a neten szoktam filmeket nézni és ritkán egy két sorozatot online. Ezt is bele tudják kalkulálni? Kiváncs lennék, honnan veszik a statisztikákat...

Előzmény: efan (188)
ahududu Creative Commons License 2011.06.10 0 0 189

Azért ne hagyjátok abba a topik olvasását, biztos meg lehet beszélni ezt, hogy páran nem szeretnék előre tudni a későbbi fejleményeket.

Mondjuk vannak akik szívesen fogadják az infókat, személyesen én nem szeretem előre tudni a végét, könyvekben sem olvasom el előre, hogy ki a gyilkos :)

Azt hiszem nem bírom ki, csak megnézem hétvégén a magyar részeket a Most-on. A kivágások miatt húztam fel magam, mert sokat elvesz az élvezhetőségből, de mégis csak folytatom.

Előzmény: Pandus (186)
efan Creative Commons License 2011.06.10 0 0 188

Megéztem a nézettségi adatokat...mekkora szégyen már, hogy a mi IMDB 8,7-es sorozatunkat megveri a Maunikasó célközönsége által dicsőitett 5,1-es Seherelimonádé...minden héten jobb a nézettsége a "fantasztikus" pozicionálás miatt!!!

Luca_41 Creative Commons License 2011.06.10 0 0 187

Pandus és ahuduhu!

Látom mindketten hasonlóan gondolkodtok, mint én Caro Lina írásaival kapcsolatban. Már én is azon gondolkodom, hogy abbahagyom a topic olvasását, de eldöntettem, átlépem a beírásait. Remélem nem regisztrál más névvel, hogy szétverje a fórumot.

Előzmény: Pandus (186)
Pandus Creative Commons License 2011.06.10 0 0 186

Egyrészt nem mondtam el semmi rendkívülit - de, elmondtál olyan dolgokat, amik soká lesznek, vagy lehet, hogy nem soká, de most még írmagja sincs a dolognak. és ezt nem szeretné megtudni az, aki normálisan, a magyar tv-t nézi. miattad hagytam abba a topik olvasásás.

Előzmény: Caro_Lina (180)
ahududu Creative Commons License 2011.06.09 0 0 185

Ebben igazat adok neked, mert tényleg irritálóan sok olyan infó volt, ami még később derülne csak ki és el lett lőve néhány érdekes fordulat. Engem is zavar ez a spoilerkedés, pedig én láttam is törökül :)

Előzmény: Luca_41 (179)
ahududu Creative Commons License 2011.06.09 0 0 184

Mind a hármat mutatták, az elsőt lelövik a gyereke előtt, a másodikat talán leszúrják, már nem t'om, a harmadikat, a legfiatalabbat elgázolják.

Mondjuk mind1 úgyis kivágták nálunk, remélem egyszer tényleg lesz vágatlan verzió is, ahogy ígérték.

Én már nem biztos, hogy követni fogom a magyar részeket is, mert most is annyi mindent kivágtak, tökre idegesít már.

Előzmény: Caro_Lina (175)
Caro_Lina Creative Commons License 2011.06.09 0 0 183

Ha valamennyire tudsz angolul, érdemes már felvenni a fonalat a youtube-on. A 25 bölüm végétől a 37. bölümig vannak angol felirattal felrakva a részek. Utána van egy nagy szakadás a feliratozás tekintetében, és teljes részt legközelebb csak a 62. bölümtől a 64. bölümig látnak el felirattal. De a "szakadékban" is van jó pár jelenet, ami feliratozva fel van rakva, főleg az Eysan-Ezel szenvedést fordítgatták le előszeretettel.

Én úgy néztem, hogy előszőr végignéztem az angol felirattal ellátott jeleneteket (ha találtam) és utána a teljes bölümöt törökül felirat nélkül. Nem értek törökül, de össze lehet rakni így is a történetet, mivel a színészek nagyon jók (főleg Ali). Bár a sorozat nézése közben azért megtanultam pár szót törökül :)

Úgy érzem nincsenek homályos részek, de ennek ellenére vissza szoktam nézni a szinronizált változatot, hogy ellenőrizzem mindent jól értettem e :) De lassan már csak felhúzom magam, mikor látom, miket hagynak ki. Főleg, ha valamelyik jelenetet külön várom is (pl. mikor Ali bezárta Tevfiket a kocsiba), hogy pontosan mit is mondtak egymásnak, aztán kihagyják vagy megvágják...

Előzmény: Törölt nick (181)
Caro_Lina Creative Commons License 2011.06.09 0 0 182

Valószínűleg nem. Mivel ez egy akciófilm, és az okosok általában az akciójeleneteket vágják meg... :( Azt nem értem, hogy a történet során, elég sok embert lőnek le, és eddig egyetlen lövést sem mutattak, így érdekes lesz vágottan nézni.

Hálistennek az én fejemben nincs kavarodás a történettel kapcsolatban :)

Előzmény: Törölt nick (181)
Törölt nick Creative Commons License 2011.06.09 0 0 181

A tegnap előtti rész úgy kezdődött, hogy Cengiz börtönbe vonul, ezzel nem mondott semmi újdonságot. Csupán amit nem értünk azt kérdeztük meg és azokra próbál válaszolni. Természetesen megint nem fogják mutatni a legfontosabb jelenetet, majd utólag bevágjom ide ha megtalálom..

Előzmény: Luca_41 (179)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!