A sims 2hoz csak pár dolog kell de abbolnagyon jó kell egy nagyon jó videokártya sok szabdhely: minden kiegészítővel malydenm 10GB és 256mb ram de az 512sokkal jobb lenne én is most fogok olyat venni mert a 256ossal elég lassan tölt be 4perc csak a szomszédságot behozni neki...
nem. nekem egy elég gagyi gépen fut az összes kiegészítővel és zökkenő mentesen. RAM mennyi? nekem 512 és elég. a hiba vagy a telepítőben van (esetleg nem jogtiszta?! és nem crackelted meg?) vagy a gépen van valami bib. jó lenne tudni mi az a hibaüzenet amit kiír.
Ja erről én is halottam de miikorra adják ki? én majd a jövőhéten veszem meg az évszakokat és az egyetemet azt nem tom hogy a csillivillat meg a karácsonyost megveszem álítólag rosszara sikeredett...
egyébként az előző hozzászólónak igen nagyon videokártyaigényes de lehhet hogy azért áltmeg mert sozz a cd nekem is volt ilyen egy kicsit töröld meg! van hozzá ilyen spéci kendő!....
Sziasztok, Sajnos Sims2-t nem sikerült felinstallálni, egy darabig ment-ment, úgy tűnik minden akadályt gördülékenyen vett a gép, aztán megállt és hibaüzenet. Feltehetőleg a videokártya nem elég neki, pedig kifejezetten játékok miatt elég jó a gépben lévő videokártya úgy gondolom. Tényleg ennyire profi kártyát igényel??? Szép napot mindenkinek!
Van egy honlap: gportal.hu/robi-sims2 ha nem működik akkor malyd ott néz utána a honlapról idézve:
Nyomd le egyszerre a Ctrl + Shifft + C billentyűket. Megjelenik fent egy ablak és írd be a következőt:
boolprop testingcheatsenabled true
Ezek után ha lenyomod a Shifftet és rákattintasz egy simre vagy egy tárgyra különös dolgokra leszel képes.
A Belvárosi éjszaka című javaslatban már találhattatok információkat a vámpírokról. Most azonban további dolgokat írok le a VÁMPÍROKról!
Miként válhat Simed vámpírrá?
Van két lehetőség: kiprovokálod egy másik vámpírtól, hogy harapjon meg, vagy egy kódot használsz, amit a továbbiakban olvashatsz.
Ha nem akarsz vámpír lenni:
- akkor csak annyi a dolgod, hogy nem barátkozol más vámpírokkal
Ha vámpír akarsz lenni:
- (kód nélküli módszer) provokáld ki egy másik vámpírtól a harapást
- (kódos módszer) írd be a titkos menü kódot (a titkos menü kód használatát a megfelelő javaslatban keressétek!), Tartsd lenyomva a Shifft fillentyűt, kattints rá a kiszemelt simre és válaszd a ’’make Vampire’’ opciót!
Ha idő közben mégis megunnád a vámpíréletet:
Akkor ismét a titkos menü kóddal visszaállíthatod a ’’Cure Vampire’’ opcióval, vagy ha nem akarsz kódot használni, akkor a javasasszonytól vásárolj VAMPRICOLLIN-D nevű italt, idd meg és kész!
Ezeket az adatokat a http://gportal.hu/robi-sims2 közölte
abban tudnál nekem segíteni, hogy vámpírt szeretnék csinálni...azt tom. hogy ha találkozik egy sim, egy vámpirral és összemelegednek akkor lesz a másik az, de valami kód nincs???http://imgfrm.index.hu/imgfrm/1/4/8/4/THM_0002541484.gif
bocs elírtam a linket:) nehogy rosszul aludjatok az áldott tudatlanságban. Tehát a link: http://www.freeforum.hu/gyikoclub (mindig felcserélem a betűket...)
Szívesen a honlapomon egyébként örömmel foglalkozunk ilyen témákkal nem csak a sims2-vel meg az eggyel hanem minden egyéb játékkal ami a játékajánlóban megtalálható. és próbálunk minden hibát megoldani. és ha tudnánk programozni még magyarosítanánk is:-)De ez csak álom....Azért mondom ha valkinek gondja van valamelyik játékkal és látja a játékajánlóban írjon nyugodtan a fórumunkba. http://www.freefroum.hu/gyikoclub de egybknt nem csak a játékban lévő dolgokkal hanem crackekkel is foglalkozunk meg minden olyan problémához amihez csak egy total commander kell. (: olyan hibák amihez csak józan paraszti ész kell és amikor az ember meglátja mi is a hiba fogja a fejét utána hogy hú de egyszerű:))) De ha lusták vagytok regisztrálni ide is írhatjátok de ide csak hetente egyszer kétszer nézek beee mert mindig elfelejtem:))))
Igen erre való a taxi meg arra is ha van egy közösségi terülted és rajta mondjuk egy bolt akkor is el kell menni. Ez csak akkor lehettséges ha megvan a vár az üzlet kiegészítő egyébként családot nem látogathatsz meg csak áthívhatos őket több információ van a honlapomon és az ottani linkeken: http://www.gyikoclub.fw.hu és azon belül a játékajánlóban...(vannak letöltések is)
Az javaslom, hogy hívj egy taxit (többek között ezért is jó, ha van a lakásban telefon), azzal elmehetsz pl.: közösségi területre és akár az egész családot magaddal viheted! :-)
Én nemrég megkaptam az Éjszakák kiegészítőt, és néztem pár sims-es videót és minegyikben olyan hogy egy családdal akárhova elmehetsz (pl. a szomszédhoz, vagy elgyalogolni valahova) és nekem úgy van hogy csak a telekhatáron belül járkálhatnak.Nem tom. normálisabban elmondani úgyhogy bocsi.:-)De tényleg gőzöm sincs róla.Már néztem a beállításokat meg minden...de hát.Ha valaki tud SEGÍTSEN!!!!!!!!:-P
Csak egy kicsit kiegészíteném az alább olvasottakat:
Ha a Pets-et rakod fel utoljára, akkor csak annak a crack-je kell, mégpedig a C:Program FilesEA GAMESThe Sims 2 Házi KedvencTSBin mappába. Onnan fogod tudni, hogy jó helyre rakod, mert felül akarja írni az eredeti SIMS2EP4 állományt (ha jól emlékszem a nevére). Természetesen, hagyni kell, hogy felülírja.
a sims2 nél nem a főkönyvtárba kell crackelni hanem egy alkönyvtárba Ha monjuk nekem megvan a sims2 az éjszakék és az egyetem és az egyetemet tettem fel utoljára kor 3 mappa van: sims2 university night life Mivel az egyetem(university) az utolsó ezért annak a könyvtárán belül lévő alkönyvtárba kell crackelni. Van hogy nem megy mint nekem az éjszakák crackje rossz ezért az elötte lévő kiegészítőt kell indítani ami nekem pl.: az állatok....
Jut eszembe, mert már ilyen előfordult: az egyes epizódok telepítési útvonalát változtattad? Mert hogy célszerű hagyni a felajánlott útvonalat mindegyiknél.
Még a patch-ek is jól jöhetnek! http://thesims2.ea.com/update/?pid=Help_patches
Sziasztok. Az a gondom hogy feltelepítettem a másolt Sims 2, egyetem, éjszakák, megnyitottunk, mesés dísz..., csilli..,házikedvenc kiegészitőket ebben a sorrendben. Magyar nyelvűek. Crackeltem a házikedvencet. Daemon Tools 3.47-et használok. /összes emulation bekapcsolva/. A Házi kedvenc indításkor kiírja, hogy Az alkalmazás hibát észlelt, ezért most leáll. MIT CSINÁLOK ROSSZUL????
Jah még valami, nekem is volt hsaonló problem, ha kiírtam a gémet akkor sims university-t kérte, aztán felraktam Daemon toolsal (be mountoltam és úgy raktam fel), és azzal simán ment.